Η αντίδραση της Angelina Jolie στο ρομάντζο του Brad Pitt με την Emily Ratajkowski

Πατούλια Κατερίνα
Η αντίδραση της Angelina Jolie στο ρομάντζο του Brad Pitt με την Emily Ratajkowski
Brad Pitt poses for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Blonde' during the 79th edition of the Venice Film Festival in Venice, Italy, Thursday, Sept. 8, 2022. (AP Photo/Domenico Stinellis) Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

O Brad πήρε τα πράγματα πιο χαλαρά με την Emily αλλά η Angelina έχει τη δική της γνώμη για το νέο ρομάντζο του πρώην συζύγου της.

Αν νομίζεις πως η Angelina Jolie είναι χαλαρή και άνετη με τη νέα αγαπημένη του Brad Pitt κάνεις λάθος. Πηγή του Hollywood Life μίλησε με άτομο από το περιβάλλον της Maleficent και η 47χρονη ηθοποιός έχει τις επιφυλάξεις της για το ειδύλλιο του Pitt με την 31χρονη Emily Ratajkowski.

Τι πιστεύει η Jolie για την ερωτική ζωή του Brad

Η Jolie φαίνεται πως έχει ενημερωθεί για τον δεσμό του πρώην συζύγου της και η μόνη της ένσταση έχει να κάνει με το κατά πόσον ο δεσμός αυτός θα επηρεάσει τα παιδιά της.

Γενικά, η Angelina φαίνεται πως δεν ασχολείται καθόλου με την προσωπική ζωή του Pitt:

«Η Angelina άκουσε τις φήμες αλλά ανησυχεί μόνο για τα παιδιά της, η Jolie έχει μια πολιτική να αγνοεί όσα γράφονται στα μίντια για τον Brad και για το ποια είναι η κοπέλα του ή με ποια βγαίνει. Όταν έρθει η μέρα να συστήσει ο Brad κάποια κοπέλα του στα παιδιά, τότε θα ανησυχήσει», τόνισε η πηγή.

Οι φήμες θέλουν τον Brad με την Emily να έχουν βγει μερικές φορές αλλά δεν είναι επίσημα ζευγάρι:

Σύμφωνα με την Page Six, ο Pitt θέλει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε αυτόν τον δεσμό, ειδικά τώρα που ο χωρισμός της Emily από τον σύζυγό της είναι τόσο δημόσιος.

Ο Brad ανησυχεί ταυτόχρονα και για όσα θα του προσάψει η Angelina στα παιδιά τους, όπως τονίζει άτομο από το περιβάλλον του που εξήγησε πως η σχέση μεταξύ τους είναι στα κάγκελα ειδικά μετά την δημοσιοποίηση των εγγράφων του FBI για το συμβάν στο αεροπλάνο που κατέληξε στο διαζύγιο των δύο χολιγουντιανών αστέρων.

Ο 58χρονος Pitt χώρισε με την Jolie το 2016, σε ένα διαζύγιο στο οποίο μοιράζουν ακόμα την επιμέλεια των παιδιών και περιουσιακά στοιχεία όπως το κτήμα Miraval. Ταυτόχρονα, η Emily έκανε αίτηση διαζυγίου από τον Bear-McClard και πατέρα του παιδιού της μετά από τις φήμες περί απιστίας.

Τι μέλλει γενέσθαι με τους Bratajkowski;

Τα πράγματα είναι χαλαρά μεταξύ τους. Εκείνη είναι μια hot μαμά με μπόλικο δράμα στον χωρισμό της, εκείνος είχε μπόλικο δράμα έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια.

Όσο για τον Pitt, το τελευταίο διάστημα ήταν single και οι φίλοι του προσπαθούσαν να του κάνουν κονέ με γνωστές τους.

«Οι φίλοι του του έχουν κανονίσει ραντεβού. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να γνωρίσει κάποια γιατί δεν μπαίνει σε εφαρμογές γνωριμιών ούτε πηγαίνει σε μπαρ. Τίποτα σοβαρό δεν έχει βγει από αυτό ακόμη, αλλά μοιάζει πολύ πιο ανοιχτός στην ιδέα του να έχει κάποια σημαντική ξανά στη ζωή του, κάτι που είναι ένα μεγάλο βήμα. Το διαζύγιό του ήταν πολύ επίπονο, αλλά έχει επουλωθεί αρκετά και μοιάζει πραγματικά να είναι σε ένα καλύτερο μέρος», είπε πηγή που βρίσκεται κοντά στον Pitt πρόσφατα.