H Gisele αποφάσισε να μας πει για πρώτη φορά πώς αισθάνεται μετά τον χωρισμό της με τον Tom Brady

H Gisele αποφάσισε να μας πει για πρώτη φορά πώς αισθάνεται μετά τον χωρισμό της με τον Tom Brady
Tom Brady, left, and Gisele Bundchen attend The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the "Camp: Notes on Fashion" exhibition on Monday, May 6, 2019, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP) Invision

Η λέξη ασυνέπεια είναι εκείνη που εκφράζει την Gisele μετά από 13 χρόνια γάμου με τον Tom Brady και λίγο πριν πάρουν διαζύγιο. Τι θα συμβεί με την τεράστια περιουσία τους. 

Εδώ και μερικές εβδομάδες, το διάσημο μοντέλο αποφεύγει τις συνεντεύξεις και τις δημοσιεύεσεις στο Instagram. Ο χωρισμός της Gisele με τον Tom Brady 13 χρόνια μετά το γάμο τους είναι οριστικός και η ίδια «φωτογράφισε» το λόγο που χώρισαν. Ένα σχόλιό της δείχνει ακριβώς πως αισθάνεται μετά τον ξαφνικό χωρισμό της.

https://www.instagram.com/p/CgzDzFmg6e9

Αφοσιωμένη στα δύο της παιδιά είναι η Gisele, αλλά και αφοσιωμένη στις διαδικασίες του διαζυγίου της, το οποίο έχει αναλάβει μεγάλη νομική εταιρεία. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που θα πρέπει να επιλυθούν με τον Tom Brady και αυτά δεν αφορούν μόνο στην κηδεμονία των παιδιών τους. Μέχρι να φτάσουμε σε αυτό, πολλοί αναρωτήθηκαν για το πως αισθάνεται και κυρίως για ποιο λόγο χώρισε. Και μας το είπε.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, ο γνωστός Ινδός συγγραφέας και παρουσιαστής podcast, Jay Shetty, έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram με ένα γνωμικό που τον εκφράζει. Αυτό λοιπόν έλεγε πως: «Δεν μπορείς να είσαι σε μία αφοσιωμένη σχέση με κάποιον που είναι ασυνεπής μαζί σου. Διάβασέ το ξανά».

https://www.instagram.com/p/Cjk2-xguL4W

Η Gisele το διάβασε πολλές φορές και συμφώνησε μαζί του βάζοντας και το σχετικό emoji κάτω από την ανάρτησή του.

gisele.JPG

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και αυτή η ασυνέπεια που στοίχισε στο γάμο τους, αφορά προφανώς την απόφαση του Brady να μην διακόψει το ποδόσφαιρο και να λείπει ξανά για μέρες από την οικογένειά του. Βέβαια εκείνη δεν έκανε άλλη υπομονή, όπως κάνουν εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο, που λόγω υποχρεώσεων υπομένουν παρόμοιες δύσκολες οικογενειακές συνθήκες. Η ασυνέπεια πάντως ταιριάζει και με την προδοσία. Αλλά σίγουρα όχι με την απιστία.

Η εμφάνιση της Gisele Bündchen χωρίς βέρα και η μάχη με τον Tom Brady για την περιουσία τους

https://www.instagram.com/p/CfywfCiA6Cu

Κάποιοι πάντως πιστεύουν ότι μπορεί να μην φτάσουν τελικά μέχρι τις τελικές υπογραφές του διαζυγίου, καθώς ο Brady κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης. Η κακή του ψυχολογική κατάσταση ίσως επηρέασει την απόδοσή του ως αθλητής και αυτό για έναν επαγγελματία του επιπέδου του, σημαίνει ότι θα χαθούν εκατομμύρια δολλάρια από τους χορηγούς. Βέβαια αν φτάσουν μέχρι τέλους θα πρέπει να μοιράσουν την κοινή τους περιουσία, τα 400 εκατομμύρια δολλάρια εκείνης και τα 300 εκατομμύρια εκείνου. Εκτός αν κατά τη διάρκεια του γάμου τους, είχαν προχωρήσει σε διαχωρισμό κινητής και ακίνητης περιουσίας για να μην υπάρχουν προβλήματα.