GNTM: Το κορίτσι με τη μάσκα τρέλανε το Twitter και ο Γιώργος Καράβας γοητεύτηκε από τη Δέσποινα

Μαρία Ροδίτη
GNTM: Το κορίτσι με τη μάσκα τρέλανε το Twitter και ο Γιώργος Καράβας γοητεύτηκε από τη Δέσποινα

Το ID catwalk, o αποχαιρετισμός στη Σοφία Χατζηπαντελή και η Δέσποινα που δίχασε τους κριτές.

Ολοκληρώθηκαν οι auditions του GNTM το βράδυ της Δευτέρας (3/10) και μαζί τους ολοκληρώθηκε και η παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή ως guest κριτή στο reality μοντέλων, δίπλα στους Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα. Ο τελευταίος τα… έχασε στο χθεσινό επεισόδιο με την 20χρονη Δέσποινα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ό,τι ωραιότερο έχει δει.

Ακολούθησε το ID catwalk με τη Βίκυ Καγιά να δίνει το σήμα για την έναρξή του και τις διαγωνιζόμενες- έχοντας την Έλενα Γαλύφα να τις εμψυχώνει- να ντύνονται, να βάφονται και να προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα δικό τους, ξεχωριστό στυλ που θα τις οδηγούσε στην επόμενη φάση. Μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία μία ήταν η κοπέλα που τράβηξε όλα τα βλέμματα λόγω του κόκκινου outfit και της χρυσής μάσκας που… έφερε μνήμες καραντίνας στους χρήστες του Twitter.

Η Βίκυ Καγιά αποχαιρέτησε τη Σοφία Χατζηπαντελή από το GNTM: Λύθηκε το μυστήριο της επιστροφής της

Ο «έρωτας» του Γιώργου Καράβα με τη Δέσποινα

Η 20χρονη Δέσποινα δίχασε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM την κριτική επιτροπή αφήνοντας έκθαμβο με την ομορφιά της τον Γιώργο Καράβα, αλλά προβληματίζοντας αρκετά τη Βίκυ Καγιά. Ο κριτής πραγματικά εντυπωσιάστηκε με το νεαρό κορίτσι και δεν δίστασε να πει ότι είναι «ό,τι ωραιότερο έχει δει».

despoina.jpg

Η Δέσποινα που ξετρέλανε τον Γιώργο Καράβα

Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά διαφώνησε για το sexy κόκκινο μαγιό που επέλεξε να φορέσει η Δέσποινα, λέγοντάς της επίσης πως οι πόζες της δεν είναι καθόλου καλές. Τελικά η 20χρονη πέρασε στην επόμενη φάση – και στο ID catwalk- με τέσσερα «ναι». Και, βέβαια, αποθεώθηκε στο Twitter με τους χρήστες να στηρίζουν ξεκάθαρα τον Γιώργο Καράβα για τα κολακευτικά σχόλιά του προς τη διαγωνιζόμενη.

Το ID catwalk και η κοπέλα με τη χρυσή μάσκα

Στο ID catwalk που ακολούθησε, «σύμμαχος» των κοριτσιών ήταν η Έλενα Γαλύφα, η οποία προσπαθούσε διαρκώς να τις εμψυχώνει και να τις συμβουλεύει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να καταφέρουν να περάσουν στο bootcamp. Ποια διαγωνιζόμενη, όμως, ξεχώρισε; Η μελαχρινή κοπέλα με το κόκκινο outfit και τη χρυσή μάσκα, η οποία προκάλεσε... πάρτι στο Twitter λόγω του styling που επέλεξε να κάνει.

Οι fans θυμήθηκαν τις εποχές της σκληρής καραντίνας ενάντια στον Covid-19 και τα σχόλιά τους- όπως θα δεις στην gallery- είναι απολαυστικά. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η κοπέλα δεν πέρασε στην επόμενη φάση και διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απόφαση των κριτών, όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο.

O αποχαιρετισμός στη Σοφία Χατζηπαντελή

Εκτός από τα 2 παραπάνω highlights, στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM είχαμε και την ολοκλήρωση της συμμετοχής της guest κριτή, Σοφίας Χατζηπαντελή. Μετά το τέλος της audition και πριν το ID catwalk, η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας αποχαιρέτησαν την 25χρονη με αγκαλιές και φιλιά και της ευχήθηκαν τα καλύτερα.

Μάλιστα, η Βίκυ τής είπε πως την περιμένουν να επιστρέψει όταν ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και το κοινό δεν άντεξε κι έριξε… μαύρο δάκρυ που η Σοφία Χατζηπαντελή δεν θα είναι στα επόμενα επεισόδια του reality μοντέλων.