Τα πορτρέτα της Δανάης Λιβιεράτου την οδηγούν κατευθείαν στα χνάρια της Εύης Αδάμ

Τα πορτρέτα της Δανάης Λιβιεράτου την οδηγούν κατευθείαν στα χνάρια της Εύης Αδάμ

Το νεαρό κορίτσι δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες που εντυπωσιάζουν.

Με την ομορφιά και την αυτοπεποίθηση της μαμάς της και Μις Ελλάς του 1994, Εύης Αδάμ, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και τον Θοδωρή Χανιώτη η Δανάη Λιβιεράτου, η οποία κατάφερε να εντυπωσιάσει το Instagram και να συγκεντρώσει γρήγορα πολλά likes και σχόλια από φανς και δικούς της ανθρώπους.

https://www.instagram.com/p/CjXwnz1qorN

Στην πρώτη φωτογραφία, η Δανάη ποζάρει με το ένα χέρι πάνω στο άλλο αγναντεύοντας στο πλάι. Στη δεύτερη, χαμογελάει έντονα στον φακό μεταδίδοντας τη χαρά της, ενώ στην τρίτη έχει υιοθετήσει μία πιο χαλαρή στάση του σώματος. Στην τελευταία λήψη, η νεαρή χαμογελάει ξανά στον φακό αλλά αυτήν τη φορά όχι τόσο έντονα όσο στη δεύτερη. Έτοιμη για καριέρα μοντέλου, πέρα από αυτήν της τραγουδίστριας που είναι ήδη ανοιχτή χάρη στην καταπληκτική της φωνή (σ.σ. Εδώ επενέβησαν τα γονίδια του μπαμπά της, Λάμπη Λιβιεράτου)!

https://www.instagram.com/p/CYoZ1wHIbi4

Τα σχόλια της Νεφέλης Λιβιεράτου

Η μεγάλη αδερφή της Δανάης, η 22χρονη Νεφέλη, αμέσως σχολίασε στο post της, γράφοντας αποθεωτικά σχόλια για εκείνη. Άλλωστε, τα δύο κορίτσια έχουν άριστες σχέσεις και δε χάνουν ευκαιρία να σταθούν η μία στο πλευρό της άλλης.

nefeli_livieratou_portreta_sxolio_nefelis.jpg
nefeli_livieratou_portreta_sxolio_nefelis2.jpg

Τον περασμένο Ιούλιο, δε, η Δανάη είχε πάει στην Αγγλία, για να δώσει το παρών στην αποφοίτηση της αδερφής της από το Πανεπιστήμιο του Bath.

https://www.instagram.com/p/CgRkLpSqWC7

Η σχέση της με τον Pablo Miller

Η Δανάη Λιβιεράτου έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα τα φώτα της δημοσιότητας με τη σχέση της με τον Pablo Miller. Ανάμεσα σε εκείνη και τον μουσικό φαίνεται πως υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας, με το ζευγάρι να κάνει συχνά κοινές αναρτήσεις στο Instagram και να εκδηλώνει τα συναισθήματά του με κάθε τρόπο.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Miller έκανε στόρι μία φωτογραφία που τράβηξε την καλή του και τα συναισθήματα που αναδύονται είναι πολύ προφανή. Ο μουσικός έχει πιάσει το πρόσωπο της Δανάης, πιέζοντας τρυφερά τα μάγουλά της, ενώ ως σχόλιο έγραψε: «rêve», δηλαδή «όνειρο». Και η Δανάη γρήγορα έκανε repost.

danai_livieratou_pablo_miller.jpg

Γενέθλια για τον Pablo Miller! Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Δανάης Λιβιεράτου