O Alec Baldwin έγινε πατέρας για 8η φορά! Το πρώτο video με τη νεογέννητη κόρη του

O Alec Baldwin έγινε πατέρας για 8η φορά! Το πρώτο video με τη νεογέννητη κόρη του
2017 Invision

Ο 64χρονος ηθοποιός και η σύζυγός του μοιράστηκαν τα πρώτα στιγμιότυπα με την κορούλα τους, μέσα από το μαιευτήριο.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο ηθοποιός Alec Baldwin καθώς η σύζυγός του, Hilaria έφερε στον κόσμο το έβδομο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.8 κιλών. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε o ίδιος ο 64χρονος στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τη γυναίκα του και τη νεογέννητη κόρη του.

Τo 2021 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Alec Baldwin μετά την πολύκροτη υπόθεση πυροβολισμού κατά την διάρκεια γυρισμάτων η οποία στοίχισε τη ζωή της κινηματογραφίστριας της ταινίας «Rust», Halyna Hutchins. Ο ερχομός του έβδομου παιδιού της οικογενείας τους έκανε να χαμογελούν ξανά και να κάνουν όνειρα για το μέλλον.

Η γέννηση της κόρης τους και τα τρυφερά videos

«Είναι εδώ! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το μικροσκοπικό όνειρό μας που έγινε πραγματικότητα. Ιλάρια Καταλίνα Ιρένα, 22/9/2022. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε μαζί σας αυτά τα υπέροχα νέα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Baldwin.

Hilaria Baldwin: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα - «Έχει αρχίσει να κλωτσάει»

https://www.instagram.com/p/Ci53x3xrMLd

Λίγο αργότερα η ευτυχισμένη μαμά πόσταρε ένα βίντεο με το μωρό της και έγραψε:

«Είναι εδώ! Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το μικροσκοπικό μας όνειρο που έγινε πραγματικότητα, την ilaria catalina irena. Και αυτή και εγώ είμαστε χαρούμενοι και υγιείς. Τα αδέρφια της περνούν τη μέρα μαζί μας και την καλωσορίζουν στο σπίτι μας. Με πολλή αγάπη σε όλους σας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε μαζί σας αυτά τα υπέροχα νέα».

https://www.instagram.com/p/Ci51suhDuSS

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Τον Μάρτιο η οικογένεια του 64χρονου ηθοποιού έζησε μια μεγάλη συγκίνηση αφού πληροφορήθηκαν πως η σύζυγός του, Hilaria θα φέρει στον κόσμο το 7ο παιδί τους. Η Hilaria Βaldwin είχε ανακοινώσει πως θα κάνει μια μικρή αποχή από τα social media και το διάλειμμα αυτό έληξε με τον πιο ευχάριστο τρόπο, την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

https://www.instagram.com/p/Cg4n8NIuXV2

Σε αποκλειστική δήλωση στο People, η Hilaria και ο Alec δήλωσαν πως κάνουν μια πολύ δυνατή ομάδα και τόνισαν:

«Ένα από τα όμορφα πράγματα που έχουμε βιώσει με τη μεγάλη οικογένειά μας, είναι πόσο η καρδιά μας μπορεί να μεγαλώσει με ένα ακόμα παιδί. Η ικανότητά μας να αγαπάμε μεγαλώνει και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε το νέο μέλος της οικογένειάς μας αυτό το φθινόπωρο», τόνισε το ζευγάρι.

«Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα περασμένα χρόνια, είμαστε ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε μια μεγάλη έκπληξη. Ακόμα ένα Baldwinito έρχεται το φθινόπωρο. Ήμασταν σίγουροι πως η οικογένειά μας ήταν πλήρης αλλά είμαστε ευτυχισμένοι με την έκπληξη αυτή. Μοιράζομαι μαζί σας, τη στιγμή που το αποκαλύψαμε στα παιδιά που όπως είδατε είναι σούπερ ενθουσιασμένα. Το νέο μωρό είναι ένα φωτεινό σημείο στη ζωή μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε μια τόσο αβέβαιη εποχή. Μου λείψατε σε αυτό το διάλειμμα από τα social media, επέστρεψα και ανυπομονώ να συνεχίσω αυτό το άγριο ταξίδι που λέγεται ζωή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Hilaria Baldwin.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει έξι παιδιά: Τη María Lucía Victoria, 13 μηνών (μέσω παρένθετης μητέρας) και την Carmen Gabriela, 8 ετών αλλά και τους γιους του Rafael Thomas, 6 ετών , Leonardo Ángel Charles, 5 ετών, Romeo Alejandro David, 3½ ετών και Eduardo "Edu" Pao Lucas, 18 μηνών. Ο ηθοποιός έχει και μια κόρη, την 26χρονη Ireland Baldwin, καρπό του έρωτά του με την Kim Basinger.

Πηγή κεντρικής: apimages.com