Η Άννα Βίσση φωτογραφίζεται αγκαλιά με την αδερφή της, Νίκη, με φόντο τη θάλασσα

Η Άννα Βίσση φωτογραφίζεται αγκαλιά με την αδερφή της, Νίκη, με φόντο τη θάλασσα

Οι δύο αδερφές έχουν «φορέσει» τα μεγαλύτερά τους χαμόγελα.

Ξέγνοιαστες στιγμές με τους αγαπημένους της ανθρώπους περνάει η Άννα Βίσση το φετινό καλοκαίρι και οι φωτογραφίες που απαθανατίζουν το όμορφο σκηνικό δε σταματούν. Η 64χρονη τραγουδίστρια, το βράδυ της Κυριακής (21/8), πόζαρε με την αδερφή της, Νίκη, και η φωτογραφία αποτύπωσε τα μεγάλα τους χαμόγελα.

Αφότου αξιοποίησε τις διακοπές της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα, στην Ελλάδα για να απολαύσει δημιουργικό χρόνο μαζί της, η Βίσση έκανε στόρι μία φωτογραφία της αγκαλιά με την αδερφή της. Στη φωτογραφία και οι δυο τους ποζάρουν φανερά χαρούμενες δείχνοντας πως πέρασαν υπέροχα μαζί.

anna_vissi_niki_vissi.jpg

Η Νίκη Βίσση - Μπούφη για τις φωτιές στο Μάτι

Η Νίκη Βίσση – Μπούφη είχε λάβει πρόσφατα δημοσιότητα μετά την καταστροφική φωτιά στο Μάτι, όπου βρισκόταν και το σπίτι της που κάηκε ολοσχερώς. Το 2019, είχε βρεθεί, μάλιστα, καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να διηγηθεί τα όσα βίωσε.

«Το θέμα δεν είναι το δικό μου σπίτι, είναι 500 σπίτια ολοσχερώς καμένα. Αποφασίσαμε με τον άντρα μου και τα παιδιά να μείνουμε στο υπόγειο του καμένου μας σπιτιού. Το βράδυ της πυρκαγιάς ήμουν με την Άννα για συναυλία στη Θεσσαλονίκη. Ζήσαμε τον απόλυτο θάνατο», είπε και πρόσθεσε «Δεν μπορώ να κοιμηθώ ακόμα, παίρνω χάπια για να κοιμηθώ».

Οι τρεις αδερφές Βίσση

Η Άννα Βίσση, όμως, είναι η μεσαία αδερφή της οικογένειας, αφού υπάρχει και μία τρίτη, η Λία. Το 2021, η τραγουδίστρια είχε κάνει μία ανάρτηση με αφορμή τα 89α γενέθλια της μαμάς τους με φωτογραφίες, ανάμεσα στις οποίες βρισκόταν και μία με όλες τις αδερφές μαζί.

https://www.instagram.com/p/CMsBfcosoRC

Οι διακοπές της Άννας Βίσση με τη Σοφία Καρβέλα

Τα χαράματα της Δευτέρας (15/8) στο προφίλ της Καρβέλα έφτασαν μερικές φωτογραφίες με τη μαμά της σε έξοδό τους στις διακοπές στη Σαντορίνη. Αγκαλιές, τρυφερό φιλί και μία σχέση μαμάς - κόρης που ξεπέρασε τις δυσκολίες της και πλέον είναι αξιοζήλευτη.

Η Σοφία Καρβέλα και η Βίσση πήγαν διακοπές στη Σαντορίνη - Η «έφηβη» Άννα και η photo με τα μπαλόνια