Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη δυσκολία να μείνει έγκυος - Και μας άγγιξε όλες

Πατούλια Κατερίνα
Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη δυσκολία να μείνει έγκυος - Και μας άγγιξε όλες

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκε την εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη η παρουσιάστρια σε μια κουβέντα με πολλές αποκαλύψεις. 

Από νωρίς σήμερα, η Μαίρη Συνατσάκη είχε προετοιμάσει τους fans της στο Instagram για την τηλεοπτική της εμφάνιση στην Ελένη Μενεγάκη, την πρώτη της τηλεοπτική μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Η Μαίρη που μέσα στο φθινόπωρο θα κρατήσει στην αγκαλιά της, το πρώτο της παιδί, καρπό της σχέσης της με τον τραγουδιστή Ίαν Στρατή, είπε μόνο μεγάλες αλήθειες για την πρώτη της εγκυμοσύνη και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για το θαύμα που βιώνει.

«Μας την έσκασες και καλά έκανες», είπε η Ελένη.

Γιατί ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μετά τον πέμπτο μήνα:

«Δεν είχα φίλες να έχουν εγκυμοσύνες με εμετούς και ζαλάδες. Ήμουν πολύ περίεργα στην αρχή της εγκυμοσύνης. Τέσσερις μήνες ήμουν άρρωστη σαν με γαστρεντερίτιδα. Ήταν κάτι που συνέβη με χαρά αλλά όχι με ευκολία. Με ενδιαφέρει να το πω, στα 33 μου κατάλαβα πως δεν θα είναι ομαλός ο δρόμος, έπρεπε να λύσω κάποια θέματα, με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης. Όταν είσαι 25 δεν το έχεις στο μυαλό σου αλλά πρέπει να το δεις και αυτό το κομμάτι, τον προγεννετικό έλεγχο. Στην εποχή που ζούμε όλο και πιο συχνά συμβαίνουν αυτά τα προβληματάκια, ίσως φταίει η διατροφή, ίσως το άγχος», εξομολογήθηκε η Μαίρη με την Ελένη να εξηγεί πως είναι σημαντικό να το λέει αυτό μια νεαρή γυναίκα.

Η Ελένη εκεί εξήγησε πως όταν παντρεύτηκε με τον Γιάννη Λάτσιο (ναι, είπε κανονικά το όνομα του πρώην συζύγου της), ήταν η πρώτη φορά που πέρασε από τον γιατρό και της είπε να κάνει προγεννετικό έλεγχο.

Πώς αποφάσισε η Μαίρη το ότι θέλει να γίνει μαμά:

«Τώρα έγινε ο Ίαν, δεν μπορώ να το σκεφτώ αλλιώς. Το κομμάτι αυτό το συζητούσα και στην ψυχοθεραπεία. Οπότε έγινε ξεκάθαρα για τον Ίαν, είδα στα μάτια του πως είναι έτοιμος. Δεν είναι ότι ήμασταν καιρό μαζί, ήμασταν δύο χρόνια και στον 1,5 προχωρήσαμε. Γνωριζόμασταν και πιο πριν αλλά τον είδα στις αλλαγές του», είπε η Μαίρη και τόνισε:

«Έμεινα έγκυος πάνω στη φάση που η πραγματικότητα ήταν έξτρα δύσκολη. Το γεγονός ότι έχω κάτσει σπίτι μου, μου δίνει μια ασφάλεια. Έχω τα γατιά μου, τα Φιλαράκια και αποφορτίζομαι, έχω κάτσει μέσα», είπε η Μαίρη.

Η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στο Youtube και είπε την μεγαλύτερη αλήθεια για την εγκυμοσύνη της

Τα κιλά και η Μαίρη

«Είμαι 38 και νιώθω χορτάτη, θέλω να πάρω τον χρόνο μου και να αφοσιωθώ σε αυτό. Επιθυμούσα να πεταχτεί η κοιλιά μου, μου φέρθηκαν καλά οι ορμόνες, ο μεταβολισμός μου αλλά δεν εστιάζω στα κιλά, δεν ζυγίζομαι, δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία αυτή», είπε η Μαίρη για το σώμα της που αλλάζει στην εγκυμοσύνη.

«Όλα να σας πάνε εύκολα, γρήγορα και ωραία. Να το ευχαριστηθείτε», είπε η Ελένη κλείνοντας την κουβέντα με τη Μαίρη, η οποία μιλώντας με μετρημένες λέξεις για τον καλό της, περιορίστηκε στο να πει πως λατρεύουν τις αγκαλιές.

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης μοιράστηκε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Ποζάροντας στην αγκαλιά του Ίαν Στρατή με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, κατέγραψε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες σκέψεις στη λεζάντα της ανάρτησής της, το μεσημέρι της Κυριακής 31 Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

To πρώτο βίντεο για την εγκυμοσύνη

«Είναι ευάλωτη η φάση της εγκυμοσύνης. Το γενικό μου κομμάτι είναι ότι είμαι πολύ καλά και το πλαίσιο στο κομμάτι της ψυχικής υγείας που έχω φτιάξει στη ζωή μου είναι πολύ υποστηρικτικό και από τους ανθρώπους μου και με τη ψυχοθεραπεία. Μου δημιουργεί μια σιγουριά και είναι καλό να ξέρεις ότι στα κομμάτια ψυχικής υγείας μπορείς να ανοιχτείς στους δικούς σου και σε κάποιον ειδικό».

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφέρει ότι αντιμετωπίζει ακόμη πολλά συμπτώματα της εγκυμοσύνης, όπως εμετούς, αυπνίες και καούρες. Τέλος, υποσχέθηκε ότι θα τα λέει πιο συχνά με τους θαυμαστές της μέσω του Youtube και τόνισε πόσο πολύ ανυπομονεί να γίνει μαμά.