Κοινή έξοδο με τον πρώην της η Jennifer Aniston και οι φήμες οργιάζουν για επανασύνδεση

Κοινή έξοδο με τον πρώην της η Jennifer Aniston και οι φήμες οργιάζουν για επανασύνδεση

Jennifer Aniston στην πρεμιέρα του "The Morning Show" το 2019

AP

Το ότι η Jen κρατάει φιλικές σχέσεις με τους πρώην της το ξέραμε αλλά η νέα φωτογραφία προβλημάτισε το κοινό.

Έχουμε ξαναμιλήσει για τις σχέσεις μεταξύ των celebrities και των πρώην τους και έχουμε μείνει εντυπωσιασμένες από τον τρόπο με τον οποίο έχουν καταφέρει να κρατήσουν φιλική σχέση μαζί τους. Πάρε, για παράδειγμα, την Jennifer Aniston. Τι Brad Pitt, τι Vince Vaughn, τι Justin Theroux, η 53χρονη ηθοποιός έχει πραγματικά κρατήσει τις καλύτερες σχέσεις.

People Aniston Theroux

H Jennifer Aniston με τον Justin Theroux σε δείπνο

Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η Aniston που βρέθηκε στο Laser Wolf στη Νέα Υόρκη για δείπνο και δύο καρέκλες δίπλα της βρισκόταν όχι άλλος από τον Theroux.

Το πρώην ζευγάρι εντοπίστηκε άμεσα από τον φωτογραφικό φακό να κάθεται σε ένα από τα τραπέζια του εστιατορίου. Ανάμεσά τους καθόταν μία γυναίκα, της οποίας η ταυτότητα δεν έγινε γνωστή, ενώ στο τραπέζι βρίσκονταν και άλλοι διάσημοι, όπως ο Howard Stern με τη σύζυγό του, Beth, ο Jason Bateman, ο John Hamm και ο Jimmy Kimmel.

Η φωτογραφία των πρώην έφτασε γρήγορα στο Twitter και στο Reddit, όπου οι χρήστες άρχισαν να σχολιάζουν δίνοντας τροφή σε νέες φήμες περί επανένωσης των δύο ηθοποιών.

«Η Jen και ο Justin για δείπνο μαζί! Είτε είναι πολύ καλοί φίλοι είτε υπάρχει ακόμη αγάπη μεταξύ τους», έγραψε ένας χρήστης.

«Αν η Jen τα ξαναβρεί με τον Justin, αυτό θα είναι το καλύτερο πράγμα που θα έχει συμβεί μέσα στο 2022», έγραψε άλλη.

Η σχέση της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux γνωρίστηκαν το 2007 στο σετ της ταινίας Tropic Thunder, αλλά άρχισαν να βγαίνουν ως ζευγάρι το 2011 μετά την ταινία Wanderlust. Ο Theroux τής έκανε πρόταση γάμου το 2012 στα 41α γενέθλιά της και τρία χρόνια μετά αποφασίζουν να παντρευτούν στο σπίτι τους στο Bel Air. Τελικά, οι δύο ηθοποιοί χώρισαν το 2018 κρατώντας τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους.

Όποτε έχει κληθεί κάποιος από τους δύο να μιλήσει για τον άλλον, έχει να πει μόνο τα καλύτερα. Μάλιστα, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους, ο Theroux έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram για να ευχηθεί στην πρώην του, με έναν τρόπο που δύσκολα φαντάζεσαι να το κάνει κάποιος πρώην.

https://www.instagram.com/p/BtwZtGxl6IU