Αναστασία Τσιλιμπίου: Από το «Για την καρδιά ενός Αγγέλου» στο «Αυτή η νύχτα μένει»

Αναστασία Τσιλιμπίου: Από το «Για την καρδιά ενός Αγγέλου» στο «Αυτή η νύχτα μένει»

Η 25χρονη ηθοποιός μάς συστήθηκε στην τηλεοπτική σειρά «Για την καρδιά ενός Αγγέλου» και τώρα επιστρέφει στους δέκτες μας με το «Αυτή η νύχτα μένει».

Η Αναστασία Τσιλιμπίου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς της γενιάς της. Την γνωρίσαμε πριν 15 ολόκληρα χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της σε επιτυχημένη σειρά του MEGA.

Η 25χρονη σήμερα ηθοποιός έχει σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές. Σε ηλικία εννέα ετών υποδύθηκε την κόρη των Ναταλίας Δραγούμη και Γιώργου Νινιού στη σειρά του ALPHA, «Για την καρδιά ενός αγγέλου».

Ακολούθησαν οι συμμετοχές της στις τηλεοπτικές σειρές «40 Κύματα» το 2009 και στη σειρά «Το Νησί», η οποία την ανέδειξε. Λίγο αργότερα συμμετείχε στην σειρά «Ο πόλεμος των άστρων» το 2010 καθώς και στη θεατρική παράσταση «Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν», που ανέβηκε στο Θέατρο Άλφα.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου από το «ΝΗΣΙ» ερωτεύτηκε. Δες τον κούκλο σύντροφό της

Το 2015 η Αναστασία Τσιλιμπίου επιλέχθηκε για το ρόλο της σουλτάνας Κιοσέμ στην ομώνυμη Τουρκική σειρά. Τη σεζόν 2021-2022, πρωταγωνίστησε στην σειρά «Κομάντα Και Δράκοι» όπου υποδύθηκε την 16χρονης κόρης του Βασίλη Μπισμπίκη. Φέτος η ηθοποιός επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει» ενώ παράλληλα θα πρωταγωνιστήσει στα «Μαθήματα Κωμωδίας» στο Μικρό Παλλάς.

Η συμμετοχή της στο «Νησί»

Ο ρόλος που την έκανε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό ήταν αυτός της μικρής Μαρίας, στο «Νησί», σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Η ηθοποιός ήταν τότε 12 ετών.

«Τη συμμετοχή μου στο Νησί σίγουρα δεν την πήρα δεδομένη, αλλά την εκτίμησα και προσπάθησα να αποκομίσω πολλά από αυτή. Δεν εστίασα στη διασημότητα που τη συνόδευε, αλλά στο να μάθω πράγματα, να γεμίσω εφόδια και είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν μέρος αυτής της δουλειάς», έχει δηλώσει η Αναστασία Τσιλιμπίου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Vita».

«Η συνεργασία μου με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη στο «Νησί», με έκανε να καταλάβω πόσο πολύ θέλω να γίνω ηθοποιός», τόνισε η 25χρονη.

https://www.instagram.com/p/BCJGObcKH2J

Την περσινή σεζόν την απολαύσαμε στον ρόλο της Ναυσικάς στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι», όπου απέσπασε πολύ θετικές κριτικές.

https://www.instagram.com/p/CTe_sgPoDJC

Οι Instagramable φωτογραφίες της

Η Αναστασία Τσιλιμπίου έχει ενεργή παρουσία στο Instagram με το προφίλ της να μετρά σήμερα περισσότερους από 285 χιλιάδες ακόλουθους. Η ηθοποιός- influencer θα μπορούσε άνετα να εργάζεται ως μοντέλο αφού ποζάρει με μεγάλη άνεση στον φακό, με τις φωτογραφίες της να είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Πηγή κεντρικής: anastasia_tsilimpiou