Ο Διονύσης Σχοινάς γιορτάζει και η Καίτη Γαρμπή του έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση

Πατούλια Κατερίνα
Ο Διονύσης Σχοινάς γιορτάζει και η Καίτη Γαρμπή του έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση

Η φωτογραφία που επέλεξε η Καίτη Γαρμπή για να γιορτάσει τον Διονύση Σχοινά, είναι από το 2004 και ο έρωτάς της για τον σύζυγό της παραμένει δυνατός από τότε!

Από το 1997 που παντρεύτηκαν, μέχρι και σήμερα, ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή αποτελούν μια σπάνια περίπτωση celeb ζευγαριού που παραμένει ερωτευμένο και ενωμένο σαν μια γροθιά και μας κάνει να πιστεύουμε στην αγάπη.

Διονυσίου του Αρεοπαγίτου σήμερα και η Καίτη φρόντισε να ευχηθεί στον Διονύση και μέσω Instagram, με μια φωτογραφία του 2004 του τραγουδιστή από το άλμπουμ «Πάλι εδώ» που είχε βγει εκείνη την χρονιά και έγραψε την πιο τρυφερή αφιέρωση:

«Σήμερα γιορτάζει ο Διονύσης μας!Χρόνια σου πολλά πανέμορφε μου @dionisis_sxoinas γεμάτα υγεία, αγάπη και άφθονα όλα τα καλά του Θεού στη ζωή σου!
Εύχομαι να μην αλλάξεις ποτέ! Να μείνεις για πάντα το καλόκαρδο, γλυκό και φωτεινό πλάσμα που λατρεύει η οικογένεια σου, οι φίλοι σου κι ο κόσμος ολος!!!
Μόνο χαρές», έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη.

https://www.instagram.com/p/CjPk0__gcVb

Βέβαια, σε τρεις ημέρες η Καίτη θα ευχηθεί ξανά στον Διονύση, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του στις 6 Οκτωβρίου και ο οποίος θα γίνει 53 ετών.

O Διονύσης πάντως έχει εξαφανιστεί από τα social media από τις 16 Σεπτεμβρίου 2022 όταν και αποφάσισε να αποχωρήσει από το νυχτερινό σχήμα στο οποίο θα εμφανιζόταν στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη.

https://www.instagram.com/p/CikMkVSL7dj

Η Καίτη είχε σπεύσει να υπερασπιστεί και τότε τον Διονύση, εξηγώντας πως όποιος μπλέκει σε αντιδικία με τον σύζυγό της έχει πάντα άδικο αυτός και όχι ο Σχοινάς.

«Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, ενώ ήταν sold out. Χωρίς να τον ενημερώσουν, χωρίς να αποφασίσουν από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του. Χωρίς να τον ενημερώσει κανείς! Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια, δεν υπάρχει σεβασμός στο κοινό. Γιατί και οι δύο εμφανίσεις ήταν sold out. Ο Διονύσης που είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σωστός σε όλη του την πορεία, έχει 100% δίκιο.

Αυτά είπε η Καίτη και τόνισε πως δεν έχει επικοινωνία με τον Γιώργο Μαζωνάκη και δεν ανακατεύεται σε τέτοια πράγματα:

«Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή. Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής».

25 χρόνια μαζί

Στις 4 Μαΐου 2022, ο Διονύσης Σχοινάς συμπλήρωσε 25 χρόνια γάμου με την Καίτη Γαρμπή και το γιόρτασε με ένα βίντεο- μήνυμα στο Instagram γράφοντας:

«25 χρόνια μαζί βασίλισσά μου», έγραψε ο Διονύσης κάνοντας hastags τις λέξεις μεταφρασμένες:

«Ατελείωτη αγάπη, 25 χρόνια παντρεμένοι, ευχαριστώ τον Θεό, ευτυχία, ευγνώμων», τόνισε ο τραγουδιστής.

Στη συνεργασία Σχοινά - Μαζωνάκη, η Καίτη Γαρμπή πήρε θέση αλλά τι ρόλο παίζει η Έλλη Κοκκίνου;

Μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη και το Πάμε Δανάη, το ζευγάρι αποκάλυψε πέρσι το μυστικό της σχέσης του:

«Εύκολο δεν είναι καθόλου, πρέπει όμως να ξέρεις τι θέλεις. Είσαι αποφασισμένος να κρατήσεις την οικογένειά σου με κάθε τρόπο. Κάθε τρόπος λοιπόν σημαίνει ότι μπορεί να κάνεις και κάποιες θυσίες, δηλαδή να βάζεις τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα και να είσαι πάνω από την οικογένεια. Αφοσίωση. Στους καβγάδες μας ο Διονύσης είναι ο καλός της υπόθεσης. Ανησυχώ όταν φεύγει, τον περιμένω να επιστρέψει και μετά του κάνω μούτρα. Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά στο διαζύγιο, ποτέ καταιγίδες, μόνο ψιλοβρόχια» τόνισε η Καίτη με τον Διονύση να λέει.

«Όταν σε ενδιαφέρει ένας άνθρωπος, σου κάνει ο άνθρωπος, είσαι μαζί του, δεν κοιτάς τίποτα άλλο, γίνεσαι μια γροθιά και το τελειώνεις μαζί».