Η Μαίρη Συνατσάκη θυμήθηκε πώς ήταν πριν έναν χρόνο και το 2022 κερδίζει με διαφορά κοιλιάς

Η Μαίρη Συνατσάκη θυμήθηκε πώς ήταν πριν έναν χρόνο και το 2022 κερδίζει με διαφορά κοιλιάς

Τα σχόλια των επωνύμων και μη, στο post της Μαίρης, είχαν ένα κοινό στοιχείο που μάλλον καταλάβαμε τι συμβολίζουν.

Περισσότερα από 100.000 likes μέσα σε μισή ημέρα. Από τον Οκτώβριο του 2021 ως τον Οκτώβριο του 2022, πολλά άλλαξαν στη ζωή της Μαίρης Συνατσάκη που σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Χωρίς να έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού, αποκαλώντας το απλά πεπονάκι της, η Μαίρη κατάφερε για μια ακόμα φορά να «ρίξει» το Instagram, τουλάχιστον για τους 800.000 followers της.

Ένας χρόνος με μεγάλη χαρά

Η mommy to be, ξεπέρασε τον εαυτό της, έκλεισε το μάτι στο 2021, όταν είχε βιαστεί να πει στις 11 Οκτωβρίου του 2021 πως δημοσίευσε την καλύτερη φωτογραφία της στο Instagram, στην αγκαλιά του Ίαν Στρατή σε ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές τους. Και μπορεί εκείνη η πόζα να ήταν πραγματικά πρωτότυπη για την Μαίρη που δεν έκανε τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης στο Instagram, η χρονιά που την ακολούθησε ήταν σίγουρα μια χρονιά γεμάτη Ίαν Στρατή.

https://www.instagram.com/p/CjlRzlkLkWE

Το ζευγάρι και αποκάλυψε σε ένα κοινό ποστ την πρώτη εγκυμοσύνη της Μαίρης και μας έδειξαν πώς πέρασαν τις φετινές τους διακοπές και φτάσαμε στο χτεσινό ποστ της Συνατσάκη που ξεπέρασε τις 100.000 likes μέσα σε μισή μέρα.

boo4.JPG

Η ίδια η Μαίρη τρόλαρε τον εαυτό της το 2021 ποστάροντας ξανά εκείνο το περσινό στόρι για να εξηγήσει πως η φετινή 11η Οκτωβρίου είναι ήταν η πιο ωραία απ’ όλες.

Η εγκυμοσύνη με τις δυσκολίες

«Είμαι στον 7ο μήνα. Είναι όλα πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες είχα τις δυσκολίες μου, από την ώρα που μπήκα στον τέταρτο όλα κυλάνε όπως πρέπει. Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού αλλά δεν το πολυσυζητάμε ούτε το ανακοινώνουμε. Δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση στο φύλο του μωρού. Γενικά με τις κοιλιές αγχώνομαι όταν μου λένε διάφορα. Επίσης δεν ζυγίζομαι οπότε δε ξέρω τι έχω πάρει.

Είμαστε δυο άνθρωποι που βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο που δεν έχουμε ξαναζήσει. Λίγο διαβάζουμε πράγματα αλλά τώρα τα λέμε όλα σε θεωρητικό επίπεδο, όταν έρθει η ώρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Λιγούρες δεν έχω. Έχουμε σκεφτεί πράγματα για το όνομα αλλά περιμένουμε να γνωρίσουμε το παιδί πρώτα. Δεν θα πάει παραδοσιακά το όνομα του μωρού. Δε ξέρω αν θα γίνει γάμος. Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν αγχώνονται οι γονείς μας οπότε μην αγχώνεστε κι εσείς», είπε η Μαίρη Συνατσάκη πριν μερικές ημέρες μιλώντας στις κάμερες για την πρώτη εγκυμοσύνη της.

https://www.instagram.com/p/CU5htfYjKe9

Η Μαίρη Συνατσάκη αδιαφορεί για το πόσα κιλά έχει πάρει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

https://www.instagram.com/p/ChetBOLj4_1

Γιατί ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μετά τον πέμπτο μήνα:

«Δεν είχα φίλες να έχουν εγκυμοσύνες με εμετούς και ζαλάδες. Ήμουν πολύ περίεργα στην αρχή της εγκυμοσύνης. Τέσσερις μήνες ήμουν άρρωστη σαν με γαστρεντερίτιδα. Ήταν κάτι που συνέβη με χαρά αλλά όχι με ευκολία. Με ενδιαφέρει να το πω, στα 33 μου κατάλαβα πως δεν θα είναι ομαλός ο δρόμος, έπρεπε να λύσω κάποια θέματα, με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης. Όταν είσαι 25 δεν το έχεις στο μυαλό σου αλλά πρέπει να το δεις και αυτό το κομμάτι, τον προγεννετικό έλεγχο. Στην εποχή που ζούμε όλο και πιο συχνά συμβαίνουν αυτά τα προβληματάκια, ίσως φταίει η διατροφή, ίσως το άγχος», εξομολογήθηκε η Μαίρη στην Ελένη Μενεγάκη.

https://www.instagram.com/p/CbmxYblLPp3

Mιλώντας στο πρώτο βίντεο της στο Youtube μετά από επτά μήνες, η Μαίρη είπε:

«Είναι ευάλωτη η φάση της εγκυμοσύνης. Το γενικό μου κομμάτι είναι ότι είμαι πολύ καλά και το πλαίσιο στο κομμάτι της ψυχικής υγείας που έχω φτιάξει στη ζωή μου είναι πολύ υποστηρικτικό και από τους ανθρώπους μου και με τη ψυχοθεραπεία. Μου δημιουργεί μια σιγουριά και είναι καλό να ξέρεις ότι στα κομμάτια ψυχικής υγείας μπορείς να ανοιχτείς στους δικούς σου και σε κάποιον ειδικό».

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφέρει ότι αντιμετωπίζει ακόμη πολλά συμπτώματα της εγκυμοσύνης, όπως εμετούς, αυπνίες και καούρες. Τέλος, υποσχέθηκε ότι θα τα λέει πιο συχνά με τους θαυμαστές της μέσω του Youtube και τόνισε πόσο πολύ ανυπομονεί να γίνει μαμά.