Το μάθημα που πήρε η Κατερίνα Γερονικολού είναι η σωστή αντιμετώπιση για να ζεις τη ζωή σου

Το μάθημα που πήρε η Κατερίνα Γερονικολού είναι η σωστή αντιμετώπιση για να ζεις τη ζωή σου

Η ηθοποιός έδωσε νέα συνέντευξη και μίλησε για όσα συνέβησαν φέτος αλλά και πριν 25 χρόνια.

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Γερονικολού και σχολίασε τόσο όσα της συνέβησαν τη φετινή χρονιά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη όσο και τον τρόπο που επηρέασε η απώλεια του μπαμπά της τη ζωή της.

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλάει για τη ζωή της

Η 37χρονη ηθοποιός εξήγησε on camera τα «ατυχή», όπως τα ονομάζει, περιστατικά που βίωσε με τον 41χρονο σύντροφό της, και τα δύο όταν βρίσκονταν διακοπές.

«Αυτήν τη χρονιά, και στους δύο συνέβησαν κάποια περιστατικά τα οποία ήταν ατυχή. Όταν ήμασταν διακοπές την Καθαρά Δευτέρα, μπήκαν στο σπίτι μας και μας έκλεψαν και, όταν πήγαμε διακοπές, ένα πολυπόθητο ταξίδι, χάσαμε τις βαλίτσες και ουσιαστικά δεν είχαμε πραγματικά τίποτα μαζί μας», είπε χαρακτηριστικά.

Η απώλεια του μπαμπά της πριν από 25 χρόνια και ο τρόπος που την έχει επηρεάσει στη ζωή της ήταν το επόμενο θέμα που συζητήθηκε, με τη Γερονικολού να καταλήγει σε ένα πολύτιμο μάθημα που πήρε από τα βιώματά της.

«Άφησα αρκετή αθωότητα πίσω όταν έχασα τον μπαμπά. Αθωότητα, όχι ότι μετά πονηρεύτηκα, αλλά ότι πρέπει να συγχωρείς τη ζωή για αυτά που σου δίνει, όταν δε σου φέρεται καλά η ζωή. Γιατί δεν πιστεύω ότι όλα είναι προαποφασισμένα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι τυχαία. Και ξαφνικά έγινα ένα παιδί που κατάλαβε ότι η ζωή δεν είναι ρόδινη», είπε.

Ο έρωτας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz που δε χάνουν ευκαιρία να εκφράσουν τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλον.

«Δυστυχώς από τότε που ήρθε ο Γιάννης στη ζωή μου είμαι πιο προστατευμένη. Το 'δυστυχώς' το λέω μόνο και μόνο γιατί δε θα έπρεπε να είναι έτσι. Θα έπρεπε να είμαι έτσι κι αλλιώς προστατευμένη είτε υπάρχει κάποιος σύντροφος στη ζωή μου είτε όχι. Με τον Γιάννη νιώθω ότι έχω μια προστασία, μια ομπρέλα, ότι δε μπορεί κανένας να με πειράξει», είχε πει τον περασμένο Ιούνιο η Γερονικολού στο Mega Καλημέρα.

Μερικούς μήνες πριν, ωστόσο, τον Μάρτιο του 2022, η ηθοποιός είχε πει στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος πως η απώλεια του μπαμπά της είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δε θέλει να παντρευτεί.

«Νομίζω πως ένας από τους λόγους που δεν θα ήθελα να παντρευτώ, είναι ότι θα μου έλειπε ο μπαμπάς μου από την τελετή», είπε.

https://www.instagram.com/p/ChcExE5ham_

Την Μπέττυ Μαγγίρα και την Κατερίνα Γερονικολού τις ενώνει μία σοκαριστική εμπειρία