Margot Robbie: Η αποκάλυψη για τις ερωτικές σκηνές με τον Leonardo DiCaprio στο Wolf Of Wall Street

Τσακιρίδου Χριστίνα
Margot Robbie: Η αποκάλυψη για τις ερωτικές σκηνές με τον Leonardo DiCaprio στο Wolf Of Wall Street

Η 32χρονη ηθοποιός έφερε στο φως άγνωστες λεπτομέρειες από τα γυρίσματα του «Wolf Of Wall Street», την ταινία που την ανέδειξε.

H Μargot Robbie έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο τo 2013 στην ταινία «Wolf of Wall Street» του διάσημου σκηνοθέτη Martin Scorsese. Η 32χρονη ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Leonardo DiCaprio, υποδυόμενη την Naomi και απέσπασε πολύ θετικές κριτικές.

Το 2014, μιλώντας στην The Telegraph η ηθοποιός είχε αναφερθεί στις γυμνές σκηνές της ταινίας τονίζοντας πως ήταν ιδιαίτερα «ανήσυχη», καθώς backstage λήψεις από τα γυρίσματα κυκλοφόρησαν αργότερα στο διαδίκτυο.

Ο σκηνοθέτης, Martin Scorsese προσφέρθηκε να μειώσει τις σκηνές για να την κάνει να νιώσει πιο άνετα, εκείνη όμως απέρριψε την πρόταση. Η Robbie είναι πολύ αφοσιωμένη στους ρόλους της και κάνει το παν κάθε φορά για να φέρει εις πέρας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Brad Pitt και Margot Robbie ξανά μαζί για την ταινία Babylon και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες

Η αποκάλυψη της Margot Robbie για τις ερωτικές σκηνές

Σε μία νέα συνέντευξη που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην The Telegraph, η 32χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε εκ νέου στις ερωτικές σκηνές της δημοφιλούς ταινίας: «Νομίζω ότι το γυμνό, για χάρη του γυμνού είναι ντροπή. Αν το έχουν βάλει μόνο για να βγάλει ένα κορίτσι τα ρούχα του, τότε αυτό είναι αηδιαστικό. Αλλά πιστεύω επίσης ότι είναι αηδιαστικό, όταν κάποιος θα ήταν γυμνός στην πραγματική ζωή και στην ταινία δεν αφήνει άνετα το σουτιέν ή κρατάει ψηλά το σεντόνι. Το να βλέπω κάποιον να πρέπει να είναι γυμνός και να τον καλύπτουν, με εκνευρίζει εξίσου».

Μιλώντας για τον ρόλο της στο Wolf Of Wall Street η Robbie τόνισε: «Το όλο νόημα της Νaomi, ήταν ότι το σώμα της, ήταν η μόνη της μορφή σε αυτόν τον κόσμο. Όταν λοιπόν ο Martin Scorsese προσπάθησε να με βοηθήσει και να μου δώσει μία ρόμπα για να καλύψω το σώμα μου και να γυρίσω τη σκηνή, όπου σαγηνεύω τον Jordan (Leonardo DiCaprio), είπα ότι δεν θέλω. Ήθελα να είναι γυμνή, να απλώσω όλα μου τα χαρτιά στο τραπέζι. Ήθελα πραγματικά να αφιερωθώ στη σκηνή».

Η 32χρονη είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν στις συγκεκριμένες σκηνές αναφέροντας: «Δεν φαίνεται στο κοινό, αλλά εμείς γυρίζουμε αυτές τις σκηνές και είμαστε 30 άτομα στριμωγμένα σε ένα μικροσκοπικό δωμάτιο. Είναι σχεδόν όλοι άντρες και εγώ κάθομαι και προσποιούμαι ότι χαϊδεύω τον εαυτό μου. Είναι απλώς ένα πολύ περίεργο πράγμα και πρέπει να θάψεις την αμηχανία και τον παραλογισμό, πραγματικά βαθιά και να αφοσιωθείς πλήρως, σε αυτό που έχεις να κάνεις».

Η πρόσφατη περιπέτεια με την Cara Delevingne

Η Cara Delevingne και η Margot Robbie συμπρωταγωνίστησαν το 2016 στην ταινία «Suicide Squad» και έκτοτε παραμένουν πολύ καλές φίλες. Οι δύο γυναίκες συναντιούνται αρκετά συχνά στον ελεύθερό τους χρόνο για να δειπνήσουν ή να διασκεδάσουν μαζί.

Πριν λίγες εβδομάδες η 32χρονη σταρ έτρεξε να στηρίξει την φίλη της, Cara, μετά τις ανησυχητικές εικόνες της από το αεροδρόμιο οι οποίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Η Robbie εντοπίστηκε από τους παπαράτσι σε κακή ψυχολογική κατάσταση την ώρα που έφευγε από το σπίτι του μοντέλου. Η Χολιγουντιανή σταρ της μεγάλης οθόνης σκούπιζε τα δάκρυά της και αναχώρησε από το σημείο εμφανώς συγκινημένη.

Λίγες ημέρες αργότερα οι δύο φίλες ήρθαν αντιμέτωπες με ένα απρόσμενο περιστατικό που οδήγησε στην σύλληψη της παρέας τους. Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο ηθοποιοί αναχώρησαν από γνωστό εστιατόριο του Buenos Aires γύρω στις 3 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες τις πλησίασαν φωτογράφοι με στόχο να απαθανατίσουν την έξοδό τους. Οι δύο celebrities επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητο όταν ξεκίνησε ο διαπληκτισμός των φίλων τους με τον φωτογράφο.

Ο κινηματογραφικός παραγωγός Josey MacNamara (συνεργάτης της Robbie) και ο υπεύθυνος κινηματογραφικού εξοπλισμού Jac Hopkins φέρονται να ενεπλάκησαν σε συμπλοκή με τον παπαράτσι Pedro Alberto Orquera έξω από το εστιατόριο, με αποτέλεσμα αυτός να σπάσει το χέρι του.

Πηγή κεντρικής: apimages.com