Οι μεγάλοι έρωτες κυνηγούν τον Jeffrey Dean Morgan εντός κι εκτός οθόνης

Νατάσσα Σχοινά
Οι μεγάλοι έρωτες κυνηγούν τον Jeffrey Dean Morgan εντός κι εκτός οθόνης
2006 American Broadcasting Companies, Inc.

Από την Izzie στο Grey's Anatomy μέχρι τη σύζυγό του στην πραγματική ζωή, Hilarie Burton, ο ηθοποιός προσφέρει απλόχερα love stories.

Ο Jeffrey Dean Morgan έχει παίξει σε μερικές από τις πιο διάσημες σειρές της Αμερικανικής τηλεόρασης, οπότε αυτήν τη στιγμή μπορεί να τον θυμάσαι από οποιονδήποτε ρόλο του. Και, πέρα από το ότι είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, αποτελεί και την αιτία που έχουμε σήμερα μερικούς από τους μεγαλύτερους έρωτες εντός κι εκτός οθόνης.

Ο Denny και η Izzie

Στο Grey’s Anatomy ο Morgan ενσάρκωσε τον Denny, τη μεγάλη αγάπη της Izzie και μαζί χάρισαν στο κοινό μία από τις μεγαλύτερες ιστορίες αγάπης που υπήρξαν ποτέ. Εκείνος είναι ασθενής στην πτέρυγα των καραδιοπαθών που κάνει μεταμόσχευση καρδιάς και στην πορεία ερωτεύεται παράφορα με τη γιατρό του, Izzie. Μέχρι το τέλος, αυτός ο έρωτας δίνει δύναμη, αλλά κυρίως ελπίδα, ώσπου τελικά πεθαίνει από εγκεφαλικό, με την Izzie να μένει ξαπλωμένη πάνω στο νεκρό του σώμα και να τον βλέπει σε ψευδαισθήσεις.

«Μπαμπά, μαμά, εγώ είμαι. Τηλεφωνώ από το νοσοκομείο Seattle Grace, όπου η πανέμορφη, ταλαντούχα και απίστευτα πεισματάρα Dr. Isobel Stevens μού έδωσε μόλις μία καινούργια καρδιά και υποσχέθηκε να με παντρευτεί. Ξέρω ότι είχαμε τις διαφορές μας και ζητώ συγγνώμη που δεν επικοινώνησα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, προσπάθησα να τα φτιάξω όλα. Ξέρω ποιος είμαι τώρα. Ξέρω τι θέλω. Έχω τον έρωτα της ζωής μου και μία νέα καρδιά. Θέλω να έρθετε με την επόμενη πτήση εδώ και να γνωρίσετε το κορίτσι μου. Όλα θα αλλάξουν τώρα», είπε ο Denny στους γονείς του με ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή λίγο πριν πεθάνει.

Ο Negan και η Lucille

Στο The Walking Dead, ο Morgan υποδύεται τον Negan, τον ex-villain αρχηγό μίας ομάδας επιζήσαντων σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο. Τον γνωρίζουμε ως τον απόλυτο κακό, που σκοτώνει με την ελάχιστη αφορμή αλλά και με πολύ θεαματικό τρόπο με τη βοήθεια του ρόπαλού του που αποκαλεί Lucille. Στο επεισόδιο «Here's Negan», μαθαίνουμε όλη την ιστορία του πριν την αποκάλυψη, όταν ζούσε με τη σύζυγό του, Lucille (εξ ου το ρόπαλο), η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και τελικά πέθανε εντός πανδημίας, όταν τελείωσαν οι οροί με τις χημειοθεραπείες και ο Negan δεν πρόλαβε να επιστρέψει εγκαίρως με νέους.

Μπορεί πριν τη διάγνωσή της με καρκίνο να μην ήταν υπόδειγμα συζύγου, όμως, μετά, έκανε τα πάντα για να επανορθώσει και δεν το έβαλε ποτέ κάτω, ούτε κι όταν οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος τους. Ανέλαβε τη ζωή και των δύο, προσπαθούσε να την κάνει να χαμογελάει, την έδινε κουράγιο με τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι όπως τη Lucille υποδύθηκε η σύζυγός του στην πραγματική ζωή, Hilarie Burton, η Peyton από το One Tree Hill, με την οποία δηλώνει κάθε φορά και πιο ερωτευμένος

Ο Jeffrey Dean Morgan και η Hilarie Burton: Η αφιέρωση για την επέτειο

Χτες, 5 Οκτωβρίου, ο Jeffrey Dean Morgan είχε επέτειο με τη σύζυγό του, Hilarie Burton - Το απόλυτο love story της ζωής του. Δύο πολύ αγαπημένα «παιδιά» του Hollywood, ένας πολύ δυνατός έρωτας από την πρώτη μέρα. Οι ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2009 μέσω του πρωταγωνιστή της σειράς Supernatural, Jensen Ackles, (σ.σ. στο Supernatural ο Morgan υποδύθηκε τον John Winchester) και της συζύγου του, οι οποίοι τους κανόνισαν ένα ραντεβού στα τυφλά.

10 χρόνια είχαν σχέση μέχρι να παντρευτούν τον Οκτώβριο του 2019 και έχοντας αποκτήσει στο μεσοδιάστημα και δύο παιδιά, τον πια 12χρονο γιο τους και την 4χρονη κόρη τους. Αυτό που έγραψε ο ηθοποιός για την επέτειό τους είναι ένας φόρος τιμής όχι απλά στην Burton αλλά στον έρωτα και στην αγάπη γενικά.

https://www.instagram.com/p/CjVl6URuHUz

«Ευτυχισμένη επέτειο, Hilary Burton. Δε θα μπορούσα να σε αγαπήσω περισσότερο… Αλλά μπορώ. Κάθε στιγμή που περνάει, ερωτεύομαι λίγο περισσότερο. Ναι. Ξέρω ότι ξέρεις τι λέω. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ που θα σε ξαναπαντρευόμουν από την αρχή, κάθε μέρα, αν δεν ήταν τόσο δύσκολο να φτιάξουμε τις θέσεις των καλεσμένων. Σ’ ευχαριστώ όπως πάντα που με έχεις κάνει τον πιο τυχερό. Τα παιδιά μας είναι επίσης cool, παρεμπιπτόντως», έγραψε.