Το SNL έβαλε στόχο τον Adam Levine για το σκάνδαλο με τα μηνύματα και δεν τον λυπήθηκε καθόλου

Το SNL έβαλε στόχο τον Adam Levine για το σκάνδαλο με τα μηνύματα και δεν τον λυπήθηκε καθόλου

Ο Adam Levine στο NFL Super Bowl 53 το 2019

Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved.

Έχουμε και την αντίδραση του τραγουδιστή των Maroon 5, ο οποίος νόμιζε ότι μπορούσε έτσι απλά να ξεχαστεί όλο αυτό που συνέβη.

Σχεδόν ένας μήνας πέρασε από το σκάνδαλο με τα μηνύματα του Adam Levine προς τη Sumner Stroh, η οποία τελικά έδωσε το πάτημα και σε άλλες γυναίκες να μιλήσουν για τις δικές τους περιπτώσεις κατά τις οποίες ο 43χρονος τραγουδιστής τούς έστελνε ακατάλληλα μηνύματα την ώρα που είναι παντρεμένος με την έγκυο στο τρίτο τους παιδί Behati Prinsloo.

Εκεί, όμως, που θα φανταζόταν κανείς ότι σιγά-σιγά το όλο θέμα θα έφευγε σταδιακά από τη δημοσιότητα, το Saturday Night Live είχε άλλες βλέψεις.

Το SNL κορόιδεψε το σκάνδαλο του Adam Levine

Ο ηθοποιός Miles Teller έκανε τον οικοδεσπότη ενός τηλεοπτικού σόου, όπου οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δώσουν τη σωστή απάντηση. Το όνομα του παιχνιδιού ήταν «Send Something Normal», δηλαδή «Στείλε Κάτι Φυσιολογικό» και υποτιθέμενοι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να απαντήσουν στο μήνυμα μίας κοπέλας στο Instagram φυσιολογικά, χωρίς να είναι κάτι παρεξηγήσιμο.

Ο πρώτος στη σειρά ήταν φυσικά ο Adam Levine.

«Έχουμε 4 άντρες συμμετέχοντες και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να απαντήσουν στο μήνυμα μίας γυναίκας στο Instagram φυσιολογικά. Και, παιδιά, αν στείλετε ένα φυσιολογικό μήνυμα, κερδίζετε 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ας γνωρίσουμε τον πρώτο συμμετέχοντα. Adam Levine, όλοι ξέρουμε γιατί είσαι εδώ», ξεκίνησε να λέει ο Miles Teller.

Έπειτα, στην οθόνη εμφανίζεται το DM μήνυμα μίας κοπέλας που λέει στον Levine πόσο μεγάλη φαν του είναι και πόσο της αρέσει η μουσική του. Ο οικοδεσπότης ρωτάει τον «Levine» τι θα της απαντούσε και εκείνος ζητάει πρώτα να δει τη φωτογραφία από τις διακοπές της με τα περισσότερα likes. Έπειτα, κάνει ένα απρεπές σχόλιο για το πώς το σώμα της κοπέλας κάνει ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο του σώματός του να χαμογελάει.

adam_levine_snl4.png

Η αντίδραση του Adam Levine

Μία πηγή μίλησε στο Hollywood Life σχετικά με το πώς εξέλαβε το σκετς του SNL ο Levine και, όπως ισχυρίζεται, δεν το βρήκε καθόλου αστείο.

«Ο Adam ήταν στο Las Vegas το περασμένο σαββατοκύριακο και έπαιζε με το συγκρότημά του, οπότε δεν είδε το σκετς του SNL live, αλλά είδε ένα λεπτό online. Νιώθω ό,τι και για τα άλλα memes και αστεία που γίνονται σχετικά με το θέμα. Δεν το βρίσκει καθόλου αστείο και πιστεύει ότι είναι ασεβές προς την Behati. Δεν έχει εντυπωσιαστεί και, φυσικά, ακόμη ντρέπεται. Απλά θέλει όλο αυτό να ξεχαστεί και οι φανς του να εστιάσουν στη μουσική του και όχι στην προσωπική του ζωή», είπε η πηγή.