«Διακρίνω μια ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα»! Οι νέες πόζες της Ελένης Φουρέιρα ενθουσιάσαν τους fans

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Διακρίνω μια ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα»! Οι νέες πόζες της Ελένης Φουρέιρα ενθουσιάσαν τους fans

Η τραγουδίστρια φέρεται να περιμένει το πρώτο της παιδί αν και για την ώρα διατηρεί σιγή ιχθύος.

Ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα η Ελένη Φουρέιρα, πυροδοτώντας τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Η τραγουδίστρια ακύρωσε πριν λίγους μήνες την καλοκαιρινή της περιοδεία για λόγους υγείας και δεν εμφανίστηκε σε κανένα μεγάλο event όπως η Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο ΟΑΚΑ.

Οι τελευταίες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό, προδίδουν τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της αφού η κοιλίτσα της διαγράφεται πλέον ξεκάθαρα.

Η Ελένη Φουρέιρα έδειξε την κοιλίτσα της & τα σχόλια των fans της περί εγκυμοσύνης μιλούν μόνα τους

Oι νέες φωτογραφίες που πυροδοτούν τα σχόλια περί εγκυμοσύνης

1665387987295-925408431-foureira_311077177_1167338330798468_2166372026438857577_n.jpg

Πριν λίγες ώρες η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram στις οποίες βλέπουμε την κοιλιά της εμφανώς φουσκωμένη.

Η 35χρονη ποζάρει στο σαλόνι του σπιτιού της και μας δείχνει το νέο της hair look ωστόσο οι fans έσπευσαν να σχολιάσουν πως η τραγουδίστρια μάλλον διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

«Διακρίνω μια ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα στην πρώτη φώτο», «Έγκυος είναι η κοιλιά δεν είναι ίδια με πριν!», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια των θαυμαστών κάτω από την ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CjgCCwiqRDm

Η πρώτη εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα μετά από δύο μήνες

Η πρόσφατη εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, συνοδεύτηκε από εκνευρισμό. Όλα ξεκίνησαν όταν η 35χρονη αντιλήφθηκε πως υπάρχουν κάμερες απέναντι από το τραπέζι όπου απολάμβανε το δείπνο της με φιλικά πρόσωπα.

«Είμαι ενοχλημένη αυτήν τη στιγμή. Γιατί να είναι απέναντι οι κάμερες και να κοιτάνε; Δύο τραπέζια πιο πέρα είναι ο Λάκης Λαζόπουλος και θέλω να πάω να τον χαιρετήσω», είπε εμφανώς εκνευρισμένη η τραγουδίστρια.

«Χτες δεν έκανε κάποια δήλωση, ήταν, όμως, λίγο ενοχλημένη. Γιατί εκεί που κάθεσαι με την παρέα σου να φας, ξαφνικά βλέπεις απέναντι κάμερες να σε τραβάνε και δε γίνεται λίγο διακριτικά. Εκείνη τη στιγμή, έτυχε εγώ να φεύγω και έπεσα πάνω της», ανέφερε η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η Ελένη Φουρέιρα θα επιστρέψει στη σκηνή στο φετινό Madwalk 9το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Νοεμβρίου) με ένα ξεχωριστό live act.

Όλες οι φωτογραφίες στις οποίες κρύβει επιμελώς την κοιλιά της

Στα τελευταία της posts η διάσημη τραγουδίστρια φορά φαρδιά ρούχα, τα οποία κρύβουν επιμελώς την κοιλίτσα της, πυροδοτώντας για μια ακόμη φορά τις φήμες που την θέλουν να κυοφορεί το πρώτο της παιδί.

Η επιθυμία της να κάνει οικογένεια

Σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» η τραγουδίστρια είχε αναφέρει:

«Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος».

https://www.instagram.com/p/CQgRKLfA2su

«Είμαι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

Η τραγουδίστρια βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή Αλπέρτο Μποτία και όλα δείχνουν πως το ζευγάρι ετοιμάζεται για την ομορφότερη στιγμή της ζωής τους.

Πηγή κεντρικής: foureira