Η Emily Ratajkowski πήρε θέση στο σκάνδαλο του Adam Levine αποκαλώντας τον «αρπακτικό»

Η Emily Ratajkowski πήρε θέση στο σκάνδαλο του Adam Levine αποκαλώντας τον «αρπακτικό»

Η Emily Ratajkowski στο Vanity Fair Oscar Party 2022

AP

Μετά τις φήμες περί απιστίας για τον δικό της σύζυγο, η Ratajkowski είπε ανοιχτά τη γνώμη της για τις παράνομες σχέσεις και ειδικά όταν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν από μερικά 24ωρα με τον Adam Levine που ξαφνικά κατηγορείται από αρκετές γυναίκες για ερωτικά μηνύματα μαζί τους -και μία που ισχυρίζεται ότι υπήρξε και ερωτική πράξη- την ώρα που η σύζυγός του, Behati Prinsloo, είναι έγκυος στο τρίτο παιδί τους, έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μία συγγνώμη χωρίς νόημα με τόσες κατηγορίες

Ο 43χρονος τραγουδιστής βγήκε αμέσως να διαψεύσει ότι υπήρχε η οποιαδήποτε ερωτική επαφή με άλλη γυναίκα, ενώ ζήτησε συγγνώμη που οι συνομιλίες του ξέφυγαν. Αυτοαποκαλέστηκε «αφελής» και τόνισε ότι ποτέ δεν ήθελε να ρισκάρει την οικογένειά του με την Behati, η οποία σημαίνει τα πάντα για εκείνον.

«Πολλά λέγονται για εμένα τώρα και θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Είχα κακή κριτική ικανότητα μιλώντας με οποιαδήποτε πέρα από τη σύζυγό μου φλερτάροντας με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν απίστησα, αλλά ξεπέρασα το όριο κατά τη διάρκεια μίας περιόδου της ζωής μου που μετανιώνω. Σε κάποιες περιπτώσεις, ήταν ακατάλληλο. Έχω μιλήσει για αυτό και έχω κάνει ενέργειες για να φτιάξω την κατάσταση με την οικογένειά μου», είπε ο Levine.

Μόλις η συγγνώμη ήρθε, ακόμα περισσότερες κατηγορίες ήρθαν στο φως, ενώ μέχρι και η δασκάλα που του έκανε yoga μίλησε αποκαλύπτοντας πως της έστειλε μήνυμα για να της εκφράσει την επιθυμία του να περάσει μία μέρα γυμνός μαζί της.

Όταν οι άπιστοι ζητούν συγγνώμη δημόσια! 4 διάσημοι που θα έκαναν κολλητή παρέα με τον Adam Levine

Η Emily Ratajkowski λέει τη γνώμη της για τις παράνομες σχέσεις με διαφορά ηλικίας

Μέχρι στιγμής, η Behati δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για τα καθέκαστα, όμως, γυναίκες σε όλο το Internet βγήκαν να πουν τη γνώμη τους. Ώσπου η Emily Ratajkowski -και η ίδια παθούσα από την απιστία του συζύγου της (που δεν παραδέχτηκε ποτέ), έχοντας, μάλιστα, καταθέσει αίτηση διαζυγίου στις αρχές του μήνα- έκανε ένα σχετικό βίντεο.

Σε αυτό, το 31χρονο μοντέλο εξηγεί πως κουράστηκε να βλέπει να κατηγορούν τις γυναίκες για τα λάθη των αντρών, ειδικά όταν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας όπως αυτή του Levine με τις κοπέλες που έστελνε μηνύματα, γιατί η όποια σχέση τους είναι «αρπακτική».

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζουμε να κατηγορούμε τις γυναίκες για τα λάθη των αντρών, ειδικά όταν μιλάμε για γυναίκες στα 20κάτι τους που έχουν να κάνουν με άντρες σε θέσεις δύναμης και στα διπλά τους χρόνια. Η δυναμική της εξουσίας είναι τόσο λάθος, είναι τόσο γελοία. Δηλαδή, είναι αρπακτική, είναι χειριστική και δεν μπορώ να την κατανοήσω. Δε συμφωνώ», είπε.

Και έπειτα ήρθε και το Part 2.

«Νομίζω ότι ένα πρόβλημα σήμερα είναι ότι σκεφτόμαστε πως οι άντρες είναι τέρατα, ότι είναι απαίσιοι. Δεν τους κρατάμε υπόλογους και μετά κατηγορούμε τις άλλες γυναίκες. Τους ζητάμε να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά τους, αντί να πούμε ότι οι άντρες πρέπει να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Είναι σεξιστικό. Είναι κλασικός μισογυνισμός», είπε χαρακτηριστικά.