Η Γη της ελιάς ξεκινά και η απαγωγή του Φίλιππου και της Βασιλικής φέρνει την ανατροπή

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της ελιάς ξεκινά και η απαγωγή του Φίλιππου και της Βασιλικής φέρνει την ανατροπή

Το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς δεν θα ζήσει για πολύ καιρό ευτυχισμένο. Φίλιππος και Βασιλική θα βιώσουν δύο σημαντικές δυσκολίες στο γάμο τους. 

Αν ένα ζευγάρι αγαπήθηκε ιδιαίτερα στον περσινό κύκλο στη Γη της ελιάς στο Mega, ήταν εκείνο του Φίλιππου και της Βασιλικής, το οποίο ήταν μόνιμο trend στο Twitter για αρκετό καιρό. Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου που τους υποδύονται, έγιναν πραγματικά περιζήτητοι, εκτός από αγαπητοί, στο κοινό. Οι σεναριογράφοι δεν θα τους αφήσουν σε ησυχία και θα τους ταλαιπωρήσουν, ενδεχομένως για να τραβήξουν ξανά τη προσοχή του κοινού που τους αγαπά. Η απαγωγή τους θα εξελιχθεί σε ένα μικρό θρίλερ.

https://www.instagram.com/p/CidhTIxrJq-

Το ζευγάρι αγνοείται και η αγωνία κορυφώνεται

Η σειρά κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ στις 21.00 και ανάμεσα στα εγκλήματα, στο χωρισμό της Ιουλίας και του Γιώργη, στην δεινή θέση που θα βρεθεί η Αθηνά μέσα στη φυλακή, έχουμε και την απαγωγή του Φίλιππου και της Βασιλικής, μέρα μεσημέρι στη Μάνη. Αρχικά θα συμπεράνουμε πως αυτή η εγκληματική πράξη έχει σχέση με όλες τις υπόλοιπες εξελίξεις, αλλά τελικά δεν θα είναι. Η Δώρα Χρυσικού που υποδύεται την Αρετή και τη μαμά της Βασιλικής, αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως πρόκειται για μία περίπτωση Snuff crimes, δηλαδή εγκλήματα τα οποία μαγνητοσκοπούνται και διασπύρονται στο διαδίκτυο.

Αρετή και Χάιδω, οι δύο συμπεθέρες, αφήνουν προς το παρόν την κόντρα τους κατά μέρος και αγωνιούν για την τύχη των παιδιών τους. Αγωνίζονται ταυτόχρονα με κάθε τρόπο να τα βρουν. Ο Φίλιππος θα χαρίσει στο κοινό μία ωραία στιγμή του ζευγαριού, γιατί μάλλον εκείνος θα είναι ο σωτήρας τους, παλεύοντας με τους απαγωγείς.

https://www.instagram.com/p/CeZFP9CMkRu

Δεν θα αρκεστούμε όμως μόνο σε αυτή την εξέλιξη. Το ζευγάρι - όπως και τα περισσότερα της σειράς - θα δεινοπαθήσουν και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση ο Φίλλιπος με την Βασιλική καθώς ένα τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσά τους. Τελικά μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι κάποιος ευτυχισμένος (πραγματικά) σε αυτή τη σειρά;

Η Γη της ελιάς: Αυτό το κορίτσι γίνεται το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Φίλιππο και Βασιλική