Η Hilaria Baldwin μοιράζεται την 1η φωτογραφιά με τα 7 παιδιά της και στέλνει μήνυμα στην Ireland

Η Hilaria Baldwin μοιράζεται την 1η φωτογραφιά με τα 7 παιδιά της και στέλνει μήνυμα στην Ireland

11 μέρες μετά τη γέννηση της Ilaria Catalina, η οικογένεια φωτογραφίζεται στο κρεβάτι του σπιτιού της.

Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Alec Baldwin υποδέχτηκε στον κόσμο το 8ο παιδί του, τη μικρή Ilaria Catalina. Η Hilaria, έτσι, έγινε μαμά 7 παιδιών (σ.σ. Το πρώτο παιδί του Baldwin είναι η Ireland που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την Kim Basinger) και όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά πάνω στο κρεβάτι του σπιτιού τους.

«Η πρώτη μας φωτογραφία με τους μικρούς Baldwins! Πόσο ονειρική ομάδα! Ireland, μας λείπεις και σ’ αγαπάμε», έγραψε η 38χρονη Hilaria για να συνοδεύσει την ανάρτηση και έπειτα ευχαρίστησε τη φωτογράφο που επί 20 χρόνια τραβάει τις πιο ωραίες φωτογραφίες τους.

https://www.instagram.com/p/CjQx1OfJY2d

«Τώρα, το ερωτικό γράμμα στην Eroula Dimitriou: 20 χρόνια φιλία, έχεις απαθανατίσει στιγμές της οικογένειάς μου από τότε που ήμουν έγκυος με τον Rafa. Είμαστε ευγνώμονες σε εσένα. Μαμά, καλλιτέχνης, δυνατός άνθρωπος, πολυπράγμων. Η Rou κάνει τις οικογενειακές φωτογραφίες και αυτές της εγκυμοσύνης να μοιάζουν με χαρά. Έχει την υπομονή ενός αγίου, την ηρεμία μίας σοφής γυναίκας και το άγγιγμα μίας μαμάς. Σ’ αγαπάμε», έγραψε.

Η ανακοίνωση της γέννησης της Ilaria Catalina

Όταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας ήρθε στον κόσμο, τόσο η μαμά όσο και μπαμπάς έκαναν σχετική ανάρτηση στα Instagram τους για να εκφράσουν τη χαρά τους.

https://www.instagram.com/p/Ci51suhDuSS

«Είναι εδώ! Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το μικροσκοπικό μας όνειρο που έγινε πραγματικότητα, την Ilaria Catalina Irena. Και αυτή και εγώ είμαστε χαρούμενοι και υγιείς. Τα αδέρφια της περνούν τη μέρα μαζί μας και την καλωσορίζουν στο σπίτι μας. Με πολλή αγάπη σε όλους σας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε μαζί σας αυτά τα υπέροχα νέα», έγραψε η Hilaria στην ανάρτησή της και έπειτα ο Alec έκανε repost στο δικό του προφίλ.

Από τις αναρτήσεις που κάνει η ευτυχισμένη μαμά, βλέπουμε ότι τα αδέρφια έχουν αγκαλιάσει -κυριολεκτικά- το νέο μέλος της οικογένειας, με τον Leonardo να κουνάει γλυκά το μωρό και να ενθουσιάζεται όταν αρχίζει να χαμογελάει.

https://www.instagram.com/p/CjGT0wQDJcC