Η μεγαλύτερη αλήθεια για τον Τόλη Βοσκόπουλο ήρθε από την Ελένη Μενεγάκη

Η μεγαλύτερη αλήθεια για τον Τόλη Βοσκόπουλο ήρθε από την Ελένη Μενεγάκη

Με αφορμή τη συνέντευξη της Άντζελας Γκερέκου στον Νίκο Χατζηνικολάου, η παρουσιάστρια έκανε το πιο to the point σχόλιο για τον αείμνηστο τραγουδιστή.

Στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω μίλησε η Άντζελα Γκερέκου, έναν χρόνο και τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου στις 19 Ιουλίου του 2021.

Η 63χρονη ηθοποιός και πολιτικός πέρασε 25 χρόνια στο πλευρό του σπουδαίου λαϊκού ερμηνευτή και, όπως είπε και στη συνέντευξή της, είναι τυχερή που συγκαταλέγεται στους λίγους ανθρώπους που γνώρισαν την ψυχή του πίσω από το λαμπερό «φαίνεσθαι» του «πρίγκιπα».

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Η συνέντευξη αναμενόμενα έπαιξε σε κάθε Μέσο και, φυσικά, σχολιάστηκε και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η 52χρονη παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της στο πλατό ανέφεραν αποσπάσματα της συνέντευξης, εξηγώντας πως ένιωσαν ότι η Γκερέκου αποφάσισε να μιλήσει γιατί υπήρξε αδικία στη ζωή του εκλιπόντος συζύγου της.

Η Μενεγάκη τότε πήρε τον λόγο και σχολίασε την ενασχόληση των Media με τον τραγουδιστή. «Πάντα ο Τόλης ενδιέφερε τον κόσμο και για πολλά θέματα έχουμε δει να παίζουν Τόλη. Γενικά ήταν ένα πρόσωπο που ενδιέφερε πολύ τον κόσμο», είπε.

Η παρουσιάστρια μίλησε έπειτα και είπε μία ατάκα για τον Βοσκόπουλο που εκφράζει τους περισσότερους ανθρώπους στην Ελλάδα.

«Ο κόσμος τον αγαπούσε τον Τόλη και τον αγαπάει και θα τον αγαπάει. Και να θες να τον ξεχάσεις δεν μπορείς», είπε χαρακτηριστικά.

Μερικά από όσα ακούσαμε στη συνέντευξη της Άντζελας Γκερέκου:

Η στενοχώρια του Τόλη Βοσκόπουλου για την αντιμετώπιση από το κρατικό σύστημα και τα Media

«Δεν ξέρω αν πρέπει να πω αυτά που θα πω αλλά, αν δεν τα πω και τώρα, πότε να τα πω; Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια έχουμε σιωπήσει κι εγώ και ο Τόλης. Τώρα που έχει φύγει από τη ζωή μπορώ να πω ότι, ναι, πληγώθηκε. Πληγώθηκε από την χώρα του, από την Πολιτεία, από το νομικό μας σύστημα, από το δικαστικό μας σύστημα. Πληγώθηκε από πολλές αδικίες που έγιναν εις βάρος του.

Πληγώθηκε από τους δημοσιογράφους, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα δελτία ειδήσεων, τις εκπομπές που γίνονταν και άλλοι σεβάστηκαν αλλά και πολλοί άλλοι δεν σεβάστηκαν τι ήταν ο Τόλης και πόσα είχε δώσει με την ψυχή του στον χώρο του αλλά και στους ανθρώπους.

Ένας άνθρωπος, που τώρα ναι θα το πω και εγώ ακόμη δεν το ήξερα αυτό καλά καλά, αλλά όταν έφυγε συνεχώς έρχονταν άνθρωποι και μου το έλεγαν, που έδινε σιωπηλά. Βοηθούσε σιωπηλά όποιον είχε ανάγκη, όποιον έχανε το σπίτι του και έβγαινε σε πλειστηριασμό την επόμενη ημέρα, όποιο παιδί είχε πρόβλημα με εξαρτησιογόνες ουσίες. Βοηθούσε, βοηθούσε, βοηθούσε».

Η συνάντηση της Άντζελας Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Όταν ήμουν 12 ετών. Ο μπαμπάς μου άκουγε πολύ μουσική και μεταξύ των καλλιτεχνών που αγαπούσε ήταν και ο Τόλης. Όταν άκουσα τη φωνή του στους δίσκους, ένιωθα ότι συγκινούμαι, η φωνή του, η ψυχή που έβγαινε μέσα από αυτή τη φωνή ταίριαξε με τον δικό μου κόσμο τον ψυχικό και δέθηκα με έναν τρόπο μαζί του και με έναν έρωτα πλατωνικό, χωρίς ποτέ να ενδιαφερθώ να τον γνωρίσω.

Πάντα όμως μάθαινα για εκείνον και ήθελα να είναι καλά. Είχε γίνει μια συνάντηση σε ένα κοσμικό κέντρο που τραγουδούσε, εκεί κάτι είπε για την ομορφιά και τα μάτια μου.

Όμως ένα βράδυ βρεθήκαμε για φαγητό σε μια κοινή παρέα και εκεί έγινε κάτι μαγικό. Από εκεί ξεκίνησε το ταξίδι, παρά τους ενδοιασμούς στην αρχή, ήταν τόσο δυνατό το συναίσθημα και επικράτησε το γεγονός ότι θέλαμε να είμαστε μαζί»

Η Άντζελα Γκερέκου και οι άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης και της ζωής με τον Τόλη Βοσκόπουλο