Ο Brad Pitt εθεάθη με την Emily Ratajkowski και τώρα όλοι μιλούν για τον νέο έρωτα του Hollywood

Ο Brad Pitt εθεάθη με την Emily Ratajkowski και τώρα όλοι μιλούν για τον νέο έρωτα του Hollywood

Ο Brad Pitt στην πρεμιέρα της ταινιας "Bullet Train"

Μήπως ο μεγάλος γόης του Hollywood έπαψε να είναι single;

Μπορεί ο Brad Pitt να βρίσκεται στα καλύτερά του από άποψη ψυχολογίας όπως τον είδαμε στις δημόσιες εμφανίσεις του για την προώθηση της ταινίας Bullet Train, όμως, στην προσωπική του ζωή, τα πράγματα φαίνεται να είναι κάπως πιο περίπλοκα.

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, η Angelina Jolie ήταν η «Jane Doe» που έκανε μήνυση στο FBI γιατί δε συνέλαβε τον πρώην σύζυγό της μετά το περιστατικό που ισχυρίζεται ότι συνέβη στο αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν οικογενειακώς.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες της ηθοποιού, ο Pitt την άρπαξε από τους ώμους στο πίσω μέρος του αεροσκάφους και άρχισε να της φωνάζει «Γ@@@ς αυτήν την οικογένεια!». Τα παιδιά που βρίσκονταν μαζί τους τρόμαξαν και άρχισαν να ρωτάνε τη μαμά τους αν ήταν καλά. Η Jolie, επιπλέον, ισχυρίζεται πως ο ηθοποιός στράφηκε προς το μέρος ενός από τα παιδιά και επειδή εκείνη φοβήθηκε για τη συνέχεια, έπεσε κατά πάνω του χτυπώντας τον αγκώνα της.

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt στα χαρακώματα - Το love story που κατέληξε σε revenge story

Ο Brad Pitt βγαίνει με την Emily Ratajkowski

Την ώρα που όλο αυτό το σίριαλ λαμβάνει χώρα, το Γερμανικό Glamour αναφέρει πως ο Brad Pitt έχει προχωρήσει στη ζωή του και, μάλιστα, με ένα πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό στη διεθνή showbiz. Η 31χρονη Emily Ratajkowski αναφέρεται να είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του 51χρονου ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/Ce_-ot-sPBd

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Μέσο, το μοντέλο και ηθοποιός συναντήθηκε με τον Pitt για γεύμα σε ένα εστιατόριο στο Παρίσι και έπειτα φανς τους τους εντόπισαν σε ένα μπαρ στη Νέα Υόρκη.

Προς το παρόν, κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει επίσημη δήλωση.

Το προηγούμενο status του ηθοποιού και του μοντέλου

Αυτό που γνωρίζουμε, ωστόσο, είναι ότι η Ratajkowski χώρισε από τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard κατόπιν απόφασης του μοντέλου. Όσο για τον Pitt, το τελευταίο διάστημα ήταν single και οι φίλοι του προσπαθούσαν να του κάνουν κονέ με γνωστές τους.

«Οι φίλοι του του έχουν κανονίσει ραντεβού. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να γνωρίσει κάποια γιατί δεν μπαίνει σε εφαρμογές γνωριμιών ούτε πηγαίνει σε μπαρ. Τίποτα σοβαρό δεν έχει βγει από αυτό ακόμη, αλλά μοιάζει πολύ πιο ανοιχτός στην ιδέα του να έχει κάποια σημαντική ξανά στη ζωή του, κάτι που είναι ένα μεγάλο βήμα. Το διαζύγιό του ήταν πολύ επίπονο, αλλά έχει επουλωθεί αρκετά και μοιάζει πραγματικά να είναι σε ένα καλύτερο μέρος», είπε πηγή που βρίσκεται κοντά στον Pitt στο HollywoodLife.