O Harry και η Meghan πήραν μία σημαντική απόφαση για να αλλάξουν τις σχέσεις τους με τον William

Κατερίνα Μπούσιου
O Harry και η Meghan πήραν μία σημαντική απόφαση για να αλλάξουν τις σχέσεις τους με τον William

 (Chris Jackson/Pool Photo via AP)

Οι διαφωνίες τους με το Netflix για το νέο τους documentary και η αλλαγή στάσης του Harry απέναντι στον αδελφό του William. 

Ο θάνατος της γιαγιάς Ελισάβετ άλλαξε τα δεδομένα στη βασιλική οικογένεια, αλλά από ότι λένε και οι τελευταίες πληροφορίες και τον τρόπο που πια ο Harry και η Meghan, αντιμετωπίζουν τις σχέσεις τους, με όλους τους υπόλοιπους. Η επιστροφή στην Αμερική, τους έφερε αντιμέτωπους με νέα δεδομένα και αποφάσισαν να πάρουν μία σημαντική απόφαση που θα κρίνει το μέλλον της σχέσης τους, με τον μπαμπά βασιλιά Κάρολο αλλά και τον William.

https://www.instagram.com/p/CjQiHH9Iwsu

Ο πανικός και οι αμφιβολίες του Harry

Ο Harry από την στιγμή που μετακόμισε με την σύζυγό του και τον γιο τους Archie στην Καλιφόρνια και μέχρι να γεννηθεί η μικρή Lilibet, αναζητούσε τρόπους για να αξιοποιήσει τα ταλέντα του και τρόπους να βιοποριστεί. Οι προτάσεις πολλές και οι πιο συμφέρουσες αποδείχτηκαν εκείνες με το Spotify και το Netflix. Στην δεύτερη περίπτωση τα 100 εκ. δολλάρια για την σειρά ντοκιμαντέρ, όπου οι Sussexεs θα έδειχαν και θα περιέγραφαν τη ζωή τους ήταν ένα πολύ καλό deal. Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν, πως το Netflix είχε την πρόθεση αυτό το υλικό που βιντεοσκοπούν εδώ και ένα χρόνο ο Harry και η Meghan, θα ήταν ιδανικό για να προβληθεί μετά την πρεμιέρα του Crown στις 9 Νοεμβρίου. Ο συσχετισμός θα δημιουργούσε ένα πολύ ωραίο και αποδοτικό boost. Μόνο που ο Harry άλλαξε γνώμη.

Η μάχη του πορτρέτου στη βασιλική οικογένεια: Στην αντεπίθεση Meghan και Harry με μια διαφορά

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το ζευγάρι επαναπροσδιορίζει τη στάση του, έχει αμφιβολίες για αρκετά επεισόδια και ζητά να γίνουν αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές κρύβουν την ουσία του όλου ζητήματος, γιατί αναφέρονται στον πατέρα του Κάρολο που πια είναι βασιλιάς και στον αδελφό του William. Η εφημερίδα αναφέρει πως έχουν κάνει δεύτερες σκέψεις για αυτή τη σειρά, για την ακρίβεια έχουν πανικοβληθεί όπως αναφέρεται, για κάποια σημεία. Θεωρούν πως ο τόνος που χρησιμοποιούν στα λεγόμενά τους, θα τους φέρει και άλλα προβλήματα με τη βασιλική οικογένεια. Για αυτό και ζήτησαν αλλαγές και μετάθεση για τον επόμενο χρόνο στην προβολή του.

Όμως η Daily Mail, αναφέρει πως ο Harry κάνει δεύτερες σκέψεις και για τη βιογραφία που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα, θεωρώντας πως ίσως δεν πάει καλά εμπορικά. Όλο αυτό το κλίμα, δείχνει πως με κάποιο τρόπο δεν θέλουν να ρίξουν και άλλο λάδι στη φωτιά και θέλουν να κρατήσουν σε ένα ανεκτό επίπεδο τις σχέσεις με τον Κάρολο και τον William. Γνωρίζουν φυσικά πως στο Hollywood, κάθε τι που θα πουν ή θα κάνουν, θα πάρει αυτόματα μεγάλες διαστάσεις και αυτό ίσως αποτελέσει τακτική δίχως γυρισμό. Και την οριστική ρήξη, ο Harry δεν θέλει να την τολμήσει. Για την ακρίβεια, στην περίπτωση του αδελφού του William θέλει να επιδιώξει την προσέγγιση. Δύσκολο.