Η Khloé Kardashian ποζάρει με τον νεογέννητο γιο της και κάνει όνειρα για το μέλλον

Η Khloé Kardashian ποζάρει με τον νεογέννητο γιο της και κάνει όνειρα για το μέλλον
AP

Η 38χρονη τηλεπερσόνα έγινε ξανά μαμά πριν λίγες εβδομάδες μέσω παρένθετης μητέρας και ζει την απόλυτη ευτυχία.

Πριν από περίπου 2 μήνες η Khloé Kardashian έγινε μαμά για δεύτερη φορά, καθώς ήρθε στον κόσμο (μέσω παρένθετης μητέρας), ο γιος της. Η τηλεπερσόνα έχει ήδη αποκτήσει μια κόρη, την 4χρονη True Thompson, καρπό του έρωτά της με τον μπασκετμπολίστα Tristan Thompson. Το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους μετά την αποκάλυψη των απιστιών του 31χρονου ωστόσο διατηρεί φιλικές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Ο μπασκετμπολίστας ήταν αυτός που παρότρυνε την Khloé πέρσι το φθινόπωρο να δεχτεί να αποκτήσουν ένα ακόμη παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έγινε μπαμπάς τον περσινό Δεκέμβριο από την γυμνάστρια, Maralee Nichols.

Η Khloé Kardashian ποζάρει με το νεογέννητο γιο της στην πιο #mummygoals φωτογραφία

Το δεύτερο παιδί του πρώην ζευγαριού γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 2022 στο Los Angeles, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το reality ριάλιτι των Kardashians έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (21/09) και μετέδωσε αποκλειστικά πλάνα από το μαιευτήριο.

https://www.instagram.com/p/CizU9Y6LBqx

Η Khloe Kardashian μίλησε για πρώτη φορά για τον γιο που απέκτησε με τον Tristan Thompson

Στα αποσπάσματα είδαμε πως η Khloé δεν ήθελε να βρίσκεται ο Tristan στην αίθουσα τοκετού αλλά η αδελφή της, Kim. Λίγο αργότερα είδαμε για πρώτη φορά την τηλεπερσόνα να ποζάρει αγκαλιά με το νεογέννητο αγοράκι της και να λάμπει από ευτυχία. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η 38χρονη επέτρεψε τελικά στον Tristan να δει το νεογέννητο γιο του λίγες μέρες μετά τη γέννα.

https://www.instagram.com/p/CizfB8WLdC5

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σε όλα τα πλάνα η Khloé βρίσκεται ξαπλωμένη σε κρεβάτι του μαιευτηρίου παρά το γεγονός ότι δεν γέννησε η ίδια το μωρό, αλλά η παρένθετη μητέρα.

Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού

Η Khloé κράτησε καλά φυλαγμένο το μυστικό του δεύτερου παιδιού της. Μόλις τον Ιούλιο ένας εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε τα νέα ότι η True Thompson θα αποκτήσει αδερφάκι.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Τrue θα έχει έναν αδερφό που συνελήφθη το Νοέμβριο. Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloé να μπορεί να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος.

Σε επεισόδιο του Keeping Up with Khloe & Tristan, το ζευγάρι μίλησε για την έλευση του μωρού, του οποίου η διαδικασία της γονιμοποίησης έγινε τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή πριν το σκάνδαλο με το τρίτο παιδί του Tristan που οδήγησε στον χωρισμό από την Khloe.

«Η Khloé και ο Tristan συμφώνησαν ότι η Khloe θα έχει την αποκλειστική νομική και φυσική επιμέλεια του μωρού τους. O Tristan είναι τόσο ενθουσιασμένος που καλωσόρισε έναν γιο γιατί ήθελε πραγματικά ένα ακόμη αγόρι. Παρόλο που η Khloe θα έχει την πλήρη επιμέλεια του μωρού, είναι πολύ χαρούμενη που ο Tristan είναι παρών στη ζωή του παιδιού τους όσο θέλει», ανέφερε πηγή από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ELLE Αμερικής, η τηλεπερσόνα, αποκάλυψε πώς ακριβώς είναι η ζωή με δύο παιδιά:

«Το να μπορώ να διαμορφώνω αυτά τα μικρά πλάσματα σε μεγάλους ανθρώπους, είναι δώρο και μεγάλη τιμή για εμένα. Ξέρω πως ακούγεται κλισέ αλλά αγαπώ κάθε κομμάτι της μητρότητας, ακόμα και τα δύσκολα κομμάτια αυτού που λέγεται γονιός. Είναι πολύ τρομακτικό όλο αυτό αλλά παίρνω τη δουλειά μου πολύ σοβαρά. Πρέπει να αναλαμβάνεις τον ρόλο αυτό με σοβαρότητα, ειδικά στη σημερινή εποχή που τα παιδιά έχουν τόσες πληροφορίες στη διάθεσή τους από μικρή ηλικία», δήλωσε η Khloé Kardashian.

Το σκάνδαλο με την απιστία του Tristan

Τον Ιανουάριο του 2022, ξέσπασε το σκάνδαλο ότι ο Tristan Thompson απέκτησε παιδί με την personal trainer Maralee Nicols. Η σύλληψη του παιδιού έγινε όσο ήταν σε σχέση με την Khloe Kardashian και οδήγησε στον εκ νέου χωρισμό τους (σ.σ. Έχει εμπλακεί, ωστόσο, σε ερωτικές περιπτύξεις και με την κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods αλλά και με άγνωστες γυναίκες σε νυχτερινό κέντρο λίγο πριν η Khloe γεννήσει την True).

Αν και ο 30χρονος μπασκετμολίστας είχε αρχικά αρνηθεί ότι το μωρό είναι δικό του, αναθεώρησε μετά το τετσ πατρότητας και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Khloe Kardashian.

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μας», «Khloé, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο Thompson για τη νέα απιστία.

Πηγή κεντρικής: khloekardashian