Η νοσταλγική φωτογραφία της Χριστιάνας Μπέτα και της Ανδριάνας Φουστάνου από την παιδική ηλικία

Η νοσταλγική φωτογραφία της Χριστιάνας Μπέτα και της Ανδριάνας Φουστάνου από την παιδική ηλικία

Οι κόρες της Νατάσας Θεοδωρίδου λατρεύουν η μία την άλλη και αυτό το στιγμιότυπο από τα παλιά είναι συγκινητικό.

Οι κόρες της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάνα Φουστάνου, είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους. Τα δύο κορίτσια κάνουν πολλά πράγματα μαζί, μοιράζονται στιγμές και πάντα η μία είναι στο πλευρό της άλλης για στήριξη.

Η throwback φωτογραφία της Χριστιάνας Μπέτα και της Ανδριάνας Φουστάνου

Πρόσφατα, η Χριστιάνα, μέσα στην πληθώρα των stories που έκανε, έβαλε και το repost μίας φωτογραφίας της αδερφής της, στην οποία απεικονίζονται οι δυο τους σε μικρή ηλικία φορώντας τα μαγιό τους.

xristiana_mpeta_andriana_foustanou_throwback.jpg

Τα δύο κοριτσάκια ποζάρουν γλυκά και χαμογελαστά στον φακό.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα μέχρι το 1996. Μαζί του απέκτησε την πρώτη της κόρη, Χριστιάνα (17 Νοεμβρίου 1994). Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο το 1999 και ήταν μαζί ως το 2007. Στις 11 Αυγούστου του 2000 απέκτησαν μία κόρη, την Ανδριάνα.

Η Χριστιάνα Μπέτα επισκέφτηκε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην πρόβα της αλλά δεν περίμενε αυτό που είδε

Η δήλωση της Νατάσας Θεοδωρίδου για τη μητρότητα

Η Νατάσα θεοδωρίδου έχει μιλήσει για τη μητρότητα και για τον τρόπο που τη συνδύασε με το απαιτητικό πρόγραμμα της δουλειάς της.

«Ποτέ δεν κάθισα να πω δεν έκανα το ένα και το άλλο και να έχω τύψεις. Για να μην έχεις κάνει κάτι σημαίνει ότι δεν μπορούσες ή δεν ήθελες. Πιστεύω πως ό,τι κάνεις είναι αυτό που θες να κάνεις τη δεδομένη στιγμή.

Έχω βρει τρόπους να τα συνδυάζω. Έχει τύχει να πάρω μαζί το παιδί μου επειδή κάτι είχε τύχει εκείνη την ημέρα και δεν μπορούσε κανείς να μου το φροντίσει. Έμεινα 10 μέρες με τα παιδιά μου, όταν είχα γεννήσει και μετά κατευθείαν δουλειά, γιατί το ήθελα, όχι γιατί φοβήθηκα να μην ξεχαστώ επειδή γέννησα», έχει πει η Θεοδωρίδου για τη μητρότητα.

Η αφιέρωση της τραγουδίστριας στην Ανδριάνα

«Καλόψυχο μου παιδί χρόνια σου πολλά... γεμάτα έντονα μαγικά... σε λατρεύω…», έγραψε η Θεοδωρίδου στη μικρή της κόρη που είχε γενέθλια στις 11 Αυγούστου.

https://www.instagram.com/p/ChHoyYiIiKI