Η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στο Youtube και είπε την μεγαλύτερη αλήθεια για την εγκυμοσύνη της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στο Youtube και είπε την μεγαλύτερη αλήθεια για την εγκυμοσύνη της

Η παρουσιάστρια-influencer δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μιλά για όλες τις αλλαγές στη ζωή της, λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Αντίστροφα μετρούν για την ωραιότερη στιγμή της ζωής τους η Μαίρη Συνατσάκη και ο σύντροφός της, Ίαν Στρατής, αφού σε 2 περίπου μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Το ερωτευμένο ζευγάρι γνωστοποίησε την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης τον Ιούλιο με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Η 37χρονη παρουσιάστρια βρίσκεται σε προχωρημένη κύηση και απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είναι λίγες όμως οι φορές που η influencer μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα με τους ακολούθους της, αποκαλύπτωντας λεπτομέρειες για την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Μαίρη Συνατσάκη: Οι διακοπές της Mairiboo με τον Ίαν Στρατή και οι λιγούρες της εγκυμοσύνης

Η αποχή από το Youtube και το comeback

Η Μαίρη Συνατσάκη απέχει τους τελευταίους μήνες από το Youtube και οι fans της την ρωτούσαν επίμονα πότε θα επιστρέψει. Η παρουσιάστρια είναι σήμερα επτά μηνών έγκυος και για αυτόν τον λόγο είχε αποφασίσει να μην ανεβάζει συχνά videos στην πλατφόρμα, καθώς όπως έχει αναφέρει πέρασε αρκετά δύσκολα τους πρώτους μήνες της κύησής της.

Πριν λίγα 24ωρα η Mairiboo αποφάσισε να επιστρέψει στο Youtube και με ένα 30λεπτο βίντεο στο οποίο μιλά με ειλικρίνεια για την καθημερινότητά της κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Έχω 8,5 ολόκληρους μήνες να κάνω Youtube και τους 7 ήμουν έγκυος, οπότε τα πράγματα ειδικά στην αρχή ήταν πολύ διαφορετικά για μένα. Ήθελα πολύ να επιστρέψω. Ήθελα να σας δείξω αυτή την μεταβατική μου κατάσταση», είπε στην κάμερα η εγκυμονούσα.

Λίγο αργότερα η 36χρονη μας έδειξε και τις εξετάσεις που έκανε για την εγκυμοσύνη της. Πιο συγκεκριμένα, η μέλλουσα μανούλα έκανε την εξέταση για καμπύλη ζαχάρου, η οποία γίνεται την 26η εβδομάδα της κύησης.

«Βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης. Όλα καλά, οριακά είμαι στην υπογλυκαιμία. Είχα αυτή την αγωνία λόγω της ευαισθησίας μου στην ινσουλίνη αλλά νομίζω ότι εξαιτίας του πόσο χάλια ήταν το στομάχι μου στην αρχή της εγκυμοσύνης και έπρεπε να κάνω πολλά και συχνά γεύματα, με κάποιον τρόπο βοήθησε αυτό. Είναι σε χαμηλές τιμές. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια το τελευταίο καιρό στο κρεβατάκι μου και η αλήθεια είναι ότι από το απόγευμα και μετά ξαπλώνω νωρίς. Έχω κάτι πολύ περίεργες αυπνίες. Δεν κοιμάμαι… αλλά ξαπλώνω. Είναι πολύ εντυπωσιακή η ζωή αυτή την περίοδο. Δεν με νοιάζει διόλου, η ψυχή μου είναι σπιτόγατα», αποκάλυψε στο βίντεό της η Μαίρη Συνατσάκη.

Όσον αφορά την ψυχολογία της κατά διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογήθηκε: «Είναι ευάλωτη η φάση της εγκυμοσύνης. Το γενικό μου κομμάτι είναι ότι είμαι πολύ καλά και το πλαίσιο στο κομμάτι της ψυχικής υγείας που έχω φτιάξει στη ζωή μου είναι πολύ υποστηρικτικό και από τους ανθρώπους μου και με τη ψυχοθεραπεία. Μου δημιουργεί μια σιγουριά και είναι καλό να ξέρεις ότι στα κομμάτια ψυχικής υγείας μπορείς να ανοιχτείς στους δικούς σου και σε κάποιον ειδικό».

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφέρει ότι αντιμετωπίζει ακόμη πολλά συμπτώματα της εγκυμοσύνης, όπως εμετούς, αυπνίες και καούρες. Τέλος, υποσχέθηκε ότι θα τα λέει πιο συχνά με τους θαυμαστές της μέσω του Youtube και τόνισε πόσο πολύ ανυπομονεί να γίνει μαμά.

Το σπίτι τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια περίπου και όπως είναι γνωστό, συγκατοίκησαν σε ένα νέο σπίτι από την αρχή της σχέσης τους. Ο χώρος τους έχει χρώμα, στυλ και μοντέρνες πινελιές.

https://www.instagram.com/p/CYKHAhhLriR

Όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες στο σπίτι του ζευγαριού πρωταγωνιστούν τα ζωηρά χρώματα, τα μοντέρνα έπιπλα και οι γάτες τους. Στο σαλόνι δεσπόζει ένα βελούδινος πράσινος καναπές στον οποίο χαλαρώνουν και βλέπουν ταινίες.

Η κρεβατοκάμαρα έχει γήινες αποχρώσεις που είναι κατάλληλες για ένα ήρεμο υπνοδωμάτιο. Η γκαρνταρόμπα της Μαίρης Συνατσάκη είναι το όνειρο κάθε fashionista αφού φιλοξενεί αμέτρητα παπούτσια, ρούχα και τσάντες της παρουσιάστριας.

Η πρώτη φωτογραφία της Mairiboo με φουσκωμένη κοιλιά

Η Μαίρη Συνατσάκη μπορεί να κράτησε σιγή ιχθύος τους πρώτους μήνες, ωστόσο πλέον δεν διστάζει να δείχνει με χαρά την φουσκωμένη της κοιλιά. Πρόσφατα η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους όπου μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

https://www.instagram.com/p/ChhRE7mLMVw

«23 w e e k s of growing», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη πληροφορώντας μας πως διανύει την 23η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης μοιράστηκε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Ποζάροντας στην αγκαλιά του Ίαν Στρατή με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, κατέγραψε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες σκέψεις στη λεζάντα της ανάρτησής της, το μεσημέρι της Κυριακής 31 Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!», έγραψε η μέλλουσα μαμά δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της.

Το χρονικό της σχέσης τους

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και η συγκατοίκηση έγινε από την αρχή της σχέση τους. Σύμφωνα με τους δικούς τους ανθρώπους, η 37χρονη influencer και ο 30χρονος τραγουδοποιός δεν κρύβουν την επιθυμία τους να δημιουργήσουν πολύ σύντομα τη δική τους οικογένεια.

«Αγαπούν πολύ και οι δυο τα παιδιά και ονειρεύονται τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δικό τους μωράκι. Νιώθουμε όλοι ότι αυτή η στιγμή δεν θα αργήσει», ανέφερε στο ΟΚ πηγή από το στενό τους περιβάλλον.

Πηγή κεντρικής: mairiboo