Brad Pitt και Margot Robbie ξανά μαζί για την ταινία Babylon και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες

Νατάσσα Σχοινά
Brad Pitt και Margot Robbie ξανά μαζί για την ταινία Babylon και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες

Ο Brad Pitt στην πρεμιέρα της ταινιας "Bullet Train"

Ένα cast με μεγάλα ονόματα και γεύση από τα πρώτα χρόνια του Hollywood.

Το Hollywood είναι γεμάτο με παραγωγές που όλο και πιο συχνά τείνουν να συνδυάζουν μεγάλα ονόματα στο ίδιο cast. Κάπως έτσι, μετά τη συνεργασία τους για την ταινία Once Upon A Time In Hollywood, ο Brad Pitt πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τη Margot Robbie για τη νέα ταινία του Damien Chazelle (La La Land, Whiplash, First Man).

Το γεμάτο celebrities cast

Η ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν οι δύο ηθοποιοί έχει τον τίτλο Babylon και το cast της απαρτίζουν μερικοί από τους διασημότερους ηθοποιούς της βιομηχανίας του κινηματογράφου αυτήν τη στιγμή. Πέρα από τον Pitt και τη Robbie, η Olivia Wilde, ο Tobey Maguire, η Jean Smart, η Samara Weaving και ο Max Minghella θα εμφανίζονται επίσης στο Babylon.

«Η βασική ιδέα ήταν απλά το να κάνουμε μία μεγάλη, επική ταινία με πολλούς χαρακτήρες που να τοποθετείται σε αυτές τις πρώτες μέρες του Los Angeles και του Hollywood, όταν και τα δύο αυτά μετατρέπονταν σε αυτά που είναι σήμερα», δήλωσε ο Chazelle -που είναι και σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας- στο Vanity Fair.

Ο 58χρονος Pitt έχει τον ρόλο ενός σταρ που του αρέσει να πηγαίνει σε κάθε πάρτι και να περνάει καλά, ενώ η 32χρονη Robbie γίνεται μία μέτρια ηθοποιός που αποτελεί μία μείξη παλιών σταρ, όπως Clara Bow, Jeanne Eagels, Joan Crawford και Alma Rubens.

Οι πρώτες φωτογραφίες της ταινίας στο Vanity Fair:

https://www.instagram.com/p/CiNN_CGuLK3

Όσο για την ιστορία, αυτή «τοποθετείται στο Hollywood κατά τη διάρκεια της μετάβασης από τις βουβές ταινίες σε αυτές με ομιλία και εστιάζει σε μία μείξη ιστορικών και πλαστών χαρακτήρων».

Η ταινία Babylon αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2022 στους κινηματογράφους.