Η ατυχία της Μαίρης Βιτινάρος πριν 10 χρόνια στα καλλιστεία της έδωσε μία διεθνή καριέρα και το GNTM

Κατερίνα Μπούσιου
Η ατυχία της Μαίρης Βιτινάρος πριν 10 χρόνια στα καλλιστεία της έδωσε μία διεθνή καριέρα και το GNTM

Η Σοφία Χατζηπαντελή αρχικά ειρωνεύτηκε και αργότερα ανασκεύασε τη δήλωσή της για την εντυπωσιακή Μαίρη Βιτινάρος. 

Το νέο blonde girl του GNTM έφερε αναστάτωση από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο σετ, για να πάρει για πρώτη φορά τη θέση της ως η νέα model instructor του διαγωνισμού και να βοηθήσει τα κορίτσια που θα μπουν στο σπίτι για να διεκδικήσουν τη νίκη. Η Μαίρη Βιτινάρος έχει international περγαμηνές στο χώρο της μόδας και όλα ξεκίνησαν από μία μικρή ατυχία. Έτσι δεν συμβαίνει τις περισσότερες περιπτώσεις;

https://www.instagram.com/p/CjTwTqqJ8SS

Η αρχική ειρωνία της Σοφίας Χατζηπαντελή και η διόρθωση

Η είσοδος της στο GNTM πριν τελικά επιλεγούν τα κορίτσια (21) που θα μπουν στο σπίτι του διαγωνισμού, ήταν πανηγυρική και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η συμμετοχή της είχε ήδη προαναγγελθεί από το καλοκαίρι και με την εμπειρία της σε international καμπάνιες μεγάλων brand του εξωτερικού, η Μαίρη Βιτινάρος πόζαρε και εκείνη στην δοκιμασία των κοριτσιών σε όργανα γυμναστικής για να τους δείξει πως είναι η πόζα η σωστή η επαγγελματική. Το μόνο που ζήτησε ως αντάλλαγμα για τη βοήθεια, ήταν να της μάθουν τα κορίτσια, να μιλά καλύτερα ελληνικά.

21 κορίτσια μπήκαν στο σπίτι του GNTM -Το Twitter είναι έξαλλο με το «όχι» στην Ειρήνη με τα τατουάζ

Η Μαίρη κατάγεται από την πλευρά του πατέρα της από την Καλαμάτα και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Αυστραλία όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν και οι δικοί της γονείς. Για αυτό και δεν έχει τόσο μεγάλη εξοικείωση με τη γλώσσα. Μία άλλη ομογενής που κατείχε πριν από εκείνη την θέση της coach στο GNTM, η Σοφία Χατζηπαντελή, δεν την καλοδέχτηκε όπως οι υπόλοιποι του διαγωνισμού. Ένα σχόλιο της σε φωτογραφία της Βιτινάρος, προκάλεσε αίσθηση. Στο story που ανήρτησε στο Instagram έγραψε στα αγγλικά, στην φωτογραφία - παρουσίαση της Μαίρης που την ανήγγειλε ως model instractor, «Καλό, ε;», συνοδεύοντας με γέλια την ανάρτηση. Σαφέστατα με δόση ειρωνίας.

sofiaxatzipanteli.jpg

Λίγες ώρες αργότερα, έκανε μία διευκρίνηση και θόλωσε τα νερά. Γράφοντας: «Δεν γέλασα με την Μαίρη, είναι hot, είναι γλυκιά και θα είναι τόσο καλή με τα κορίτσια, αναφερόμουν μόνο στο ότι έβαλαν τις κοπέλες να κάνουν φωτογράφιση πάνω σε όργανα γυμναστικής». Μόνο που δεν έβαλε φωτογραφία των κοριτσιών αλλά της Μαίρης. Άρα προφανώς η διόρθωσή της, μάλλον έγινε επειδή προκάλεσε αντιδράσεις με το προηγούμενο (άκυρο εντελώς) σχόλιό της και δεν ήθελε να φανεί ότι είναι εμπαθής.

xatzipanteli_vitinaros.jpg

Η τυχερή...άτυχη στιγμή της

H Mαίρη γεννήθηκε στην Αθήνα και εγκατέλειψε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο στα Οικονομικά, για να ασχοληθεί με το modeling και την φωτογραφία μόδας. Ήθελε να γίνει και επαγγελματίας τενίστρια, αλλά το μεγαλύτερο όνειρό της είναι να περπατήσει κάποια στιγμή και εκείνη σε ένα από τα catwalks, της Victoria Secret.

https://www.instagram.com/p/CjTDA4INUau

Το 2012 κατόρθωσε να φτάσει μέχρι και τις φιναλίστ στον διαγωνισμό Miss Universe Australia το 2012. Η κριτική επιτροπή είχε δείξει από την αρχή την προτίμησή της σε εκείνη, στις συνεντεύξεις τα πήγε πολύ καλά και ειδικά στην τελευταία ερώτηση, έδειξε και στοιχεία της προσωπικότητάς της.

https://www.instagram.com/p/CgMcohdrMoZ

Την είχαν ρωτήσει αν θεωρεί τον εαυτό της καλύτερη και ομορφότερη από τις άλλες υποψήφιες και εκείνη διπλωματικά απάντησε πως: «Όχι δεν θεωρώ τον εαυτό μου ως η ομορφότερη. Δίνω μεγάλη σημασία στην εσωτερική ομορφιά που μπορεί να φαίνεται και εξωτερικά. Στον χαρακτήρα ενός ανθρώπου». Η Βιτινάρος, έφτασε ανάμεσα στις δύο φιναλίστ και για ελάχιστες ψήφους έχασε την νίκη και τερμάτισε δεύτερη. Η ατυχία της εκείνη όμως στάθηκε η πιο τυχερή της στιγμή. Είχε κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση που οι προτάσεις για διεθνείς συνεργασίες, ακολούθησαν η μία την άλλη. Δείτε και το βίντεο από την εμφάνιση στον διαγωνισμό Miss Universe της Αυστραλίας.

Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι στις διεθνείς πασαρέλες. Έχει κάνει εκτός από catwalk και πολύ μεγάλες συνεργασίες με οίκους εσωρούχων και μαγιό.