Γενέθλια για τον Pablo Miller! Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Δανάης Λιβιεράτου

Γενέθλια για τον Pablo Miller! Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Δανάης Λιβιεράτου

Το ζευγάρι βρίσκεται στη Νότια Γαλλία, όπου και γιόρτασε τα γενέθλια του μουσικού.

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι πια αρκετό καιρό μαζί με τον Pablo Miller. Το ζευγάρι ανήκει στα «φρέσκα» της showbiz, εκείνα που περνάνε τέλεια, είναι cool και χαίρονται τον έρωτά τους με κάθε ευκαιρία.

Το φετινό καλοκαίρι, μάλιστα, η Λιβιεράτου και ο Miller απόλαυσαν τις διακοπές τους στο έπακρο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει από την όμορφη Ίο μέχρι το Las Vegas.

Τα γενέθλια του Pablo Miller

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου, ο Pablo Miller είχε γενέθλια και η καλή του τού ευχήθηκε δημόσια. Με φόντο την υπέροχη μέρα στη Νότια Γαλλία, η Δανάη τράβηξε βίντεο τον μουσικό την ώρα που άνοιγε ένα μπουκάλι κρασί. Πάνω στο βίντεο, έγραψε: «Happy birthday to this connard that I happen to love vv much».

Η λέξη «connard» είναι γαλλική και σημαίνει «βλάκας», κάτι που προφανώς χρησιμοποίησε χάριν αστεϊσμού η Δανάη. Οπότε, το μήνυμα στα Ελληνικά είναι το εξής: «Χρόνια πολλά σε αυτόν τον βλάκα που τυχαίνει να αγαπώ πάρα πάρα πολύ».

Πόσο τρυφερή είναι η νέα photo της Δανάης Λιβιεράτου στην αγκαλιά του Pablo Miller στις διακοπές;

Ο Pablo Miller έχει γνωρίσει και την αδερφή και τη μαμά της Δανάης Λιβιεράτου

Το φετινό καλοκαίρι, η σχέση της Λιβιεράτου με τον Miller μέσα από το φωτογραφικό υλικό το οποίο μοιράζεται, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Δεν είναι, όμως, μόνο εκείνη που ποστάρει τον μουσικό.

Η σχέση της Δανάης με τον Pablo φαίνεται να προχωράει με σταθερούς ρυθμούς και να σοβαρεύει, αφού η αδερφή της, Νεφέλη, έχει πλέον πολύ καλή σχέση μαζί του. Σχολιάζει τις φωτογραφίες του, μέχρι που δημοσιεύει και λήψεις του που έχει τραβήξει, οπότε όλα δείχνουν πως οι δυο τους έχουν γίνει κολλητοί.

Η φωτογραφία που τράβηξε η Νεφέλη και στην οποία φαίνεται και η Εύη Αδάμ:

danai_livieratou_pablo_miller_diakopes5_agkalia5.jpg

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι η Ελληνίδα Jolie και βρίσκεται στη Μύκονο με τον σύντροφό της, Pablo Miller