Η αινιγματική φωτογραφία του Γιάννη Κουκουράκη με το κορίτσι του και τα σχόλια των φανς του

Η αινιγματική φωτογραφία του Γιάννη Κουκουράκη με το κορίτσι του και τα σχόλια των φανς του

Είναι ερωτευμένος ο ηθοποιός; Το υποβρύχιο φιλί του Γιάννη Κουκουράκη και ο άγνωστος δεσμός του. 

Ο Γιάννης Κουκουράκης είδε μετά από 3 χρόνια στις Άγριες Μέλισσες την καριέρα του να αλλάζει και τις θαυμάστριές του, λόγω της δημοφιλίας του να πολλαπλασιάζονται. Ποτέ όμως τα τελευταία χρόνια δεν μας απασχόλησε με την προσωπική του ζωή και δεν γνωρίζαμε τίποτε για τις σχέσεις του. Μέχρι που εκείνος αποφάσισε να μας κάνει μόνος του την αποκάλυψη.

https://www.instagram.com/p/CYeJBx0IFJt

Έρωτας υποβρύχιος

Ένα μικρό throwback στο καλοκαίρι που πέρασε έκανε ο Γιάννης Κουκουράκης, με ανάρτηση του στο Instagram, κάνοντας μία γλυκιά αποκάλυψη με ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο. Παρά την περιοδεία που έκανε με την Κάτια Δανδουλάκη για την παράσταση «Γυάλινος Κόσμος» σε όλη την Ελλάδα, κατόρθωσε να φύγει για διακοπές για λίγες ημέρες.

https://www.instagram.com/p/Chb8qEIr0qW

Και μόλις χθες, αποφάσισε να μας δείξει μία ακόμη φωτογραφία που φαίνεται να είναι σημαντική για εκείνον, με ένα φιλί που δίνει σε μία κοπέλα, χωρίς φυσικά να την κάνει tag ούτε να την αναφέρει για να μην καταλάβουμε την ταυτότητά της. Οι θαυμάστριες του πάντως στην πλειοψηφία τους γράφουν ένα και μόνο σχόλιο «Τυχερή η κοπέλα».

koukourakisfan.JPG

Το «Mαύρο Ρόδο» με μία του σκηνή σόκαρε το Twitter - Η επιστροφή από τα παλιά με τις Άγριες Μέλισσες

koukourakis6.jpg

Δεν ξέρουμε πάντως αν αυτή η φωτογραφία είναι προσωπική (που μάλλον είναι) ή αφορά σε κάποια από τα γυρίσματα του «Μαύρου Ρόδου» όπου υποδύεται τον Βίκο, όπου και εκεί έχει ερωτικά μπερδέματα όπως και στις Άγριες Μέλισσες. Ο κρυφός δεσμός του με την σύζυγο του Θέμη Καστρινού (και αλλοτινού τηλεοπτικού του πατέρα Λεωνίδα Κακούρη) θα του δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερη κόντρα μαζί του. Στο χθεσινό επεισόδιο μάλιστα λίγο έλειψε να τους ανακαλύψει. Προς το παρόν ως Βίκος και νονός της νύχτας, δεν έχει εμπλοκή στο ειδύλλιο που θα αναπτυχθεί με τον γιο του αντιπάλου του, Πέτρο με την μοναχή Ελισάβετ.