Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης βάφτισαν τα δίδυμα: Η προετοιμασία, ο στολισμός & οι καλεσμένοι

Μαρία Ροδίτη
Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης βάφτισαν τα δίδυμα: Η προετοιμασία, ο στολισμός & οι καλεσμένοι

Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου πραγματοποιήθηκε στις 18.00 το απόγευμα η βάπτιση της Αριάνας και της Φιλίππας Τανιμανίδη. Το ευτυχες γεγονός έφερε και τη συμφιλίωση του Σάκη με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος βρέθηκε ανάμεσα στους καλεσμένους. 

Μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους βιώνουν σήμερα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Το ερωτευμένο ζευγάρι πριν λίγη ώρα βάπτισε τις δίδυμες κορούλες του στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στη Μύκονο έχοντας 7 νονούς και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο πλευρό τους. Και το όνομα αυτών… Αριάνα και Φιλίππα.

Η Χριστίνα Μπόμπα μάς έδειξε για πρώτη φορά τους κουμπάρους της λίγο πριν τη βάφτιση των διδύμων

Η προετοιμασία για τη βάπτιση

Στις 18.00 είχε δοθεί το ραντεβού στην εκκλησία για τη βάπτιση των δίδυμων κοριτσιών, αλλά οι προετοιμασίες για τη μαμά, τις γιαγιάδες και τις νονές ξεκίνησαν από τις 4 το μεσημέρι. Όπως θα δεις στα βίντεο, σύσσωμο το beauty squad της οικογένειας είχε συγκεντρωθεί για να φτιάξει μαλλιά και μακιγιάζ στις γυναίκες της οικογένειας Μπόμπα-Τανιμανίδη, αλλά και στις κουμπάρες.

Η Χριστίνα Μπόμπα, μάλιστα, μοιράστηκε κι ένα βίντεο από το αυτοκίνητο μαζί με τη μαμά της, Γιώτα, στο οποίο και οι δύο είναι super chic και λαμπερές. Η influencer επέλεξε φόρεμα Celia Kritharioti για να βαφτίσει τις κορούλες της, ενώ τα πιασμένα μαλλιά της ολοκλήρωναν το look μοναδικά. Η μητέρα της φόρεσε φούξια, maxi φόρεμα, το οποίο και άφησε να ξεχωρίσει επιλέγοντας διακριτικό μακιγιάζ και ίσια μαλλιά.

Η διακόσμηση της βάπτισης και οι καλεσμένοι

Από πολύ νωρίς τα πάντα ήταν έτοιμα για τις μικρές δίδυμες στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στη Μύκονο. Το ροζ χρώμα κυριάρχησε στα γλυκίσματα και στα λουλούδια, ενώ το ζευγάρι επέλεξε μια λιτή διακόσμηση με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Νονοί τη μικρής Φιλίππας είναι ο Μάνος Γαβράς, η Μαρίνα Βερνίκου, η κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και ο γιος της, Γιώργος Καμπουρίδης, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Από τους πρώτους που κατέφθασαν στην εκκλησία ήταν ο ένας νονός της Φιλίππας, ο γνωστός ηθοποιός, Μάνος Γαβράς, καθώς επίσης ο Γιώργος Μαυρίδης -βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες για κόντρα ανάμεσα σε εκείνον και τον Σάκη, ο Γιώργος Ντάβλας και ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

sakis1.jpg

Όσο για τις μικρές; Όπως θα δεις στην παραπάνω gallery έκλαψαν λίγο, ενώ φόρεσαν φορέματα σε nude αποχρώσεις, όπως ακριβώς και της μητέρας τους, Χριστίνας Μπόμπα.

Χριστίνα και Σάκη να σας ζήσουν!