Gisele Bündchen- Τom Brady: Η κίνηση που πρόδωσε ότι ετοιμάζονται να χωρίσουν

Τσακιρίδου Χριστίνα
Gisele Bündchen- Τom Brady: Η κίνηση που πρόδωσε ότι ετοιμάζονται να χωρίσουν
Invision

Το διάσημο ζευγάρι περνάει σοβαρή κρίση στον γάμο του και η απόσταση ανάμεσά τους μεγαλώνει.

Ολοένα και περισσότερες είναι τον τελευταίο καιρό οι φήμες που θέλουν την Gisele και τον Tom Brady να τραβούν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με κάποιες αποκλειστικές πηγές του Page Six, το μοντέλο φέρεται να έχει εγκαταλείψει την οικογενειακή τους κατοικία στην Φλόριντα, για την Κόστα Ρίκα μετά από μια σειρά έντονων διαφωνιών.

Ο οριστικός χωρισμός είναι προ των πυλών

Όλα ξεκίνησαν μετά την απόφαση του Brady να αποσυρθεί από το NFL, ενώ λίγους μήνες αργότερα ο 45χρονος δήλωσε πως θα επιστρέψει στην ενεργό δράση.

«Οι δυο τους αυτή τη στιγμή ζουν χωριστά», είπε πριν λίγες ώρες στο CNN πηγή από το περιβάλλον της Bündchen απογοητεύοντας τους θαυμαστές του ζευγαριού που ελπίζουν σε μια επανασύνδεση.

Η μεγάλη κρίση στον γάμο τους

«Yπήρξε πρόβλημα στον γάμο σχετικά με την απόφασή του να αποσυρθεί. Η Gisele ήταν πάντα αυτή που έμενε με τα παιδιά. Συμφώνησαν ότι θα αποσυρόταν για να επικεντρωθεί στην οικογένεια, μετά άλλαξε γνώμη. Έχουν μια φλογερή σχέση. Η Gisele είναι λίγο εκρηκτική, έχει αυτή τη βραζιλιάνικη φλόγα!», δήλωσε πηγή από το στενό τους περιβάλλον.

«Ξέρω πόσο ενθουσιασμένος είσαι για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου. Δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορείς να καταφέρεις. Ήμουν πάντα εκεί για εσένα, το ξέρεις αυτό και είμαι τόσο ενθουσιασμένη για όσα έρθουν. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων είμαι σε όσους μας υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, τον σύζυγό μου και την οικογένειά μου», είχε γράψει η Gisele μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Brady.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Βρετανική Vogue η Gisele ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι οι σχέσεις διατηρούνται εύκολα. Δεν είναι ποτέ το παραμύθι που θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά σε ισορροπία με κάποιον, ειδικά αφού κάνεις παιδιά».

«Η εστίαση του Tom είναι στην καριέρα του, η δική μου είναι κυρίως στα παιδιά», συμπλήρωσε το top model.

H επιστροφή της Gisele στον χώρο της μόδας

Η Gisele είχε ξαφνιάσει τους πάντες πριν από αρκετά χρόνια όταν ανακοίνωσε πως δεν θα περπατήσει ξανά σε πασαρέλα και θα αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό το top model είπε πως νιώθει πλέον έτοιμη να επιστρέψει στο χώρο της μόδας, αφού έκανε το χρέος της απέναντι στα παιδιά και τον σύζυγό της.

«Έκανα το καθήκον μου, το οποίο ήταν να είμαι εκεί για τον σύζυγό μου, τον Tom. Μετακόμισα στη Βοστόνη και επικεντρώθηκα στο να δημιουργήσω ένα περιβάλλον αγάπης για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να είμαι εκεί για να τον υποστηρίξω και να στηρίξω τα όνειρά του. Βλέποντας τα παιδιά μου να πετυχαίνουν και να γίνονται οι όμορφοι μικροί άνθρωποι που είναι, βλέποντας εκείνον να πετυχαίνει και να νιώθει ολοκληρωμένος από την καριέρα του, αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου αισθάνομαι ότι έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό», δήλωσε η 42χρονη στο περιοδικό Elle.

Gisele Bündchen: Η αποκάλυψη για την ψυχική της υγεία και τη ζωή με τον Tom Brady

Η Gisele αποσύρθηκε το 2015 και όπως αποκάλυψε δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στις πασαρέλες καθώς θέλει να εργάζεται στο χώρο με διαφορετικό τρόπο, κάνοντας φωτογραφήσεις με φίλους και πρώην συνεργάτες.

«Στα 42 μου αισθάνομαι πιο συνδεδεμένη με τον σκοπό μου. Είναι πολύ εύκολο για μένα να να δημιουργήσω έναν χαρακτήρα και να υποδυθώ αυτόν τον ρόλο για μια μέρα. Θέλω, επίσης, να δημιουργήσω περισσότερα όμορφα πράγματα στον κόσμο με διαφορετικούς τρόπους», τόνισε η Gisele.

«Πιστέψτε με, κάθε χρόνο λένε: “Σε παρακαλώ, Gisele, κάνε την πασαρέλα”», συμπλήρωσε η ξανθιά καλλονή πριν ξεκαθαρίσει ότι αυτό δεν προκειται να συμβεί.

Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας με τον Tom Brady

Μιλώντας για τον γάμο της με τον θρύλο του NFL στη βρετανική Vogue η Gisele τόνισε πως «χρειάστηκε πολλή δουλειά», για να παραμείνουν ευτυχισμένοι. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 2 παιδιά και θεωρείται ένα από τα πιο λαμπερά και ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz.

https://www.instagram.com/p/CadT8dSlxLJ

«Δεν πιστεύω ότι οι σχέσεις απλώς συμβαίνουν. Δεν είναι αλήθεια το παραμύθι που θέλουν να πιστεύουν οι άνθρωποι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά συγχρονισμένος με τον άλλο, ειδικά όταν έχεις κάνει παιδιά. Ο Τοm εστιάζει κυρίως στην καριέρα του, ενώ εγώ στα παιδιά. Κι είμαι πολύ ευγνώμων που με αφήνει να παίρνω τα ηνία, όταν πρόκειται για την οικογένειά μας. Ο Τοm εμπιστεύεται τις αποφάσεις μου», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο για τον σύζυγό της.

«Δεν είναι το άτομο που βουτάει βαθιά σε κάτι ή ερευνά τη ζωή. Εγώ πάλι, είμαι έτσι. Αλλά με τον καιρό, βρήκαμε τις ισορροπίες μας», συμπλήρωσε για τον άντρα της ζωής της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com