Άλλη μια φορά που η Άννα Βίσση έγινε η βασίλισσα του TikTok κάνοντας αλκοτέστ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Άλλη μια φορά που η Άννα Βίσση έγινε η βασίλισσα του TikTok κάνοντας αλκοτέστ

Η 64χρονη απόλυτη Ελληνίδα σταρ δημοσίευσε στον λογαριασμό της το πιο ανατρεπτικό video και έγινε viral.

Η Άννα Βίσση είναι γνωστή για το πηγαίο χιούμορ και τον αυθορμητισμό της. Η τραγουδίστρια πραγματοποίησε νυχτερινή έξοδο στην πρωτεύουσα ωστόσο κατά την επιστροφή της στο σπίτι ήρθε αντιμέτωπη με ένα απρόσμενο συμβάν.

Η τραγουδίστρια έπεσε σε μπλόκο της Τροχαίας που διενεργούσε ελέγχους και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, φυσώντας μάλιστα τρεις φορές. Όπως ήταν αναμενόμενο, μίλησε με ευγένεια και χιουμοριστική διάθεση στον αστυνομικό, βιντεοσκοπώντας παράλληλα τη διαδικασία της μέτρησης.

To βίντεο της Άννας Βίσση που ξεπέρασε τις 1 εκατομμύριο προβολές

Η Άννα Βίσση έχει ενεργή παρουσία στο TikTok με τον λογαριασμό της να μετρά σήμερα περισσότερους από 80.000 ακόλουθους. Η τραγουδίστρια δημοσιεύει συχνά videos στο προφίλ της ωστόσο η τελευταία της ανάρτηση έσπασε κάθε ρεκόρ και ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές.

Στο video που δημοσίευσε η Ελληνίδα σταρ την βλέπουμε να συνομιλεί με αστυνομικό της τροχαίας ο οποίος της κάνει αλκοτέστ. Η 64χρονη λέει στον αστυνομικό πως έχει καταναλώσει μόνο δύο ποτήρια αλκοόλ, λίγο αργότερα όμως εκείνος την ενημερώνει πως η μέτρησή της είναι μηδενική.

Η Άννα Βίσση τραγουδά με τον εγγονό της Νίκο και αυτή είναι μία υπέροχη οικογενειακή στιγμή

Το post της Άννας Βίσση έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και συγκέντρωσε αμέτρητα αποθεωτικά σχόλια από τους θαυμαστές της.

Η νυχτερινή έξοδος με την Σοφία Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα και η Άννα Βίσση συμπληρώνουν η μία την άλλη και αν δεν ήταν μαμά-κόρη, θα μπορούσαν άνετα να είναι κολλητές φίλες. Πριν λίγα 24ωρα η κόρη της δημοφιλούς τραγουδίστριας πόσταρε μια selfie φωτογραφία τους, ενημερώνοντάς μας ότι οι 2 τους θα πραγματοποιήσουν νυχτερινή έξοδο.

vissi_karvela2.jpg

Το εκρηκτικό ντουέτο μαμάς-κόρης επισκέφθηκε γνωστό νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή της Βάρκιζας όπου διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε μερικά Instagram-stories στον προσωπικό της λογαριασμό στα οποία ποζάρει στην αγκαλιά του Χρύσανθου Πανά.

Πηγή κεντρικής: annavissiofficial