O Johnny Depp είναι ερωτευμένος με την πρώην δικηγόρο του η οποία μόλις χώρισε εξαιτίας του

O Johnny Depp είναι ερωτευμένος με την πρώην δικηγόρο του η οποία μόλις χώρισε εξαιτίας του

 (Jim Watson/Pool photo via AP)

Δεν είναι όμως η Camille Vasquez η οποία βοήθησε τον Depp να κερδίσει την δίκη με την Amper Heard. 

Όσο διάσημος έχει γίνει για τις ταινίες του και τις επιτυχίες του ο Johnny Depp, άλλο τόσο μας έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια με την προσωπική του ζωή και τα σκάνδαλά της. Με το κεφάλαιο Amper Heard να κλείνει οριστικά μετά την δικαίωση του στο δικαστήριο, ο Depp σύμφωνα με τα δημοσιεύματα άρχισε να βγαίνει ραντεβού με την πρώην δικηγόρο του, η οποία δεν ήταν εκείνη που τον βοήθησε να νικήσει στην υπόθεση.

https://www.instagram.com/p/Ci0QRJeuydi

Ποια είναι η Joelle Rich

Μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης υπήρχαν φήμες, ότι ο Depp είχε σχέση με την δικηγόρο του στην υπόθεση Heard, Camille Vasquez. Κάποιοι όμως ερμήνεψαν λάθος την διαχυτική τους συμπεριφορά μετά το τέλος της δίκης και κυρίως τα ταξίδια που έκανε εκείνη στην Ευρώπη για να τον δει στις συναυλίες που έκανε πριν λίγους μήνες. Η αλήθεια είναι ότι το ερωτικό ενδιαφέρον του Depp, είναι προς το νομικό κλάδο, αλλά για άλλο πρόσωπο. Και αυτή είναι η πρώην δικηγόρος του, Joelle Rich. Πάντως μοιάζει αρκετά με την Vasquez.

H Rich τον είχε εκπροσωπήσει σε μία άλλη δίκη που έγινε δύο χρόνια πριν στην Μεγάλη Βρεττανία, όταν ο Depp είχε κάνει μήνυση στην εφημερίδα Sun, για ένα άρθρο της, το οποίο τον ανέφερε ως κακοποιητή σύζυγο. Ο Depp δικαιώθηκε και από εκεί και μετά ξεκίνησε μία φιλική σχέση με την δικηγόρο του. Ο δεσμός τους ωστόσο όπως γράφει το ΤΜΖ στην ουσία ξεκίνησε μετά το δικό της διαζύγιο.

Αυτές τις ημέρες που ο ηθοποιός είναι στην Αμερική, τους έχουν δει να βγαίνουν ραντεβού και το κλίμα μεταξύ τους, κάθε άλλο παρά φιλικό ήταν. Κάποιοι τόλμησαν να πουν πως ο ηθοποιός είναι ξανά ερωτευμένος, ενώ άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως αυτός ο δεσμός δεν είναι τόσο σοβαρός όσο φαίνεται.

Σύμφωνα με το Us Weekly, η Rich είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της και έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι με τα δύο τους παιδιά, χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι έτομη για χάρη του ηθοποιού να πάρει διαζύγιο. Μπορεί να μην άνηκε στο πρόσφατο νομικό team για την δίκη του κατά της Amper Heard, αλλά εθεάθη αρκετές φορές να πηγαίνει στο δικαστήριο και να τον στηρίζει ηθικά. Από την φιλική στήριξη γεννήθηκε και το ειδύλλιο. Επειδή όμως ο Depp είναι γενικά απρόβλεπτος, θα δούμε αν η σχέση κρατήσει στον χρόνο. Δεν φημίζεται άλλωστε για αυτό.