Armie Hammer: Σεξουαλική κακοποίηση, κανιβαλισμός και μία πρώην σύζυγος που αναγκάζεται να απαντήσει

Armie Hammer: Σεξουαλική κακοποίηση, κανιβαλισμός και μία πρώην σύζυγος που αναγκάζεται να απαντήσει

Ο Armie Hammer και η Elizabeth Chambers στο Golden Globes afterparty το 2018

AP

Η Elizabeth Chambers που έχει αποκτήσει και δύο παιδιά με τον Armie Hammer τοποθετείται δημόσια δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Ο Armie Hammer ήταν ένας από τους ανερχόμενους γόηδες του κινηματογράφου, ώσπου έγινε ο άνθρωπος που κατηγορείται για σωματική και ψυχική κακοποίηση και κανιβαλισμό. Και πάνω σε αυτές τις κατηγορίες βασίζεται η παραγωγή House of Hammer που θα κυκλοφορήσει στο Discovery+ και πρόκειται να ξεσκεπάσει τα «διεστραμμένα μυστικά που τα χρήματα και η δύναμη δεν μπορούν να κρύψουν για πάντα».

Τα μηνύματα που «καίνε» τον Armie Hammer

Υπενθυμίζουμε πως διάφορες γυναίκες πήραν την απόφαση να μιλήσουν για τα μηνύματα που δέχονταν από τον 35χρονο ηθοποιό και εκφράζουν την επιθυμία να τις δαγκώνει ή να τις «φάει». Πολλοί θεώρησαν αρχικά ότι αυτό μπορεί να σχετίζεται με ερωτικά παιχνίδια, όμως, αν αυτό μπορεί να έχει μία δεύτερη ερμηνεία, η συνέχεια δεν ήταν προς συζήτηση.

«Θέλω να σπάσω το πλευρό σου, να το κάνω barbecue και να το φάω», έλεγε σε ένα μήνυμα.

«Έχω μία φαντασίωση του να βάλω κάποια να αποδείξει την αγάπη και την αφοσίωσή της σε εμένα, δένοντάς τη σε δημόσιο χώρο το βράδυ και δίνοντας το σώμα της για ελεύθερη χρήση», έγραφε ο Hammer σε μήνυμα που έστειλε σε μία από τις γυναίκες που μιλούσε.

«Είσαι δικιά μου. Με ακούς; Είσαι ιδιοκτησία μου. Θα είσαι ιδιοκτησία μου για πάντα», έλεγε σε άλλο μήνυμα.

«Το στοίχημά μου περιλάμβανε το να εμφανιστώ στο σπίτι σου και να σε δέσω εντελώς, να σε ακινητοποιήσω και να μπορώ να σου κάνω ό,τι θέλω σε κάθε τρύπα του σώματός σου μέχρι να τελειώσω μαζί σου», έγραψε σε άλλο.

Και τα μηνύματα συνεχίζονται.

Η απάντηση της συζύγου του, Elizabeth Chambers

Το δυστυχές της υπόθεσης είναι ότι όλο αυτό έχει αντίκτυπο στην πρώην σύζυγο του Armie Hammer και μητέρα των δύο παιδιών του, Elizabeth Chambers, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2010 έως το 2020.

«Θεωρώ πως είμαι φεμινίστρια και στέκομαι με οποιαδήποτε έχει πέσει θύμα οποιουδήποτε είδους και ελπίζω να γίνει καλά. Δεν κάθομαι να πω ‘Η ζωή μου είναι τέλεια’ γιατί ήταν κόλαση για πολύ καιρό. Το διαζύγιό μας δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά είμαστε σε καλό σημείο. Μιλάμε όλη την ώρα και έχουμε αφοσιωθεί αποκλειστικά στα παιδιά μας και στο να περνάμε χρόνο μαζί με έναν μη ερωτικό τρόπο για τα παιδιά μας. Τα παιδιά έχουν ανάγκη τη μαμά τους. Τα παιδιά έχουν ανάγκη τον μπαμπά τους. Οπότε δεν υπάρχει κάτι που δε θα κάναμε», είπε η 40χρονη Chambers λίγο πριν εξηγήσει ότι βοηθάει τον Hammer να γίνει καλά κι ότι πιστεύει πως οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν.

«Ο Armie έχει εστιάσει στο να γίνει καλά. Είμαι εδώ για να τον στηρίξω σε αυτήν τη διαδικασία. Θα τον κάνω τον καλύτερο πατέρα και τον καλύτερο άνθρωπο που μπορεί να είναι. Στο τέλος της ημέρας, αυτός είναι ο στόχος. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και το μόνο που έχει σημασία είναι να είναι ο καλύτερος πατέρας στα παιδιά μας. Ο χρόνος γιατρεύει, αλλά ο χρόνος μόνος του δε γιατρεύει. Πρέπει να δουλέψεις μαζί του. Οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα. Οι άνθρωποι κάνουν τραγικά λάθη. Οι άνθρωποι, όμως, αλλάζουν», είπε.