Η «Καιτούλα που αγαπούσες» θα δώσει στο J2US αυτό το «κάτι» που έλειπε - Να γιατί

Η «Καιτούλα που αγαπούσες» θα δώσει στο J2US αυτό το «κάτι» που έλειπε - Να γιατί

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του J2US απόψε Σάββατο (8/10) στις 20:00 με την Καίτη Γαρμπή να είναι η απόλυτη έκπληξη. Οι εμφανίσεις των κριτών και η απορία για την Έλλη Κοκκίνου

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του J2US απόψε Σάββατο (8/10) στις 20:00 με την «Καιτούλα που αγαπούσες» να είναι η απόλυτη έκπληξη.

FekMv2xXgAAam2Q.jpg

Η Καίτη Γαρμπή μάς είχε ομολογουμένως λείψει από την τηλεόραση. Η τελευταία της συμμετοχή σε σόου ήταν εκείνη στη «Μουσική Ακαδημία» του SKAI όπου την είδαμε σε ρόλο κριτή, αλλά το διαγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού δεν της επέτρεψε να δείξει όλο το χιούμορ που διαθέτει. Ευτυχώς λοιπόν, ο Νίκος Κοκλώνης σαν να «μπήκε στο μυαλό μας» όταν την σκέφτηκε για ιδανική αντικαταστάτρια της Μαρίας Μπακοδήμου που έφυγε από το Just The 2 of Us προκειμένου να παρουσιάσει το δικό της μαγκαζίνο, «Γεια σου».

https://www.instagram.com/p/Cjcd7IMoJy3

Αυτό το «κάτι που θέλαμε» λοιπόν, που θα μας κάνει σαν τρελούς να θέλουμε να δούμε το J2US ανατροφοδοτώντας το ενδιαφέρον μας για ένα show που μεταδίδεται εδώ και αρκετές πια σεζόν, ήταν η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια έχει ένα μεγάλο «κοινό» σημείο με την εκπομπή που σίγουρα θα φανεί και ιδιαίτερα χρήσιμο: Μια σχέση αγάπης με το Twitter. Οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας, κάθε Σάββατο που βλέπουν J2US δίνουν κυριολεκτικά ρεσιτάλ καυστικότητας συνδυαστικά με έξυπνο χιούμορ. Κάτι ανάλογο κάνει και η Καίτη Γαρμπή όταν θέλει να σχολιάσει ένα κοινωνικό φαινόμενο, γι’ αυτό και έχει έναν τόσο μεγάλο λογαριασμό.

Ας θυμηθούμε μερικά από τα πιο epic tweets της.

Εξίσου αστεία και ευφυής είναι και στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/Cb0FZvgg1is
https://www.instagram.com/p/CbsP_QIA3bH
https://www.instagram.com/p/CW1yNxlI0sG

Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι πως ανυπομονούμε να απολαύσουμε πολλές ακόμη τέτοιες ατάκες και live, μιας και αυτό το show είναι κυριολεκτικά το πιο πρόσφορο έδαφος για τέτοια σχόλια. Μάλιστα, να σημειώσουμε ότι πρόκειται για την πρώτη φορά που την βλέπουμε σε τηλεοπτική συνύπαρξη με τη συνάδελφό της, Δέσποινα Βανδή, οπότε έχει ένα «κλικ» περισσότερο ενδιαφέρον να δούμε τη μεταξύ τους αλληλεπίδραση.

Αυτό που αναρωτήθηκαν πολλοί, μιας και ο παρουσιαστής και παραγωγός Νίκος Κοκλώνης έχει «προϋπηρεσία» στις τηλεοπτικές συναντήσεις γυναικών που λέγεται πως δεν διατηρούσαν και τις καλύτερες σχέσεις, είναι αν θα την δούμε on stage και με την Έλλη Κοκκίνου. Θυμίζουμε πως στην σκηνή του J2US είχαμε δει για πρώτη φορά να τραγουδούν μαζί Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, δύο γυναίκες που σύμφωνα με τις κακές γλώσσες των 90s και 00s είχαν μια φαινομενικά μεγάλη κόντρα.

Ο γρίφος λοιπόν του τέταρτου κριτή λύθηκε, όταν μετά το πρώτο διαφημιστικό διάλλειμα ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε την τραγουδίστρια, αφού άνοιξε το κοντέινερ με τον αριθμό 4. Ως σωστός gentleman, τη συνόδεψε στη θέση της στην κριτική επιτροπή και μετά το μόνο που έμεινε ήταν να αναλάβουμε εμείς να προσέξουμε τις λεπτομέρειες: Τι επέλεξαν να φορέσουν οι κυρίες που στελεχώνουν την επιτροπή για τη μεγάλη πρεμιέρα;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ξεκινώντας από τη νεότερη προσθήκη του J2US. Η Καίτη Γαρμπή πιστή στις στιλιστικές επιλογές που μας έχει συνηθίσει και χωρίς να ξεφεύγει από το ύφος που προτιμά, διάλεξε ένα πολύ glamorous κοστούμι με glitter σε σκούρα γκρι απόχρωση. Αποτελούμενο από παντελόνι, τοπ και σακάκι, σε χαλαρή γραμμή, της προσέδωσε έναν 80s αέρα και vibes από disco girl άλλης εποχής. Το όλο look ολοκλήρωσε άψογα το γεμάτο όγκο χτένισμα που δημιούργησε ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης. Επιμελώς ατημέλητο σπαστό μακρύ μαλλί, ήταν ό,τι έπρεπε για να ταιριάξει με το ultra-glamorous κοστούμι της.

https://www.instagram.com/p/CjdguvxgmNu

Εξίσου εντυπωσιακή και η Δέσποινα Βανδή, με τον δικό της τρόπο και μια πολύ διαφορετική προσέγγιση. Η τραγουδίστρια φόρεσε μια ασημί δημιουργία δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, γεμάτη διαμάντια, διαφάνειες και κρόσσια. Το μακιγιάζ της κινήθηκε στους αγαπημένους της γήινους τόνους με πολύ έντονο contouring για έμφαση στα ζυγωματικά, καθώς και σκούρο nude κραγιόν. Το σίγουρο είναι πως το ασημί σαν χρώμα της ταιριάζει πάρα πολύ, ενώ για ακόμη μια φορά μας έδωσε μερικά JLO vibes- άλλωστε και η Jennifer Lopez τιμά τις δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη.

Τέλος, η Βίκυ Σταυροπούλου ακολούθησε το δικό της μονοπάτι, διαφοροποιούμενη πλήρως από τις άλλες δύο κυρίες. Εξίσου λαμπερή και με άπλετο ταπεραμέντο, έδωσε τον δικό της αέρα στο μαύρο φόρεμα γεμάτο ασημί παγέτες που επέλεξε Το αποτέλεσμα ήταν πολύ hot χάρη κυρίως στο βαθύ ντεκολτέ και το έντονο smokey eyelook. Μάλιστα, μας έδωσε και μια γεύση από τη διαδικασία του make over της, οπότε το εκτιμήσαμε λίγο παραπάνω.

https://www.instagram.com/p/Cjdd1S_jrab

Επομένως, το φλέγον ερώτημα παραμένει: Θα δούμε μαζί στο stage την Καίτη Γαρμπή με την Έλλη Κοκκίνου;

Τα σχόλια του Twitter