Η νυχτερινή έξοδος της Rihanna συνοδεύτηκε με μια αποκάλυψη για το όνομα του γιου της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η νυχτερινή έξοδος της Rihanna συνοδεύτηκε με μια αποκάλυψη για το όνομα του γιου της
©2021 Evan Agostini

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, A$AP Rocky αναζητούν την καλύτερη επιλογή για το πρώτο τους παιδί.

Η Rihanna βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στο επίκεντρο του Τύπου, ειδικά μετά την ανακοίνωση της επερχόμενης εμφάνισής της στο Super Bowl 2023. Η 34χρονη σταρ θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του event το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2023 και οι fans έχουν ήδη ενθουσιαστεί με την επιστροφή της στη σκηνή.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη Rihanna στη σκηνή του Apple Music Super Bowl Halftime Show. Η Rihanna είναι «μία στη γενιά της» καλλιτέχνης που είναι πολιτισμική δύναμη κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Rihanna, το Roc Nation και την Apple Music για να φέρουμε στους φανς άλλη μία ιστορική παράσταση στο Halftime Show», δήλωσε ο υπεύθυνος της Μουσικής στο NFL, Seth Dudowsky.

Η τραγουδίστρια διανύει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της αφού πριν από 4 μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον ράπερ, A$AP Rocky. Αυτό που παραμένει για την ώρα άλυτο μυστήριο, είναι το όνομα του γιου τους, αφού το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει ακόμη την τελική του επιλογή.

Η βραδινή έξοδος και το κολιέ που φανέρωσε το όνομα του γιου της

Πριν λίγα 24ωρα η Rihanna εντοπίστηκε από τους φωτογράφους κατά τη διάρκεια νυχτερινής της εξόδου στο Los Angeles. Η τραγουδίστρια κατευθυνόταν προς το στούντιο ηχογράφησης αφού προετοιμάζει πυρετωδώς τα νέα της τραγούδια.

Η 34χρονη καλλιτέχνης έκανε μια sporty chic εμφάνιση φορώντας φαρδιά ασημί μπλούζα, γκρι τζιν παντελόνι και ασορτί γυαλιά ηλίου. Αυτό που όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν ήταν το κολιέ με το μονόγραμμα «D», το οποίο επέλεξε για να ολοκληρώσει το look της. Οι fans θεωρούν πως το συγκεκριμένο κόσμημα είναι υπαινιγμός για το όνομα του γιου της.

https://www.instagram.com/p/CjgAqIvrIh0

H Rihanna δείχνει τις καμπύλες της μετά την γέννηση του γιου της και ποζάρει με τον A$AP Rocky

Παρά το γεγονός ότι ο σύντροφός της, A$AP Rocky απουσίαζε από το πλευρό της, το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Τους τελευταίους μήνες η τραγουδίστρια και ο ράπερ έχουν πραγματοποιήσει αρκετές κοινές εμφανίσεις και περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί, παραδίδοντας #couplegoals μαθήματα.

Πηγή από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας δήλωσε στο HollywoodLife: «Η Rihanna έχει δει μια εντελώς διαφορετική πλευρά του Rocky που δεν είχε γνωρίσει ποτέ. Τον ερωτεύτηκε ακόμα περισσότερο από τότε που καλωσόρισαν τον γιο τους σε αυτόν τον κόσμο και λατρεύει κάθε στιγμή που βλέπει τον Rocky και τον γιο τους να δένονται».

Η γέννηση του γιου της

Στις 22 Απριλίου του 2022, η Rihanna και ο A$AP Rocky διοργάνωσαν το baby shower του μωρού σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Λίγο αργότερα στις 13 Μαΐου 2022, η Rihanna και ο A$AP Rocky έγιναν γονείς με την τραγουδίστρια να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η 34χρονη γέννησε στο Los Angeles παρά τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι θα επέλεγε τα Barbados (η γένετειρά της) για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα που θα δοθεί στο μωρό.

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

https://www.instagram.com/p/CcPuykKrwcu

Το ερωτευμένο ζευγάρι βγαίνει από τις αρχές του 2020 και ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα νέα της εγκυμοσύνης τον περασμένο Ιανουάριο με μία σειρά από φωτογραφίες κατά τη βόλτα τους στη Νέα Υόρκη. Η Rihanna πόζαρε φορώντας ένα ροζ πανωφόρι κάνοντας τους πάντες να νομίζουν πως κυοφορεί κοριτσάκι.

Πηγή κεντρικής: apimages.com