Ο Arnold Schwarzenegger παραδίδει μαθήματα γυμναστικής με το αζημείωτο

Ο Arnold Schwarzenegger παραδίδει μαθήματα γυμναστικής με το αζημείωτο

Ο διάσημος ηθοποιός χρεώνει 150.000 δολάρια ανά προπόνηση στο θρυλικό γυμναστήριο Gold's Gym.

Ο Arnold Schwarzenegger παραδέχτηκε ότι χρεώνει 150.000 δολάρια ανά προπόνηση στο αγαπημένο του γυμναστήριο που βρίσκεται στο Venice Beach της California, το περίφημο Gold’s Gym.

Πριν λίγα 24ωρα ο 75χρονος σταρ έκανε προπόνησε 2 ομάδες, με την καθεμία να πληρώνει το προαναφερθέν ποσό για να βιώσει αυτή τη μοναδική εμπειρία με τον Χολυγουντιανό «Εξολοθρευτή».

Ο Arnold Schwarzenegger σε ρόλο γυμναστή για καλό σκοπό

Ο διάσημος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια χρεώνει το εξωφρενικό αυτό ποσό για καλό σκοπό, καθώς προσφέρει τα έσοδα σε οργάνωση προστασίας παιδιών. Οι Flancbaums από τη Florida προσέφεραν 150 χιλιάδες δολάρια για να απολαύσουν μια καλή προπόνηση υπό την εποπτεία του Schwarzenegger.

Η φιλανθρωπική οργάνωση After School All-Stars είναι δημιουργία του 75χρονου και συστάθηκε πριν από 30 χρόνια για να ωφελήσει τους μαθητές σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Παρέχει προγράμματα μετά το σχολείο και άσκηση για 100.000 παιδιά σε 60 πόλεις.

https://www.instagram.com/p/Ciaypb6JSlT

Η τελευταία φιλανθρωπική ενέργεια εξασφάλισε στον οργανισμό 5,2 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 1,75 εκατομμύρια προήλθαν από τη δημοπρασία. Εκτός από τις προπονήσεις, ο κινηματογραφικός σταρ δημοπρατούσε ρούχα, υγραντήρες, έργα τέχνης και μια βόλτα με το τανκ του.

Οι επισκέπτες πλήρωσαν 50.000 δολάρια έκαστος για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Ο Sylvester Stallone, ο Danny DeVito, ο Dolph Lundgren, καθώς και οι ηθοποιοί της νέας εκπομπής του Schwarzenegger στο Netflix, «FUBAR», έδωσαν το παρών.

https://www.instagram.com/p/CRZXBFpAqJG

Είναι επίσημο! Η κόρη του Schwarzenegger έχει τον πιο κούκλο αγαπημένο & της τον γνώρισε η μαμά της

Το φιλανθρωπικό κάλεσμα είχε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς συγκέντρωσε με άνεση 5 εκατομμύρια δολάρια. Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Schwarzenegger έγραψε χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/CjgzdwqPzUr

«Συγκεντρώσαμε πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια χθες το βράδυ για το @afterschoolallstars. Ευχαριστούμε όλους τους δωρητές μας. Ξεκίνησα αυτό το πρόγραμμα με ένα όραμα να κρατάω τα παιδιά ασφαλή και να μεγαλώνουν».

Πηγή κεντρικής: schwarzenegger