Αν δεν ξέρει ο Pierce Brosnan από πραγματική αγάπη, τότε ποιος;

Νατάσσα Σχοινά
Αν δεν ξέρει ο Pierce Brosnan από πραγματική αγάπη, τότε ποιος;

Ο πρώην 007 καταθέτει την αγάπη του για τη σύζυγό του και προσπαθεί να κερδίζει καθημερινά τη δική της.

Ο Pierce Brosnan και η Keely Shaye Smith γιόρτασαν την 21 επέτειο του γάμου τους και μαζί με αυτήν έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στον κάθε ένα εκεί έξω που θέλει να βασίζει ένα τόσο διαχρονικό συναίσθημα όπως η αγάπη με κάτι τόσο εφήμερο όπως τα κιλά και τα χρόνια.

Η επέτειος του Pierce Brosnan με την Keely Shaye Smith

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 69χρονος Ιρλανδός ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση για την επέτειό του με την Αμερικανίδα δημοσιογράφο και ηθοποιό.

https://www.instagram.com/p/Cg3_aPrOT9h

«Ευτυχισμένη επέτειο, αγάπη μου! Χορέψαμε εκείνη τη νύχτα και ακόμη χορεύουμε σήμερα. Θα μπορούσα να το ξανακάνω όλο από την αρχή», έγραψε ο Brosnan συγκινώντας αρκετούς ακόλουθούς τους στο Instagram. Στο Facebook, όμως, τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά.

Pierce Brosnan: Η τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια της συζύγου του Keely Shаye Smith

Τα αρνητικά σχόλια στο Facebook και η απάντηση του Brosnan

Στη διάσημη πλατφόρμα έγινε ένα πολύ άσχημο post -το οποίο έχει πια κατέβει- σχετικά με το ζευγάρι που στόχευε την Smith συγκρίνοντας το σώμα της τώρα με αυτό που είχε στο παρελθόν. Μόλις το εντόπισε ο πρώην 007, όμως, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με τον πιο υπέροχο τρόπο και δίχως ουσιαστικά να απευθυνθεί ούτε στο ελάχιστον στους κακοπροαίρετους που έκαναν τα σχόλια.

«Φίλοι τής πρότειναν χειρουργείο για να μειώσει το βάρος της, αλλά εγώ αγαπώ δυνατά κάθε καμπύλη του σώματός της. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στα μάτια μου. Αλλά, επίσης, επειδή έκανε τα πέντε μας παιδιά. Στο παρελθόν, την αγαπούσα για την προσωπικότητά της, όχι μόνο για την ομορφιά της και τώρα την αγαπώ ακόμα περισσότερο που είναι η μητέρα των παιδιών μου. Είμαι πολύ υπερήφανος για εκείνη και πάντα προσπαθώ να είμαι άξιος της αγάπης της», έγραψε δείχνοντας σε όλους τι σημαίνει πραγματική αγάπη.

Ο Pierce Brosnan γνώρισε τη Keely Shaye Smith το 1994 και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Το 1997, το ζευγάρι απόκτησε το πρώτο του παιδί, τον Dylan, και το 2001 γεννήθηκε ο δεύτερός γιος τους, Paris. Την ίδια χρονιά, μάλιστα, ο Brosnan και η Smith ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.