Η μυστική ζωή της Amber Heard στη Μαγιόρκα και το χειριστικό ψευδώνυμο που επέλεξε

Νατάσσα Σχοινά
Η μυστική ζωή της Amber Heard στη Μαγιόρκα και το χειριστικό ψευδώνυμο που επέλεξε

Η Amber Heard στη δίκη με τον Johnny Depp

Copyright The Associated Press All rights Reserved 2022

Ακόμα και την ώρα που ισχυρίζεται ότι προσπαθεί να μείνει εκτός δημοσιότητας, κάτι θα κάνει για να προσπαθήσει να επηρεάσει την κοινή γνώμη.

Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με την υπόθεση της Amber Heard. Έχασε το δικαστήριο απέναντι στον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp, και τώρα πρέπει με κάποιον τρόπο να βρει 10 εκατομμύρια δολάρια για να πληρώσει τα χρωστούμε. Τόσο εκείνη όσο και η νομική ομάδα που την εκπροσωπεί ισχυρίζεται πως η 36χρονη ηθοποιός δεν έχει τα χρήματα που απαιτούνται, ενώ η ίδια πούλησε το σπίτι της στη Yuca Valley για 1 εκατομμύριο χωρίς να κάνει την παραμικρή διαφορά στο συνολικό χρέος.

Τώρα, όμως, οι νέες πληροφορίες θέλουν την Heard να ζει απομονωμένη σε μία μικρή πόλη και, μάλιστα, έχοντας αλλάξει όνομα.

Η μυστική ζωή της Amber Heard στη Μαγιόρκα

Τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Heard αποφάσισε να ζήσει για ένα διάστημα σε μία μικρή πόλη της Μαγιόρκα. Δεν έχουν δημοσιοποιηθεί πληροφορίες σχετικά με το ποιο είναι αυτό το σημείο, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι εκεί ζουν λιγότερο από 2.000 κάτοικοι.

Εκεί, λοιπόν, υπάρχει μία έπαυλη που οι ιδιοκτήτες της πουλούσαν για 2,8 εκατομμύρια ευρώ αλλά, μόλις αποφάσισε η Heard να μείνει εκεί, βγήκε το πωλητήριο.

Το σπίτι στο οποίο μένει είναι μία έπαυλη που ανήκει σε έναν πολιτικό, ο οποίος πρόσφατα βγήκε από τη φυλακή. Οι περισσότεροι γείτονες της ηθοποιού δεν ήθελαν να μιλήσουν, αλλά όσοι θέλησαν, είπαν ότι η ηθοποιός είναι πολύ φιλική και τη βλέπουν στις βόλτες της με την κόρη της στο πάρκο.

Καθόλου τυχαία η επιλογή της Martha Jane Cannary

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι το συμφωνητικό με το οποίο έγινε η ενοικίαση δεν έγραφε το όνομα «Amber Heard» αλλά «Martha Jane Cannary».

Εύλογα θα αναρωτιέσαι ποια είναι η Martha Jane Cannary, ίσως και να σου είναι γνώριμο το όνομα.

Η Martha Jane Cannary είναι γνωστή και ως Calamity Jane και πρόκειται για μία Αμερικανίδα άποικο και σκοπεύτρια που έζησε από το 1852 έως το 1903 και έγινε γνωστή για τη συμπόνια της στους άλλους και ειδικά στους αρρώστους και σε όσους έχουν ανάγκη. Ήταν μία γυναίκα που έκανε τη ζωή της με τον δικό της τρόπο και έμενε με τις επιλογές της, ακόμα κι όταν οι άλλοι την κατέκριναν.

Depp Heard Lawsuit

Όσο για τη Heard, μάλλον καθόλου τυχαία δεν επέλεξε το συγκεκριμένο όνομα. Ήθελε κάτι που να περνάει κάποιο μήνυμα και το να συνδέσει τον εαυτό της με αυτόν τον χαρακτήρα δείχνει ότι ήθελε τη συσχέτιση με κάποια που είχε τη φήμη μίας γυναίκας που ενδιαφερόταν για τους άλλους. Και όλο αυτό είναι μία κάπως χειριστική επιλογή για την κοινή γνώμη.

Απατεώνες προσποιούνται πως είναι ο Johnny Depp, αλλά εκείνος το κατάλαβε και έκανε κίνηση ματ