Η Άννα Βίσση έκανε την καλύτερη έκπληξη στην ανιψιά της αποκαλύπτοντας το μυστικό της

Η Άννα Βίσση έκανε την καλύτερη έκπληξη στην ανιψιά της αποκαλύπτοντας το μυστικό της

Η Σοφία Μπούφη και κόρη της αδελφής της Άννας, Νίκη, είχε τα γενέθλιά της και το καλύτερο δώρο το έλαβε από την πασίγνωστη θεία της. Η υπέροχη σχέση της Άννας Βίσση με τις ανιψιές της. 

Αν κάτι έχει την μεγαλύτερη σημασία για την Άννα Βίσση περισσότερο και από το πάθος της για το τραγούδι, είναι σίγουρα η οικογένειά της. Εκτός από την μαμά της Σοφία, υπάρχει και μία άλλη συνωνόματη (εκτός από την κόρη της Σοφία Καρβέλα) στο στενό συγγενικό της περιβάλλον, την οποία λατρεύει από τότε που ήταν μωρό και δεν είναι άλλη από την κόρη της αδελφής της Νίκης, Σοφία Μπούφη. Και ως καλή θεία δεν μπορούσε να μην κάνει έκπληξη στα γενέθλια της ανιψιάς της, φέρνοντας την, όμως σε αμηχανία όταν αποκάλυψε το μυστικό της.

https://www.instagram.com/p/Cic_GRRMop_

Η Σοφία και ο Ηρακλής

Με την μεγαλύτερη αδελφή της Λία, με την οποία άλλωστε ξεκίνησε το τραγούδι όταν και οι δυό τους ακόμη μικρά κορίτσια στην Κύπρο, η Άννα έχει άριστες σχέσεις, αλλά λόγω γεωγραφικής απόστασης, δεν την βλέπει τόσο συχνά. Με την αδελφή της Νίκη όμως εδώ και πολλά χρόνια είναι αυτοκόλλητες, αφού εκτός από τον συγγενικό δεσμό τους, είναι και ο πιο στενός της συνεργάτης. Ο μόνος άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα. Όταν γεννήθηκαν τα παιδιά της Νίκης, η Άννα έγινε εξίσου κολλητή με τις ανιψιές της. Στην μεγαλύτερη Βέρα Μπούφη, στάθηκε δίπλα της ως ο καλύτερος σύμβουλος και συμπαραστάτρια όταν ξεκίνησε το τραγούδι. Την ίδια δυνατή σχέση έχει όμως με την μικρότερη Σοφία, η οποία εργάζεται τα τελευταία χρόνια σε θεατρικές παραγωγές.

https://www.instagram.com/p/CXt9saHtCN-

Η Σοφία - που έχει το όνομα της γιαγιάς της όπως άλλωστε και η ξαδέλφη της Σοφία Καρβέλα - είχε χθες τα γενέθλια της και το καλύτερο δώρο το έλαβε από την διάσημη θεία της. Η οποία στην συναυλία της, όχι μόνο κατέβηκε για να της τραγουδήσει το «Χρόνια πολλά μωρό μου» αλλά και για γνωρίσει και τον σύντροφό της, τον Ηρακλή. Σε μία αποστροφή του τραγουδιού, άλλαξε τον στίχο και με το «...και πολλά παιδιά στον Ηρακλή να χαρίσεις» μας αποκάλυψε τον σοβαρό της δεσμό. Μάλιστα ο μέλλων γαμπρός ήταν αρκετά τρακαρισμένος αλλά κατόρθωσε να πει στην μελλοντική όπως φαίνεται θεία του, ότι θέλει 3 παιδιά. Το στιγμιότυπο ανήρτησε η αδελφή της Νίκη, η οποία και προφανώς εγκρίνει και έχει δώσει την ευχή της στην κόρη της, η οποία ήταν χαρούμενη μεν, αλλά και αμήχανη με την θεία της.

https://www.instagram.com/p/CjEiQXeoi0Z

Η Σοφία Μπούφη όπως και η μεγαλύτερη αδελφή της Βέρα, κάνουν πολύ συχνά ταξίδια στην Νέα Υόρκη, για να δουν την ξαδέλφη τους Σοφία Καρβέλα με την οποία έχουν μεγαλώσει μαζί.

Η Άννα Βίσση δεν άντεξε όταν είδε τη φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα και την αποθέωσε με το σχόλιό της

https://www.instagram.com/p/rFLuC4Q9rv

Τον δεσμό και την υπέροχη σχέση που είχαν οι μαμάδες τους, έχουν καταφέρει και εκείνες να τον διατηρήσουν. Ως η νέα και πολλά υποσχόμενη γενιά στην οικογένεια.