Γιατί η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher δεν κλείνουν ποτέ την πόρτα της τουαλέτας στο σπίτι τους;

Γιατί η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher δεν κλείνουν ποτέ την πόρτα της τουαλέτας στο σπίτι τους;

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher σε παιχνίδι του NBA το 2013

AP

Ο λόγος μάλλον δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φαντάζεσαι.

Η Mila Kunis βρίσκεται στην προώθηση της νέας της ταινίας, Luckiest Girl Alive, που θα κυκλοφορήσει στο Netflix και μίλησε στο E!News και στην Francesca Amiker τόσο για τον ρόλο της όσο και για την οικογένειά της.

Η 39χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον 44χρονο Ashton Kutcher από το 2015 και ως ζευγάρι ανήκουν στα αγαπημένα του Hollywood. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Wyatt που ήρθε στον κόσμο το 2014, και τον Dimitri που γεννήθηκε το 2016.

Ο λόγος που η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher δεν κλείνουν ποτέ την πόρτα της τουαλέτας

Η Kunis, λοιπόν, αποφάσισε να μιλήσει για μία οικογενειακή συνήθεια που έχει στο σπίτι της, αποκαλύπτοντας ότι δεν κλείνουν ποτέ τις πόρτες, ούτε αυτήν του μπάνιου. Πριν προλάβεις, όμως, να σοκαριστείς, η ηθοποιός έδωσε μία εξήγηση που ίσως σε κάνει να ταυτιστείς.

«Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές στο σπίτι μας. Δεν έχουμε κλειστές πόρτες. Αυτό συμπεριλαμβάνει και το μπάνιο. Η οικογένεια και τα παιδιά έχουν μάθει τη σωματική λειτουργία ως κάτι το φυσιολογικό. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι ο άνθρωπος που θα πήγαινε στο μπάνιο με ανοιχτή την πόρτα. Δεν είχε σημασία αν την έκλεινα. Δεν άλλαζε κάτι. Κάθε δύο λεπτά μου χτυπούσαν τα παιδιά και κάποια στιγμή είπα ‘Απλά άσε την πόρτα ανοιχτή’», είπε.

Το ζευγάρι δεν αγαπά το συχνό μπάνιο

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι το ζευγάρι έχει συζητηθεί ξανά στο παρελθόν για τις επιλογές που κάνει στην προσωπική του ζωή και στην οικογένειά του. Το 2021, για παράδειγμα, η Mila και ο Ashton είχαν δηλώσει ότι σπάνια κάνουν μπάνιο τα παιδιά τους, γιατί δε θεωρούν ότι πρέπει να στερούν το δέρμα τους από τα φυσικά του έλαια.

«Δεν πλένω το σώμα μου με σαπούνι κάθε μέρα, αλλά σαπουνίζω μασχάλες, στήθος, τρύπες, πατούσες», είπε η Kunis με τον Kutcher να συμπληρώνει: «Σαπουνίζω τις μασχάλες και τη βουβωνική μου χώρα κάθε μέρα αλλά τίποτα άλλο ποτέ».

Η τεράστια αλλαγή του Ashton Kutcher και η στήριξη της Mila Kunis