Η Ελένη Μενεγάκη πήγε για ψάρεμα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά χωρίς τον Μάκη στο πλευρό της

Η Ελένη Μενεγάκη πήγε για ψάρεμα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά χωρίς τον Μάκη στο πλευρό της

Η αποκάλυψη για το άγνωστο ατύχημά της και η περιπέτεια της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην Άνδρο. Η απουσία του Μάκη Παντζόπουλου από το γύρισμα αλλά και η λεπτομέρεια που κανείς δεν παρατήρησε. 

Μπορεί να μην κατάγεται από την Άνδρο, αλλά από τότε που γνώρισε τον Μάκη Παντζόπουλο, η Ελένη Μενεγάκη έκανε το δικό του νησί και δικό της. Στα Άχλα είναι το καταφύγιό της και το μέρος που αγαπά περισσότερο στον κόσμο. Μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αποφάσισε στην πρεμιέρα της εκπομπής του Fishy να τον ξεναγήσει στο νησί και να ψαρέψουν μαζί. Μόνο που η απορία των περισσοτέρων αφορά στον Μάκη Παντζόπουλο και την απουσία του.

menegaki_fishy2.jpg

Το ατύχημα με το...καλαμάρι και η απουσία του Μάκη

Απίθανες καταστάσεις έζησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Ελένη Μενεγάκη στο πλευρό του στην πρεμιέρα του Fishy. Η Ελένη υπέρλαμπρη με καπέλο και φόρεμα, δέχτηκε να της κάνουν μαθήματα ψαρέματος ο ηθοποιός και ο στενός του συνεργάτης, αλλά ανυπόμονη καθώς ήταν, γιατί δεν έπιανε ψαριά άρχισε να γκρινιάζει. Και αποφάσισε να καθήσει ήρεμα μέσα στην βάρκα περιμένοντας τα ψάρια...που δεν έρχονταν, λόγω και των μποφώρ. Ανάμεσα στις απίθανες σκηνές γέλιου, η Ελένη αποκάλυψε, πρώτον ότι εδώ και 10 χρόνια έχει και η ίδια δίπλωμα για να οδηγεί το φουσκωτό που έχουν με τον Μάκη Παντζόπουλο, αλλά και ένα άγνωστο ατύχημα μέσα στην θάλασσα, επίσης σε φουρτούνα. Τη στιγμή που πάλι στην Άνδρο η θύελλα έφερε ένα ψάρι με δύναμη στο πρόσωπό της: «Ήρθε και έπεσε το καλαμάρι με δύναμη στο πρόσωπό μου. Ο Άγγελος ήταν μικρός τότε, αλλά είχε σκάσει στα γέλια».

Η μεγαλύτερη αλήθεια για τον Τόλη Βοσκόπουλο ήρθε από την Ελένη Μενεγάκη

Ευτυχώς έπιασαν ψάρια, αλλά όχι λούτσο όπως περίμενε ο Γιάννης. «Αυτή η ατάκα για τον λούτσο που είχα πει στον Πρωινό Καφέ, με κυνηγά ακόμη» παραδέχτηκε η Ελένη.

Μέχρι να μαγειρέψει ο σεφ, η Ελένη έκανε μία μίνι εξομολόγηση στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος ήταν αρκετά αγχωμένος που αυτή τη φορά έπαιρνε εκείνος συνέντευξη από εκείνη και όχι το αντίθετο. Η συζήτηση έφτασε φυσικά στην πρώτη γνωριμία που είχε η Ελένη με το νησί. Η παρουσιάστρια άρχισε να διηγείται για εκείνο το καλοκαίρι που με μία φιλική παρέα όπως είπε, βρέθηκε για πρώτη φορά στο νησί, αναζητώντας μία ήρεμη παραλία.

Εκείνο όμως που δεν ανέφερε - δεν ξέρουμε ωστόσο τον λόγο - είναι πως το καλοκαίρι του 2009 στο οποίο αναφερόταν και στα Άχλα που είναι η παραλία που εννοούσε, γνώρισε για πρώτη φορά τον Μάκη Παντζόπουλο. Η επαφή τους λίγους μήνες μετά από αυτή την γνωριμία και μετά το διαζύγιό της, δημιούργησε έναν κεραυνοβόλο έρωτα που κατέληξε σε γάμο και στην απόκτηση του 4ου παιδιού της, την Μαρίνα τους. Φυσικά παρόλο που το γύρισμα έγινε στην Άνδρο και κοντά στα Άχλα, δεν είδαμε πουθενά ως φυσική παρουσία τον Μάκη. Ο λόγος είναι απλός. Εκείνος αποφεύγει την δημοσιόητα και ποτέ - εκτός από την τελευταία της εκπομπή στον Alpha - και κάποιες κοσμικές τους εμφανίσεις, δεν τον έχουμε δει στην τηλεόραση σε κοινό στιγμιότυπο ή συνέντευξη. Εκείνος ο δημοσιογράφος που θα καταφέρει να τους ενώσει, θα κάνει σίγουρα την επιτυχία της δεκαετίας!

https://www.instagram.com/p/CjLMhB0jV-c

H Eλένη απάντησε και στην ερώτηση του Γιάννη για το πόσο διαφορετικά βίωσε την μητρότητα στο πρώτο της παιδί τον Άγγελο και αργότερα στην μικρότερη Μαρίνα: «Στο πρώτο παιδί δοκιμάζεσαι, κάνεις περισσότερα λάθη. Παρόλα αυτά εξελίσσεσαι και εσύ μεγαλώνοντας. Μέσα από τα λάθη μας προχωράμε. Ο γονιός, αν μπορείς να πεις ότι θα μαθητέψει, είναι με το πρώτο παιδί που θα κάνει. Από εκεί ξεκινά, με πάρα πολλή αγάπη».

https://www.instagram.com/p/ChmMry8DEjV

Και όταν η συζήτηση έφτασε στο πώς κατάφερε να συνδυάσει την καριέρα και τις απαιτήσεις της δουλειάς με τα 4 παιδιά της, εκεί η Ελένη έκανε αναφορά στο πιο αγαπημένο της πρόσωπο, την μητέρα της Ζέτα: «Υπήρχαν στιγμές που ζορίστηκα λίγο παραπάνω. Αν θέλεις να κάνεις κάτι, μπορείς να το παλέψεις. Είχα την μάνα μου συνέχεια μαζί μου. Αισθανόμουν ότι ο πιο δικός μου άνθρωπος που καταλαβαίνει από μωρό και μωρά είναι κοντά μου. Ένιωθα ασφάλεια».