George και Amal Clooney σε διπλό ραντεβού με τη Cindy Crawford και τον σύζυγό της

George και Amal Clooney σε διπλό ραντεβού με τη Cindy Crawford και τον σύζυγό της

Ο George Clooney και η Amal Clooney στο London Film Festival το 2021

AP

Ο Clooney είναι πάνω από 30 χρόνια φίλος με τον Rande Gerber και έχουν τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική σχέση.

Ο George Clooney και η σύζυγός του, Amal Clooney, ανήκουν στα ζευγάρια της showbiz που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Ο 61χρονος ηθοποιός και η 44χρονη δικηγόρος είναι ηπίων τόνων και έχουν επιλέξει να κρατήσουν και τα δίδυμα παιδιά τους, Alexander και Ella, εκτός αδιάκριτων βλεμμάτων.

«Είμαι δημόσιο πρόσωπο και αποδέχομαι τις ενίοτε αδιάκριτες φωτογραφίες ως μέρος του τιμήματος που πληρώνω για να κάνω τη δουλειά μου. Τα παιδιά μας δεν έχουν κάνει καμία τέτοια δέσμευση», είχε πει ο ηθοποιός με γράμμα του προς τα media.

Πέρα από τον χρόνο στην οικογένειά τους, ωστόσο, οι Clooneys αφιερώνουν χρόνο και στους ίδιους. Πρόσφατα, για παράδειγμα, το ζευγάρι απόλαυσε την έξοδό του σε εστιατόριο της Νότιας Γαλλίας παρέα με τους καλούς τους φίλους, Cindy Crawford και Rande Gerber.

Τώρα μπορείς κι εσύ να μείνεις δίπλα στον George και την Amal Clooney (αν το σηκώνει η τσέπη σου)

Ποιος είναι ο Rande Gerber και ποια η σχέση του με τον George Clooney

Ο σύζυγος του 56χρονου μοντέλου είναι επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο και έχει ιδρύσει εταιρείες νυχτερινής διασκέδασης -Midnight Oil και Gerber Group-, με τις επενδύσεις του να περιλαμβάνουν πολλά εστιατόρια και μπαρ σε όλον τον πλανήτη.

Τον Ιανουάριο του 2013, ωστόσο, ο Rande Gerber αποφάσισε να συνεργαστεί με τον επί 30 χρόνια φίλο του, George Clooney, και τον Mike Meldman για να ιδρύσουν την Casamigos Tequila, η οποία πουλήθηκε τον Ιούνιο του 2017 στην πολυεθνική εταιρεία ποτών Diageo.

46th AFI Life Achievement Award

Με την Crawford, ο Gerber παντρεύτηκε στις 29 Μαΐου το 1998. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον γιο τους, Presley Walker, στις 2 Ιουλίου του 1999, και την κόρη τους, Kaia Jordan, στις 3 Σεπτεμβρίου του 2001. Και τα δύο κυνήγησαν καριέρα στο modeling μεγαλώνοντας.