Όλα λάθος - Η Ελένη Μενεγάκη πήγε για ψάρεμα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το βίντεο είναι epic

Κατερίνα Μπούσιου
Όλα λάθος - Η Ελένη Μενεγάκη πήγε για ψάρεμα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το βίντεο είναι epic

Η Ελένη Μενεγάκη, ανοίγει το σπίτι της στα Άχλα και φιλοξενεί στην Άνδρο τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την εκπομπή του Fishy.

Η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην Άνδρο και για πρώτη φορά θα δούμε να τον ξεναγεί και στα Άχλα, στο μέρος που αγαπά όσο τίποτε στον κόσμο και έχει την ξενοδοχειακή του μονάδα ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος. Εκείνος με την σειρά του, την φιλοξενεί στην εκπομπή «Fishy» και η παρουσιάστρια κάνει ποδαρικό στην δεύτερη σεζόν της εκπομπής του. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζαν και είχαν αναποδιές.

https://www.instagram.com/p/ChWp99eDLKw

Η Ελένη - Μανταλένα

Κανένα άλλο μέρος δεν θα ήταν καταλληλότερο για την Ελένη Μενεγάκη, από το να κάνουν το γύρισμα της εκπομπής του Γιάννη, στην αγαπημένη της Άνδρο. Η ίδια ξέρει την θάλασσα του νησιού καλύτερα από τον καθένα, αφού συχνά τα καλοκαίρια με το φουσκωτό, τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο, κάνει εκδρομές στις γύρω παραλίες από τα Άχλα.

Η 17χρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Λάουρα, είναι πολύ δεμένη μαζί της & το δείχνουν οι φωτογραφίες

https://www.instagram.com/p/CgHA7pyrqa7

Όλα ξεκίνησαν με ούριο άνεμο, αλλά από ότι βλέπουμε από το τρέιλερ (σχεδόν) τίποτε δεν πήγε καλά. Βασικά η Ελένη του γκρίνιαζε διαρκώς ότι την ταλαιπωρεί και πως έχει ξυπνήσει από το χάραμα για να ψαρέψουν. Το «εγώ πότε θα ψαρέψω;» ακούστηκε αρκετές φορές. Όπως και η έκπληξη της όταν τελικά, απρόσμενα έπιασαν ψαριά. Το highlight της εκπομπής, είναι πάντως το look της Ελένης, αλά Αλίκη Βουγιουκλάκη. Με καπέλο, βαμμένη και με ένα υπέροχο φλοράλ φόρεμα, έτοιμη για βόλτα παρά για ψάρεμα. Και αρκετά μαυρισμένη, αφού το γύρισμα είχε γίνει στις αρχές Ιουλίου. Το βίντεο είναι epic όπως και το σχόλιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην ανάρτηση του χαρακτηρίζοντας γοργόνα την Ελένη.

https://www.instagram.com/p/CjLUbqggL9r

Από ότι παρατηρήσαμε από τα πλάνα, η Ελένη την ψαριά θα την γευτεί μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο σπίτι της στα Άχλα, ένα σημείο του οποίου βλέπουμε για πρώτη φορά τηλεοπτικά. Βέβαια μαζί έκαναν και μία βόλτα στη χώρα του νησιού, εκεί που συχνά κάνει τις βόλτες της. Και επειδή τον αγαπά ιδιαίτερα - καθόλου τυχαία δεν τον έχει καλέσει τόσες φορές στην εκπομπή της όλα αυτά τα χρόνια - η συνέντευξη που κάνουν μαζί στην συνέχεια, είναι μία αποκάλυψη. Όλοι μας γνωρίζουμε, πως η παρουσιάστρια, μόλις νιώσει οικεία, γίνεται και πιο εξωστρεφής στις δηλώσεις της.

https://www.instagram.com/p/ChmMry8DEjV

Τυχερή Ελένη

Τις τελευταίες ημέρες και λόγω υψηλής θερμοκρασίας, η Ελένη δεν τις πέρασε πάντως στην Άνδρο, αλλά στην Αθήνα όπου έκανε έξοδο και με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο για να πιουν τον καφέ τους στην Κηφισιά και να μας ευχηθεί καλό μήνα.

https://www.instagram.com/p/CjLMhB0jV-c

Τα σχόλια πάντως που έλαβε από τις θαυμάστριές της όταν ανήρτησε την φωτογραφία στο Instagram, δεν αφορούσαν εκείνη αλλά τον Μάκη. Και ξεκινούσαν από το «τυχερή Ελένη» μέχρι και το «Ελένη ο Μάκης όλο χαμογελάει. Πόσο θετικός άνθρωπος είναι...». Η ίδια ξέρει πολύ καλά πόσο τυχερή είναι με τον Μάκη της. Άλλωστε όπως παραδέχτηκε στην εκπομπή της πριν μερικούς μήνες και όταν είχε καλεσμένο τον ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη: «Στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου, υπάρχουν πολλές στιγμές που το λέω, σε πολύ προσωπικές στιγμές, πως αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί και θα ψάξω να σε βρω».