Η συμβουλή που έδωσε ο Leonardo DiCaprio στον Timothée Chalamet το 2021

Νατάσσα Σχοινά
Η συμβουλή που έδωσε ο Leonardo DiCaprio στον Timothée Chalamet το 2021

Ο Timothee Chalamet στο photo call της ταινίας 'Bones and All' στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

AP

Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν για την ταινία Don’t Look Up και ο βετεράνος DiCaprio μοιράστηκε την προσωπική του άποψη.

Ο Timothée Chalamet είναι το talk-of-the-town αυτήν την περίοδο. Στα μόλις 26 του χρόνια, ο ηθοποιός έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται στους καλύτερους της γενιάς του και οι ταινίες στις οποίες έχει συμμετάσχει τα τελευταία χρόνια πιστοποιούν ότι αυτή είναι μία δίκαιη απόφαση.

Η συμβουλή του Leonardo DiCaprio στον Timothée Chalamet

Το Call Me By Your Name, το Dune, το The King είναι μόνο μερικές από τις διάσημες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει και έχει δείξει το υποκριτικό του ταλέντο. Σε αυτές τις παραγωγές βρίσκεται και το Don’t Look Up του 2021, για το οποίο ο Chalamet συνεργάστηκε με ένα μεγάλο cast ηθοποιών, και ανάμεσά τους ήταν και ο Leonardo DiCaprio.

O 47χρονος ηθοποιός, έχοντας χρόνια εμπειρίας στο Hollywood στις πλάτες του, θέλησε να συμβουλέψει τον Chalamet. Τι του είπε;

«Όχι στα βαριά ναρκωτικά και όχι στις ταινίες με υπερήρωες», είπε ο Timothée ότι τον συμβούλεψε ο DiCaprio.

Αυτό είναι το κορίτσι που θα χωρίσει ο Leonardo DiCaprio σε τρία χρόνια

Η αποθέωση στο Φεστιβάλ Βενετίας για την ταινία Bones & All

Ο Chalamet στην παρούσα φάση βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του, με την ταινία Bones & All του Luca Guadagnino να καταχειροκροτείται στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Το Bones & All είναι μία coming-of-age ταινία (μία ταινία στην οποία ένας ή περισσότεροι πρωταγωνιστές αντιμετωπίζουν ένα κομβικό σημείο στη ζωή τους από την παιδική στην ενήλικη ζωή). Πρόκειται για μία παραγωγή που συνδυάζει το ερωτικό στοιχείο με τον τρόμο και ουσιαστικά παρουσιάζει την ιστορία δύο ανθρωποφάγων εφήβων που προσπαθούν να επιβιώσουν μόνοι τους αφότου τους έχει διώξει η κοινωνία. Ένα road trip κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ronald Reagan γεμάτο με παγίδες και το παρελθόν που τους στοιχειώνει.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Chalamet έγραψε ιστορία και έγινε ο πρώτος άντρας στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue.

https://www.instagram.com/p/CihuKj4M_QZ

«Είναι απίστευτο. Περίεργο. Νιώθω μεγάλη τιμή», είπε.