Η Μαίρη Συνατσάκη βρήκε απασχόληση για τις αϋπνίες αλλά φοβάται μήπως αναστατώνει τον κόσμο

Μαρία Ροδίτη
Η Μαίρη Συνατσάκη βρήκε απασχόληση για τις αϋπνίες αλλά φοβάται μήπως αναστατώνει τον κόσμο

Αν υποφέρεις από αϋπνίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, θα ταυτιστείς απόλυτα με τη Μαίρη Συνατσάκη.

 

Η Μαίρη Συνατσάκη βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της μιας και σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Και μπορεί στις αρχές της εγκυμοσύνης η influencer και επιχειρηματίας να είχε εξαφανιστεί από τα social media και τους fans της, πλέον όμως μοιράζεται πιο εύκολα όλα όσα της συμβαίνουν και όλα όσα βιώνει όσο μεγαλώνει μέσα της το μωρό της.

Εδώ και καιρό η Μαίρη, λοιπόν, έχει αποκαλύψει ότι υποφέρει από αϋπνίες και πολλά βράδια ξυπνά από τις 3 και τις 4 τα χαράματα. Πράγμα που συνέβη, δηλαδή, και σήμερα τα ξημερώματα με την 37χρονη να κάνει Insta Stories στις 4.30 το πρωί και να αποκαλύπτει πώς απασχολείται όσο μένει άυπνη, αλλά… και το μεγάλο της άγχος για την απασχόληση αυτή.

Η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στο Youtube και είπε την μεγαλύτερη αλήθεια για την εγκυμοσύνη της

Η Mairiboo βρήκε πώς να απασχολείται όσο ο Ίαν κοιμάται αλλά…

Δύο Insta Stories δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη και αποκάλυψε την απλή αλλά ίσως ενοχλητική απασχόλησή της όσο μένει άυπνη λόγω της εγκυμοσύνης. «Εγώ που απαντάω κάθε μέρα από τις 4.30 σε μηνύματα που μου έχετε στείλει επειδή ''why not'' ακούγεται κατάλληλη ώρα και απασχόληση για την αϋπνία», γράφει η Mairiboo στο πρώτο της Story.

Και συνεχίζει, αποκαλύπτοντας το μεγάλο της άγχος για αυτό που κάνει: «Εγώ πάλι, που σκέφτομαι ότι μπορεί να έρχονται ειδοποιήσεις στο κινητό σας από την απάντησή μου μέσα στα χαράματα και να δημιουργήσω αναστάτωση ή σκηνές τού στυλ ''Ποιος/α σου στέλνει μέσα στη νύχτα;’’».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και η ευτυχία δίπλα στον Ίαν Στρατή

Σχεδόν δυο χρόνια είναι ζευγάρι η Μαίρη Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή και όλα στη σχέση τους ήρθαν αρκετά γρήγορα. Πρώτα η συγκατοίκηση και μετά η εγκυμοσύνη. Η influencer στα τέλη της άνοιξης είχε εξαφανιστεί από τα social media κάνοντας τους fans της να ανησυχήσουν και να της στέλνουν διαρκώς μηνύματα ρωτώντας την αν είναι καλά, όπως αποκάλυψε η ίδια αργότερα.

Τελικά η Μαίρη, όμως, ήθελε να νιώσει έτοιμη μέχρι να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα. Και στις 31 Ιουλίου ήρθε το πιο τρυφερό post στην αγκαλιά του Ίαν με τη Μαίρη να αποκαλύπτει στους followers της ότι ετοιμάζεται να γίνει μαμά για πρώτη φορά. Η ευτυχία για το ζευγάρι είναι κάτι παραπάνω από ορατή μόνο μέσα από αυτή τη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στη ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε τη σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω τη χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Τη δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειές σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!», έγραψε στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της.