Ο Adam Sandler εμφανίστηκε σε δημόσιο γεγονός με μπαστούνι - Τι συνέβη;

Ο Adam Sandler εμφανίστηκε σε δημόσιο γεγονός με μπαστούνι - Τι συνέβη;

Ο Adam Sandler στα 19α Annual Movies For Grownups Awards το 2020

AP

Ο ηθοποιός χρειάζεται υποστηρικτική βοήθεια στο περπάτημα και υπάρχει λόγος.

Με ένα μπαστούνι στο χέρι εμφανίστηκε ο ηθοποιός Adam Sandler την περασμένη Τετάρτη 5 Οκτωβρίου φτάνοντας στο Largo at the Coronet comedy club στο Los Angeles. Ο 56χρονος κωμικός βγήκε από το αυτοκίνητό του και γρήγορα χρειάστηκε το μπαστούνι του ώστε να μπορέσει να υπογράψει αυτόγραφα και να μη χαλάσει το χατίρι των φανς του.

https://www.instagram.com/p/CjXTvZiuDpO

Γιατί ο Adam Sandler εμφανίστηκε με μπαστούνι;

Έναν μήνα πριν, στις 5 Σεπτεμβρίου, ο Sandler υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο ισχίο του, με το Αμερικανικό People να επιβεβαιώνει πως δεν πρόκειται για κάποιον ξαφνικό τραυματισμό, αλλά ένα χειρουργείο που ήταν πολύ καιρό προγραμματισμένο ενδιάμεσα στα πρότζεκτ του ηθοποιού.

Αν και η ακριβής αιτία του χειρουργείου δεν έχει γίνει γνωστή, στις αρχές της χρονιάς, ο ηθοποιός είχε μιλήσει στο Entertainment Tonight για έναν τραυματισμό που συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας Hustle, οπότε ενδεχομένως και να σχετίζεται με αυτό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το χειρουργείο ήταν επιτυχημένο και ο Sandler ανυπομονεί να επιστρέψει σε κάθε αγαπημένη του δραστηριότητα, όπως το μπάσκετ, αλλά προς το παρόν πρέπει να χρησιμοποιεί το μπαστούνι του εκτελώντας τις οδηγίες του γιατρού.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε ξανά με το μπαστούνι λίγο μετά το χειρουργείο, όταν βγήκε για βόλτα στο Los Angeles με τη σύζυγό του, Jackie Sandler, και τις κόρες τους, τη 13χρονη Sunny και τη 16χρονη Sadie.

Ο φωτογραφικός φακός τον πέτυχε και πριν από δύο εβδομάδες σε άλλη του έξοδο πάλι με τη σύζυγό του, αυτήν τη φορά απολαμβάνοντας το μεσημεριανό τους.

Αυτήν τη στιγμή, ο Sandler έχει τρεις ταινίες που βρίσκονται άμεσα στο πρόγραμμά του: Murder Mystery 2, You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah και Spaceman.