Η Julia Roberts διέκοψε την συνέντευξη του George Clooney με απίστευτο τρόπο και έγινε viral

Κατερίνα Μπούσιου
Η Julia Roberts διέκοψε την συνέντευξη του George Clooney με απίστευτο τρόπο και έγινε viral

Η απίστευτη φάρσα του παρουσιαστή Jimmy Kimmel στην εκπομπή του με καλεσμένο τον διάσημο ηθοποιό. 

H Julia Roberts και ο George Clooney είναι πολύ καλοί φίλοι εδώ και 20 χρόνια, από την εποχή που οι δύο διάσημοι και βραβευμένοι ηθοποιοί, συνεργάστηκαν στην ταινία Ocean 11. Αυτόν τον ξεχωριστό δεσμό που έχουν μεταξύ τους, ο Jimmy Kimmel τον εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο στην εκπομπή του και τα ελάχιστα δευτερόλεπτα της εμφάνισής της Roberts, ενώ έδινε συνέντευξη ο Clooney, έκαναν αυτή τη συνάντηση, viral.

clooney roberts

Η αόρατη Julia Roberts

Ο Jimmy Kimmel, είχε αφιερώσει την εκπομπή του πριν από λίγες ημέρες στην ταινία που σκηνοθετεί ο George Clooney, The tender bar, στην οποία επίσης συμμετέχει σε πρώτο ρόλο και ο Ben Affleck. Και την ώρα που έπαιρνε κοινή συνέντευξη με live σύνδεση τόσο από τον Clooney όσο και από τον 10χρονο Daniel Ranieri που παίζει επίσης μαζί τους, εμφανίστηκε ξαφνικά η Julia Roberts φορώντας τα μαύρα χαρακτηριστικά γυαλιά της. Η virtual όμως εμφάνισή της πέρασε απαρατήρητη από τον διάσημο ηθοποιό. Μάταια γυρνούσε το κεφάλι του δεξιά και αριστερά για να την εντοπίσει, κοιτώντας αμήχανος και προσπαθώντας να καταλάβει τι του έλεγε ο παρουσιαστής.



Η εμφάνιση ελάχιστων δευτερολέπτων της Roberts, δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς μαζί με τον Clooney ετοιμάζουν να συνεργαστούν και στην ταινία Ticket to Paradise, με τα γυρίσματα να συνεχίζονται στην Αυστραλία. Οι δύο ηθοποιοί που διακρίνονται για το χιούμορ τους, είχαν εξομολογηθεί πριν από μερικά χρόνια πως γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε ένα...δωμάτιο ξενοδοχείου. 'Ηταν μάλιστα στα πρώτα γυρίσματα που έκαναν και οι δύο για το Ocean 11. Η Julia Roberts βέβαια είχε ένα σημαντικό ρόλο και στο sequel της ταινίας λίγα χρόνια μετά. Και η πρώτη αντίδραση όταν την είδε ήταν όπως είπε και ο ίδιος: «Σκέφτηκα, αν υπάρχει δεύτερη πόρτα για να φύγω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η κόρη της Julia Roberts μεγάλωσε και έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Τώρα μπορείς κι εσύ να μείνεις δίπλα στον George και την Amal Clooney (αν το σηκώνει η τσέπη σου)

Ο George Clooney απέρριψε 35 εκατομμύρια δολάρια για δουλειά μιας ημέρας και αυτός είναι ο λόγος!

Photo credits by: Αssociated Press