GNTM: Το ατύχημα της Κάτιας, η αποχώρηση της Νάγιας και τα πικρόχολα σχόλια της Coty

Τσακιρίδου Χριστίνα
GNTM: Το ατύχημα της Κάτιας, η αποχώρηση της Νάγιας και τα πικρόχολα σχόλια της Coty

Κριτές και παίκτριες αποφάσισαν αν το άτυχο μοντέλο θα συνεχίσει στον διαγωνισμό ενώ μια ακόμη κοπέλα είδε την πόρτα της εξόδου.

Ένα ακόμη επεισόδιο του Greece's Next Top Model παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (11/10), μέσα από τη συχνότητα του STAR. Η αποχώρηση της Κατερίνας επηρέασε αισθητά τις διαγωνιζόμενες οι οποίες ξύπνησαν με νοσταλγική διάθεση.

Η model instructor Mary Vitinaros και ο coach Χρήστος Μπίρμπας, «εισέβαλλαν» στο σπίτι του GNTM για να γνωρίσουν στα κορίτσια τον διατροφολόγο και τον γυμναστή που θα έχουν κατά την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Λίγο αργότερα οι top 20 του διαγωνισμού πληροφορήθηκαν τις λεπτομέρειες της φωτογράφισης και αναχώρησαν για το σετ. Τα επίδοξα μοντέλα θα έπρεπε να μεταμορφωθούν σε pin up girls και να ποζάρουν στο πλευρό του Χρήστου Μπίρμπα.

Το ατύχημα της Κάτιας

H δεύτερη φωτογράφιση του GNTM ξεκίνησε επεισοδιακά αφού το ατύχημα της Κάτιας δεν της επέτρεψε να συμμετέχει και την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Μια «άτυπη» ψηφοφορία έλαβε χώρα αργότερα στο πλατό με τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα, να ζητούν από τις διαγωνιζόμενες να αποφασίσουν αν θέλουν η Κάτια να παραμείνει στο παιχνίδι ή όχι, μιας και δεν κατάφερε να βγάλει φωτογραφία.

«Είμαι λίγο καλύτερα, πονά η μέση μου και το κεφάλι μου. Βασικά χτύπησε ο αέρας μια πόρτα και με χτύπησε στα πλάγια. Έλειπα από τη δοκιμασία. Η παραγωγή έδρασε γρήγορα και με πήγανε στο νοσοκομείο, μου έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις κι ευτυχώς όλα καλά. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να παρουσιαστώ πίσω στο σετ. Χθες βράδυ γύρισα από το νοσοκομείο κι όλες οι κοπέλες έτρεξαν να με ρωτήσουν αν είμαι καλά. Μου έδειξαν πάρα πολλή αγάπη και συμπόνια και μου είπαν ότι με σκέφτονταν όλη μέρα καθώς έλειπα», εξήγησε η Κάτια στους κριτές.

Οι 3 κριτές και οι top 20 αποφάσισαν ότι το άτυχο μοντέλο αξίζει να συνεχίσει στον διαγωνισμό.

Το party των κριτών του GNTM στη Μύκονο και ο ξέφρενος χορός Καγιά- Βιτινάρος

Η Coty «έσταξε φαρμάκι» για την Αλεξία

Στο επεισόδιο της Τρίτης (11/10) σειρά είχε ακόμα μια δοκιμασία αποχώρησης, που θα οδηγούσε μια κοπέλα εκτός του σπιτιού του GNTM. Μόλις τα μοντέλα διάβασαν το e-mail και ενημερώθηκαν για την επερχόμενη φωτογράφιση, η Coty έσπευσε να σχολιάσει το πώς η Αλεξία θα διαχειριστεί το advantage της.

«Η Αλεξία δεν είναι όπως φαίνεται, σίγουρα έχει στρατηγική και θα την χρησιμοποιήσει στο advantage της. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστεί και αν θα το δώσει σε κάποια που την θεωρεί αντίπαλό της ή καλύτερη τέλοσπάντων από εκείνη. Είναι γάτα είναι πονηρή και σίγουρα θα χρησιμποιήσει στρατηγική για το advantage ή disadvantage», είπε η Coty στην κάμερα, μη μπορώντας να κρύψει την αντιπάθεια που τρέφει για την συμπαίκτριά της.

Η αποχώρηση της Νάγιας

H Νάγια, η Δέσποινα και η Τζούλια είχαν την χειρότερη φωτογραφία και βρέθηκαν στο bottom three. Στην τελική διάδα παρέμειναν η Δέσποινα και η Νάγια, με τις δυο κοπέλες να δείχνουν έμπρακτα πως δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το διαγωνισμό.

https://www.instagram.com/p/CjlsIszqIal

Παρά τα θετικά σχόλια της Βίκυς Καγιά, η Νάγια δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από τον διαγωνισμό, οδηγώντας μας στις top 19 του φετινού GNTM. H fashion expert την αγκάλιασε και της τόνισε ότι σίγουρα θα κάνει καριέρα εκτός του διαγωνισμού οπότε δεν έχει λόγο να στεναχωριέται. Το μόνο σίγουρο είναι πως το ταξίδι του Greece's Next Top Model συνεχίζεται και οι εξελίξεις προμηνύονται συναρπαστικές.

Τα σχόλια της Βίκυς Καγιά στην Έλενα εξόργισαν το Twitter

Για μια ακόμη φορά το hashtag #gntmgr βρέθηκε στην κορυφή του Ελληνικού Twitter, με τους χρήστες της πλατφόρμας να τονίζουν ότι η κριτής του GNTM δεν αντιμετωπίζει την Έλενα όπως τις άλλες κοπέλες. Τα αρνητικά σχόλια της Βίκυς Καγιά προς το μοντέλο δεν έμειναν ασχολίαστα και έφεραν «κύμα αντιδράσεων».

Πηγή κεντρικής: gntmgr