Η Khloé Kardashian αποκάλυψε εάν είναι ξανά ζευγάρι με τον Tristan Thompson

Η Khloé Kardashian αποκάλυψε εάν είναι ξανά ζευγάρι με τον Tristan Thompson

Η τηλεπερσόνα και ο μπασκετμπολίστας έδωσαν το παρών στο πάρτι της Beyoncé και πυροδότησαν τις φήμες που τους θέλουν να είναι μαζί.

Η Queen B (Beyoncé) γιόρτασε πριν λίγα 24ωρα τα 41α γενέθλιά της με ένα disco party στο οποίο παρευρέθηκαν τα πιο γνωστά ονόματα του Hollywood. Ανάμεσα στις καλεσμένες που την τίμησαν με την παρουσία τους ήταν η Khloé Kardashian, η Kim Kardashian και η Kris Jenner.

H Khloé Kardashian δηλώνει ελεύθερη και ωραία

Η τηλεπερσόνα επέλεξε μια δημιουργία της Celia Kritharioti σε ασημί χρώμα και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα ωστόσο άλλο ήταν αυτό που έσπευσαν όλοι να σχολιάσουν. Ο πρώην σύντροφος της Khloé, Tristan Thompson, ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους και εντοπίστηκε πολύ κοντά της από τους παπαράτσι.

Όπως ήταν αναμενόμενο το διαδίκτυο κατακλύστηκε από φήμες για μεταξύ τους επανασύνδεση, όλα δείχνουν όμως πως είναι αβάσιμες. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις για χάρη της κόρης τους, True, ενώ σύντομα θα υποδεχθούν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας.

Πριν λίγες ώρες η Khloé δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών από το party γράφοντας: «Αll the single ladies» (όλες οι ελεύθερες γυναίκες), υπονοώντας πως παραμένει ελεύθερη και ωραία. Η ανακοίνωση της Khloe ότι είναι single έρχεται λίγες ημέρες μετά τις φήμες που την ήθελαν να βγαίνει με έναν επενδυτή.

https://www.instagram.com/p/CiaM0Z4rAYJ

Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού

Η Khloe κράτησε καλά φυλαγμένο το μυστικό του δεύτερου παιδιού της. Μόλις τον Ιούλιο ένας εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε τα νέα ότι η True Thompson θα αποκτήσει αδερφάκι.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Τrue θα έχει έναν αδερφό που συνελήφθη το Νοέμβριο. Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloé να μπορεί να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος.

Σε επεισόδιο του Keeping Up with Khloe & Tristan, το ζευγάρι μίλησε για την έλευση του μωρού, του οποίου η διαδικασία της γονιμοποίησης έγινε τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή πριν το σκάνδαλο με το τρίτο παιδί του Tristan που οδήγησε στον χωρισμό από την Khloe.

«Η Khloe και ο Tristan συμφώνησαν ότι η Khloe θα έχει την αποκλειστική νομική και φυσική επιμέλεια του μωρού τους. O Tristan είναι τόσο ενθουσιασμένος που καλωσόρισε έναν γιο γιατί ήθελε πραγματικά ένα ακόμη αγόρι. Παρόλο που η Khloe θα έχει την πλήρη επιμέλεια του μωρού, είναι πολύ χαρούμενη που ο Tristan είναι παρών στη ζωή του παιδιού τους όσο θέλει», ανέφερε πηγή από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

O Tristan Thompson έκανε διακοπές στην Μύκονο με άλλη γυναίκα όσο η Khloé Kardashian περιμένει το δεύτερο παιδί τους

Το 2ο παιδί τους (αγοράκι) αναμένεται να γεννηθεί από ημέρα σε ημέρα ωστόσο ο διάσημος μπασκετμπολίστας βρέθηκε πρόσφατα στη Μύκονο όπου ξεφάντωσε με αιθέριες υπάρξεις. Το TMZ δημοσίευσε ένα βίντεο από νυχτερινή έξοδο του μπασκετμπολίστα, στο οποίο φαίνεται να καπνίζει ναργιλέ με φίλους σε κοσμικό στέκι, έχοντας στο πλευρό του διάφορες γυναίκες. Λίγο αργότερα περπάτησε τα σοκάκια του νησιού, χέρι-χέρι με μια εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα, «βάζοντας φωτιά» στα φωτογραφικά φλας.

Ο λογαριασμός της @soulaglamorous στο Instagram ήταν από τους πρώτους στην Ελλάδα που έφεραν στο φως της δημοσιότητας την «αταξία» του διάσημου μπασκετμπολίστα.

Το σκάνδαλο με την απιστία του Tristan

Τον Ιανουάριο του 2022, ξέσπασε το σκάνδαλο ότι ο Tristan Thompson απέκτησε παιδί με την personal trainer Maralee Nicols. Η σύλληψη του παιδιού έγινε όσο ήταν σε σχέση με την Khloe Kardashian και οδήγησε στον εκ νέου χωρισμό τους (σ.σ. Έχει εμπλακεί, ωστόσο, σε ερωτικές περιπτύξεις και με την κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods αλλά και με άγνωστες γυναίκες σε νυχτερινό κέντρο λίγο πριν η Khloe γεννήσει την True).

Αν και ο 30χρονος μπασκετμολίστας είχε αρχικά αρνηθεί ότι το μωρό είναι δικό του, αναθεώρησε μετά το τετσ πατρότητας και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Khloe Kardashian.

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μας», «Khloé, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο Thompson για τη νέα απιστία.

Πηγή κεντρικής: khloekardashian